גוש בגב שאינו כואב

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• גוש בגב שאינו כואב
    ד``ר בועז ליברמן
    18/10/2010

אני בת 47

לפניי יומיים גיליתי גוש די גדול בגב מתחת לשכמה (סקפולה) הימנית, שאינו כואב כלל. מיד רצתי אל רופא המשפחה שאמר שלפי דעתו זוהי ליפומה ושסביר להניח שיוציאו אותה . אבל במקביל הפנה אותי לכיררוג , בבביקור אצל הכיררוג נאמר לי כי זה לא נראה לו ליפומה אלא משהו שקשור לאורתופד והפנה אותי לבצע צילום רנטגן ובדיקת US כשבהפניה ציין שיש גוש עם גבולות לא ברורים (מה שהלחיץ אותי מאוד כמובן...!) אשר זז יחד עם הסקפולה , ושאפגוש אורטופד.

הגעתי עוד היום עם כל התשובות לאורטופד כשבצילום לא נמצא שום ממצא חריג ,
    וב US נכתב "בגב באזור הסקפולה הימנית בהתאם לממצא משושי הודגם אזור איזו היפואקוגני בגודל כ 3.0 * 1.4 ס"מ, ללא גבול מוגדר , ללא זרימת דם , טיבו לא ברור רקמה רכה בלבד ? ליפומה ? אחר ? נא המשך בירורו ייעוץ אורטופד . "

הגעתי לאורטופד והוא אמר שזה נראה לו כמו ליפומה בכל זאת אבל כדי לשלול דברים אחרים הפנה אותי למרפאת חוץ אורטופדיה אונקולוגית בבי"ח איכילוב .

מה דעתך על הגוש לפי הממצאים הקיימים ? האם זה נראה כמו משהו סרטני או משהו מסוכן אחר ?

איני יודעת עם זה קשור אך לאחרונה אני סובלת מכאבים במפסעה וברגל.

אודה מאוד לתשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בגב שאינו כואב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בגב - תגובה

ד``ר רוני וייצן
    18/10/2010

לא ניתן לאבחן על פי התיאור בלבד מה הממצא. יתכן שאינו סרטני אולם
    את חייבת להיבדק במרפאה אליה הופנית ושם גם יבררו את כאבי הרגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בגב - תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    19/10/2010

באם הגוש ממוקם מתחת לשכנה עצמה יתכן ומדובר על תהליך שפיר מסוג אלסטופיברומה שלרוב אינו מצריך טיפול, בקשי מרופא המשפחה הפניה לבדיקת mri, ונשמח לראותך עם תשובת הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בגב

שושי מעפולה
    20/10/2010

הייתי שמחה לקבל הסבר על אלסטופיברומה כיוון שבאינטרנט אין משום מה...!

והאם לא נראה לך שייתכן בגידול סרטני ???????

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו