מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהשיר10/09/2010
אני לא יודעת אם אני סובלת או לא סובלת מתסמונת המעי הרגיש אבל יש תקופות שהצואה יוצאת רכה ויש תקופות שזה יוצא קשה כלומר עצירות. לפעמים קורה לי שיש כמה ימים של צואה רכה ולפעמים קשה האם זה התסמונת הזו?
ויש לי בעיה נוספת כל פעם שזה קורה לי אני מכניסה את עצמי ללחץ שגורם לי לכאב בטן איך להתגבר על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעי רגיז
ד''ר יהודית אסולין דיין10/09/2010קרוב לוודאי שכאב הבטן קשור למעי הרגיז ולא ללחץ. אין ריפוי למעי רגיז, אך ניתן להיעזר בתרופות ורופאה משלימה כדי לשפר את איכות החיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צואה של ילד בן שנהזיוה08/09/2010
שלום,
בני בן שנה ומזה כמה שבועות שהצואה שלו מאוד מאוד מסריחה, צבעה כהה היא דביקה למדי. הריח כל כך חזק שלפעמים מזכיר ריח של מתכת (על אף שזה נשמע מוזר) והרבה פעמים יש חתיכות מזון לא מעוכל שממש ניתן לזהות באיזה מזון מדובר.
סה"כ הילד עירני ולא נראה כי חש בכאב כלשהו. בבדיקות דם ההמוגלובין נע בין 10.3 ל- 11.3 (נעשו מספר בדיקות). אפשר לומר שבשבועות האחרונים הוא עייף יותר ממה שהיה קודם, קודם לא ישן כמעט כלל במהלך היום, וכעת ישן כ- 1-1.5 שעות בבוקר ועוד כשעה וחצי בצהריים.
האם יש סיבה לדאגה?
אשמח לשמוע דעתך.
תודה ושנה טובה.
זיוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא לפנות לפורום גסטרו ילדים
ד''ר יהודית אסולין דיין10/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנהדליה06/09/2010
GASTRIC EROSIONS מה המשמעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוזיות בקיבה
ד''ר יהודית אסולין דיין06/09/2010זהו סוג של דלקת בקיבה. הגורמים בעיקר הליקובקטר פילורי/תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא כאב במרכז החזהלאה ג.05/09/2010
אנא עצתכם בדבר בדיקות אבחון וטיפול בכולל המלצות תשונה בסימפטומים הבאים:
1. לחץ וצריבה במרכז בית החזה המלווה ב:
2. כאב בטן עליונה ונפיחות - כולל לחץ בבטן
3. תחושה של עליית מזון בחזרה לושט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפלוקס
ד''ר יהודית אסולין דיין06/09/2010התלונות מתאימות לרפלוקס=החזר קיבתי ושטי. הבירור קשור גם לגיל ונתונים נוספים. בצעירים במצב זה מספיק לתת טיפול תרופתי ללא בירור נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפלוקס? האמנם
לאה ג.07/09/2010אני בת 45, האם מצריך בירור נוסף?
אם כן איזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפלוקס
ד''ר יהודית אסולין דיין07/09/2010אם אין ירידה במשקל/אנמיה/קושי בבליעה גסטרוסקופיה היא אופציה ולא הכרח. מומלץ להתחיל טיפול בלוסק/תרופות חלופיות מאותה קבוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן תחתונהלאחר טיפול באומפרזול
לאה ג.12/09/2010התחלתי טיפול באומפרזול (אומפרדקס) 10 מ"ג 1 ביום (מזה 5 ימים). ביום השני החלו כאבי בטן תחתונה (רצפת האגן). בנוסף, ירידה של 1.5 ק"ג במשקל. אציין שאני אוכלת יותר בזהירות (גם כך אני רזה). האם זה מתאים לטיפול באומפרזול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטהשרי05/09/2010
שלום!
בן זוגי גילה על ידי מישוש מין כדור או בליטה בחלק העליון של הבטן (סרעפת? קיבה? באמצע של הצלעות?) הוא בן 31, מעשן החל לאכול בריא וללכת לחדר כושר בעקבות כבד שומני ורזה כבר 3 קילו.
שאלתי היא- מה זה יכול להיות?
האם לרוץ להבדק?
הכדור לא כואב לו פשוט הבהיל אותו שבכלל אפשר להרגיש את הבליטה הזו.
אין לו גיהוקים, כאבים בחזה, או צרבות.
תודה על ההקשבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטה ברום הבטן
ד''ר יהודית אסולין דיין06/09/2010בקצה הסטרנום=עצם החזה יש בליטה סחוסית. זה מבנה תקין וסביר שהוא ממשש אותו כי הוא ירד במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילה כבר שבועיםמאור02/09/2010
שלום,
אני בן 22 ואני כבר שבועים סובל מבחילות , אין לי כמעט כאבי בטן ורב הזמן אני פשוט מרגיש בגרון רצון להקיא, הליקובטר לא נמצא אצלי ,אני מרגיש יותר טוב כשאני אוכל אך לאחר זמן מה זה שוב חוזר, התאבון שלי ירד ואני אוכל פחות, כשאני עושה פעילות גופנית (כמו ללכת לקניות וכו,) אני מרגיש הרעה בתנאים וחולשה, לפני כחודש היו לי תולעים- טופל ועכשיו כבר אין.
עד שאני אראה גסטרולוג או אבצע בדיקת גסטרוסקופיה יקח הרבה זמן, אני לא יודע מה לעשות בעיניין אני ממש סובל אני דיי מנוטרל , לא יכול ממש לצאת מהבית
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות
ד''ר יהודית אסולין דיין03/09/2010אין שום צורך בגסטרוסקופיה במישהו בגילך שסובל שבועיים מבחילות ולכן אין צורך להיות מוטרד מהתור. תשים לב אם הוספת ויטמינים או תוספי מזון כלשהם ותפסיק את כולם. תיקח למשך שבועיים פרמין/מוטיליום נגד בחילות פעמיים ביום. רוב הסיכויים שתוך שבועיים לא תזדקק בכלל ליעוץ גסטרואנטרולוג כי זה יחלוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צרבות חוזרותענת02/09/2010
שלום לכם
אני כותבת לכם שאלה בנוגע לבעלי ( בן 36) שסובל מצרבות.
לפני כשלושה חודשים ערכו לו את הבדיקה בהרדמה, ומצאו שהכל תקין. רופא המשפחה נתן לו כדורים שהוא לוקח על בסיס יומי והם מנטרלים לו את החומציות וכתוצאה מכך אין לו צרבות.
העניין הוא שאם יום אחד הוא לא לוקח את הכדור הצרבות חוזרות ובלתי נסבלות.
השאלה שלי היא אם יש פתרון אחר חוץ מהכדורים האלו, אולי טיפול מסויים, אולי משהו הומאופטי שאתם מכירים, אשמח לתשובתכם.
כמו כן אני מבקשת לדעת האם ישנה איזושהי בדיקה נוספת (אולי אפילו שלא דרך קופ"ח) שאפשר לעשות בכדי למצוא את הסיבה לצרבות.
מודה מראש
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צרבות
ד''ר יהודית אסולין דיין03/09/2010יודעים ממה נגרמות צרבות ולכן אין צורך בבדיקות נוספות. הטיפול התרופתי אינו מרפא אלא מנטרל חומציות, ולכן כשמפסיקים אותו הצרבות נשנות במרבית המטופלים. כדאי להקפיד על הטיפול התרופתי, לפנות לדיאטנית, להפסיק לעשן (אם הוא מעשן), ולקוות שעם שינויים אלו ניתן יהיה לחיות ללא התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם נפיחות בטןאתי ל31/08/2010
שלום .
שאלתי היא כזו:בשבועיים האחרונים בהם אני עוברת בירור קרדיולוגי ישנם ימים רצופים בהם יהיו לי מייד יציאות כאילו המזון אינו נספג ונפלט.לא מדובר בשילשולים אך ביציאות רכות מאוד.או שאקום בבוקר ויהיה חלק מהיום יציאות אחרי כל אכילה ומחציתו השני של היום תחושת כובד אחרי יכול האוכל לעיתים עד כדי קושי בנשימה וכאב מתחת לחזה.אחרי זמן מה שיש יציאה יש הקלה.ויש מצבים של בטן שטוחה כאילו רזיתי אך המשקל מראה שלא.אחרי ארוחה בטן נפוחה כאילו אני הרה.
תחושת כובד אי נעימות בבטן גזים .כאב בגב
אשמח לדעת משמעות סימפטומים אלו וכיצד מטפלים בהם?
כמו כן מבחן מאמץ מיפוי לב היו תקינים טרם קיבלתי תוצאת הולטר-אלו בוצעו כי באקו לב נראה ירידה קלה בתפקוד חדר שמאל של הלב ורק ביום ה' אראה קרדיולוג שייתיחס לכל התוצאות
תודה מראש .
חשובה לי התייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
ד''ר רם דיקמן01/09/2010בבקשה נסחו את השאלה בקצרה, אני מתקשה להבין מהי השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוכהמירי30/08/2010
בזמן האחרון אני סובלת מנפיכות שממש הרגשה של אי נוחות
אני אוכלת מסודר הרבה ירקות אני כבר שנים לא נוגעת מקמח לבן רק מלא וגם פירות
היתי בעבר שותה איסים קפה מחלב מלא היום כבר לא חוץ מנס קפה וקוטז זה מוצרי חלב היחיד שאני אוכלת,
אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל בבדיקות, ממש קשה לי עם הנפיכות הזו, וגם עם אני אלרגית חלב,, זה יכול בגלל זה ?
בקצור מה עושים וןאיזה בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות
ד''ר רם דיקמן31/08/2010חפשי בשאלות נפוצות חומר וחזרי עם שאלתך בשנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!!!!!!!!!שאלה....30/08/2010
שלום,
לפני כחצי שנה עברתי ניתוח לכריתת כיס מרה לאחר שהופיעו אבנים בדרכי המרה, כתוצאה מכך הייתה לי גם צהבת.
לאחר הניתוח ועד לפני חודש חשתי נהדר ולא היו שום בעיות. בחודש האחרון יש לי כאבים בגב העליון וכאבים באיזור הסרעפת. הכאבים חמורים בעיקר בשעות הבוקר.
אתמול בערב היה לי ממש התקף של כאב חד מאוד באיזור הסרעפת וכן, בכתף ימין.
מדי פעם יש לי גם צרבות.
אני חייבת לדעת- מה פשר הכאבים?, אני שואלת כאן בפורום מפני שכאשר פניתי לרופא משפחה הוא טען שזה שום דבר ושזו כנראה תגובה של הגוף לכך שאין כיס מרה אך אני לא מקבלת את התשובה שלו במיוחד לאור ההתקף של אתמול.
שאלה נוספת, האם הכאבים קשורים אולי לתזונה לקויה?, התזונה שלי מאוד לקויה אני חייבת להודות...
מה דעתכם???.??, על מה מעידים הכאבים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
ד''ר רם דיקמן30/08/2010קשה להתרשם על סמך המתואר, יה יכול להתאים לרפלוקס או לבעייה בושט או בקיבה. רצוי להיפגש עם גסטרואנטרולוג, תאמו תור לכך. לקראת הבדיקה שלו בצעו בדיקות דם כולל תפקודי כבד, בצעו תבחין נשיפה להליקובקטר, בצעו סונר בטן להדגמת דרכי הרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות לקרוהן לפני ובזמן הריוןעומר29/08/2010
שלום,
אני מאובחן כחולה קרוהן ומזה 7 שנים נוטל מדי יום 50 מ"ג Purinethol וכן 5 גרם (אבקה בשקית) Collestid. אני וחברתי מתכננים להיכנס להריון.
שאלתי היא האם יש השפעה מזיקה לתרופות המתוארות ביחס לסיכויים להיכנס להיריון/ להריון עצמו/ לעובר, וכו', ובמידה שכן איזה אמצעי בטיחות עלי לנקוט נוכח מצב זה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר רם דיקמן30/08/2010מציע כי תבקשו הפנייה למרפאת הריון ומחלות מעי דלקתיות, ישנה אחת בבית החולים בו אני עובד בניהולו של דר' פריזר גראלד. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשולים כל שבועיים בערךענבל29/08/2010
שלום, אני בת 34 אחרי לידה שנייה ובחודשיים האחרונים מופיע שלשול פעם פעמיים ביום כל שבועיים בערך, אציין ששתיית תה חם ואכילת צנימים מיד מיטיבה עימי ואח"כ הכל בסדר עד שעוברים עוד כשבועיים לערך. אציין שעברתי חודש נפשי לא קל אחרי הלידה ולעיתים יש לי מצבי חרדה שנראה שלאחריהם מופיע השלשול. איני יודעת ממה זה נובע. מה לעשות? רופא המשפחה לא ממש עוזר לי בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול
ד''ר רם דיקמן30/08/2010מציע פנייה לדיטאנית ושינוי תפריט, במקביל נא לבדוק תרבית צואה ולבצע תבחין אי סבילות ללקטוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נהלים לפני אולטרסאונד בטןשלומית28/08/2010
לאימי יש מחר בדיקת אולטרסאונד בטן בבית הרופאים בת"א. האם היא צריכה להיות בצום ואם כן כמה זמן לפני?האם מותר לשתות?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סונר
ד''ר רם דיקמן28/08/2010בצום, יש לשתות טרם הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר ביו דופק גבוה ובעיות גאסטרומרסל אברם27/08/2010
שלום
רציתי לברר האם יש קשר בין דופק גבוה לבעיות גאסטרו , לפני 4 חודשים לאחר דלקת ראות החלו לי כאבים בחזה ודופק ולחץ דם גבוה
התחלתי לקחת קרדיולוק 5 מ"ג והתחלתי בברור
רופא גסטרו נתן לי לנטון לאחר שלוסק עשה לי לא טוב למשך שבוע בחילות וצרבות , לאחר שהפסקתי הרגשתי יותר טוב הפסיקו תופעות הלואי של הכדור
הרופא המליץ לאחר חודש לבצע גסטרוסקופיה לא היו לי צרבות בחילות או כאבי בטן
האם יש קשר בין דופק גבוה כאב לכדורים או לבדיקה כי אני לא רוצה סתם לבצע בדיקות
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת גסטרו
ד''ר רם דיקמן28/08/2010יש קשר בין דופק גבוה וחסר דם, לעיתים מערכת העיכול היא מקור לחסר שם, מעבר לכך עליך לדון בצורך בבדיקה עם רופא הגסטרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתקפת שאלותמירי27/08/2010
אני לוקחת תה סנה כבר שנה פעם בשבוע..
במהלך השבוע יש לי יציאות , שפחות פעם ביום ,זה מסוכן זה מזיק
למה אני לוקחת שאלה טובה אני אפסיק
ועוד שאלה זמן האחרון יש לי גזים ובטן נפוכה ואני נכנסת הרבה לשירותים,
זה קורה לי אחרי מוצרי חלב..
במידה ואני רגישה ללקטוז יש טיפול לזה או רק צריך להוריד מוצרי חלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנה
ד''ר רם דיקמן28/08/2010תה סנה יכול לגרום לגזים, תה סנה אם עוזר לך, לא הייתי מגדיר אותו כמסוכן, אני כן מציע לנסות גם מרכחי צואה כמו פגלקס ולא להתמקד על מוצר אחד, יש פתרון ןלבעיית אי סבילות ללקטוז בהתייעצות עם דיטאנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אורחת10/08/2012האם יכול להיגרם נזק משתיית חליטת 50 גרם עלי סנה פעם אחת בשבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)