אוסטאומה

מנהל הפורום

ד``ר בועז ליברמן
ד"ר בועז ליברמן
לקביעת תור אצל ד"ר בועז ליברמן ללא פרסום בפורום

• אוסטאומה
    אורן
    27/12/2010

שלום רב,
    עקב אוסטאואיד אוסטאומה באיזור T5 הייתי נוטל ארקוקסיה ואספירין תקופה ממשוכת. לאור הבעייתיות בשימוש ממושך בתרופות אלו, הרופא המטפל החליף את הטיפול לקולכיצין 0.5 מ"ג פעמיים ביום. האם לכדור זה גם יש תופעות לוואי או סכנות כלשהן עקב שימוש ממושך?
    בברכה,
    אורן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטאומה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטאומה - תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    28/12/2010

קולכיצין ניתן לשימוש לזמן ארוך בחלק מהמקרים, אך ככל הידוע לי משמש פחות כתרופה לטיפול באוסטאואיד אוסטאומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה

אורן
    28/12/2010

הטיפול הראשוני היה בארקוקסיה ואספירין. מאחר ועברה למעלה משנה, היה צריך להתחיל להתייחס לסיכונים הכרוכים בשימוש ממושך בתרופות אלה - קיבה, כליות, לב, ולכן נעשה נסיון לעבור לקולכיצין. בינתיים הקולכיצין בסה"כ עושה עבודה טובה. השאלה היא האם הוא אכן עדיף מבחינת תופעות הלוואי, והאם יש תופעות לוואי אחרות הכרוכות בשימוש ממושך בקולכיצין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארקוקסיה - תגובה

ד''ר בועז ליברמן
    28/12/2010

אין לי מספיק ניסיון בתרופה זו על מנת להביע דעה, ניתן להתעניין אצל רופא ראומטולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו