מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצירותגילי03/11/2010
אני משתמשת מזה כשנה בתכשיר "סופרלס", ונוטלת כדור אחד ביום.
האם זה מזיק לגוף? האם יכול להיות קשר בין התרופה לבין העובדה שקשה לי לרדת במשקל?
שמעתי על מוצר בשם "נורמלקס" האם הוא עדיף על "סופרלס"? והאם הוא משלשל? (אני נוטלת גלולות למניעת הריון ולכן חשוב לי להיזהר בעיניין)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2010אין קשר בין הסופרלס לקושי לרדת במשקל. גם נורמלקס הוא משלשל ואם את שבעת רצון מהתכשיר בו את משתמשת אין צורך להחליפו.
הסיבה לאי ירידה במשקל היא צריכת קלוריות גבוהה יותר מזו המנוצלת על ידי הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת נשיפהמיכל כהן02/11/2010
שלום ברצוני לדעת אם דרך בדיקת דם אפשר לגלות חיידק בקיבה או שמומלץ לא להיסתמך על בדיקת הדם ולבצע בדיקת נשיפה? חשוב לי לציין שביצעתי כבר בדיקת דם והתוצאות היו בסדר גמור,,,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת נשיפה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2010בדיקת הדם איננה מדויקת. תבחין נשיפה מדויק הרבה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, קיבלתי בבדיקת הניפוח 0.8דורין01/11/2010
האם זה בסדר? יש לי את החיידק? ואני אמורה גם לעשות בדיקת דם לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, קיבלתי בבדיקת הניפוח 0.8 - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2010הבדיקה תקינה וללא עדות לחיידק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות דחופהעדי01/11/2010
שלום רב! אני בת 34 , לפני כשנה לאחר הריון שהיה מלווה בהמון צרבות קשות,יש לי תקופות של כמה ימים של צריבה( שריפה) באיזור הבטן העליונה, לא צרבת רגילה.
הייתה פעם אחת שנטלי " אמופרודקס" למשך שבוע ,אבל באופן כללי אני לא עשיתי עם זה כלום. יש לציין שלאבי יש רפלוקס, בעבר היה גם אולקוס.רופא משפחה אמר שכנארה שיש לי גם רפלוקס.... העניין שמדאיג אותי שלפני כמה ימים התחלתי להרגיש שוב תחושה של בעירה בבטן עליונה, וזה ככל הנראה היה קשור לשימוש תרסיס לאף "סטרונאז" עם סטרואידים ( השתמשתי בו 3 ימים בלבד והפסקתי) -האם יתכן שזה קשור לזה? כי לפני כן, כבר תקופה ארוכה שלא הרגשתי שום בעיה בבטן או צרבת.
ועוד שאלה חשובה, כעת רופא א.א.ג. רשם לי אנטיביוטיקה "אוגמנטין" וכדורי "קלארינז" לטיפול בסינוסיטיס למשך שבוע ימים, ואני מודאגת כי תחושת בעירה בבטן נמשכת ואנטיביוטיקה יכולה רק להחריף את המצב? מה לעשות? האם אני יכולה לשלב טיפול שנרשם לי עם נטילת "אמופרודקס" פעם ביום לפני הארוחה האם אין סתירה בין נטילת כל התכשירים הללו . בינתיים אני לוקחת את האצידופיליס פעמיים ביום.
מקווה לערזתכם על מנת שטיפול בבעיית הסינוסים לא יזיק לכיבה שלי.
מודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות דחופה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2010אוגמנטין יכול לגרום לכאבי בטן, בחילות ושלשול, אבל זו אנטיביוטיקה יעליה במקרה של דלקת סינוסים. בהחלט אפשרי לימי הטיפול לשלב אומפרדקס על מנת לנסות לצמצם את תופעת הרפלוקס שלך "שמעוררת" בימים אלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין B12אבי31/10/2010
לרופאים שלום ,
לפני שנה וחצי, בעקבות תוצאה של 153 בבדיקה לויטמין B12 נתנה לי הרופאה - לאחר שטענתי בפניה שלקיחת ויטמין בכדורים קטנים מתחת ללשון במשך חודשים ארוכים איננה מעלה לי את הערכים- סדרת זריקות - 12 במספר - של הויטמין הנ"ל .
לפני חודש שוב עשיתי את הבדיקה - הערך הפעם 211 .
הרופאה שוב המליצה על כדורים תחת הלשון ,וכשהזכרתי לה את הבעיה ושכבר לקחתי סדרת זריקות אמרה "אז תפנה עם הבעיה לגסטרואנטרולוג" .
בעוד חודשיים אני אמור לעשות בדיקה תקופתית של קולונוסקופיה ואנצל הזדמנות זו .מה עלי לבקש מהרופא ומה אתם מיעצים לי .היכן יכולה להיות בעיה אם בכלל עם הויטמין הנ"ל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין B12 - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2010ברוה המעבדות ערך של 211 הוא תקין ובכל מקרה הערך בעליה. תעלה את הנושא בפגישה עם הגסטרואנטרולוג ולאחר שהוא יבחן את בדיקות הדם לפני ולאחר טיפול יחליט האם יש מקום לחשוב על בעיה בספיגת הויטמין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחנה לא חד משמעיתבב31/10/2010
אני בחורה בת 25, לפני כשבוע וחצי עשו לי קולנסקופיה , לאחר שהות בביה"ח,
עקב חום וכאבי בטן מטורפים בצידה הימני של הבטן, ב CT ומצאו עיבוי ניכר בדופן האנטרום של הקיבה, עיבוי דופן הצקום, קולון עולה, רוחבי ויורד. הרופא בביה"ח טען שזו דלקת במעי הגס שלדעתו היא חד פעמית, מנה של אנטיביוטיקה וזה יעלם לבד. לאחר ביקור אצל גאסטרו עשיתי בדיקות דם כולל לאבחון צליאק קוליטיס ווקרוהן וכולם היו בגדר הנורמה או שלילים. בכל זאת נעשה לי קולונסקופיה וגסטרוקופיה, כהבדיקות הסתימו והרופאה אמרה שהיו אפטות מרובות באזורים ניכרים מהרקטום עד לצקום וגם בקולון לצד רירית תקינה בין אפטות. היא אמרה כי זו תמונה חשודה לקרוהן, ולקחה ביופסיות לאשר את אבחנתה.
הביופסיה להפתעת הרופא משפחה הייתה תקינה, ועכשיו אין אבחנה חד משמעית.
אני כרגע על אסאקול 800 מ"ג פעמים ביום, ועדיין לא מרגישה 100%, הבטן עדיין כואבת מידי פעם.
אני נורא מבולבלת , ומתוסכלת. כל אחד אומר משהו אחר.
האם זה עדיין יכול להיות קרון, למרות שזה לא אומת בביופסיה או בבדיקות דם?
האם ישנם אבחנות נוספות?
יש לציין שזה לא הפעם הראשונה שאושפזתי, בארבע שנים האחרונות, לפחות פעמיים חטפתי מקרים קשים של גאסטרו (שילושולים והקאות - עד רמה של התיבשות קטלנית)
אני לא יודעת מה לעשות, ואילו עוד בדיקות עלי לעבור, לגלות מדוע נוצרו לי אפטות מרובות בבטן?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנה לא חד משמעית - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2010מחלה זיהומית במעי הרבה יותר שכיחה מקרון ולכן עדיין רוב הסיכויים שזה מה שזה היה. בנוסף אפטות במעי יכולות להיות משניות להכנה. אם כל המעי היה עם אפטות ומדובר בקרון התשובה הפתולוגית היתה אמורה לתמוך באבחנה זו, והתשובה הפתולוגית תקינה לדבריי. על אף שאת רוצה אבחנה ברורה לא תמיד הדברים ברורים וחותכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביציאהמעיין29/10/2010
שלום רב,
אני נמצאת בהריון חודש שביעי, בשבועות האחרונים מידי פעם אני מבחינה בדימום קל ביציאות, הדימום מופיע רק על הנייר.
אין לי כאבים בפי הטבעת.
אני נוטלת 2 כדורי ברזל ביום והם אינם גורמים לי לעצירויות (מה שהיה קורה לי עם כדורי ברזל לפני ההריון) אלא להפך ל-3,4 יציאות ביום.
האם זה תקין? האם יכול להיות שמדובר בטחורים למרות שאין לי כאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ביציאה - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/10/2010טחורים היא הסיבה השכיחה ביותר למה שאת מתארת גם ללא כאב. פני לפרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםנטלי29/10/2010
רופא גסטרו הפנה אותי לבדיקות דם כלליות לבירור בעיות/מחלות בבטן, אבל לא קיבלתי ממנו הנחיה לגבי צום או הנחיה אחרת לפני הבדיקות. האם יש כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/10/2010תלוי בבדיקות ולכן לא אוכל לענות על השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר פילורי וכאבי בטןנתנאל28/10/2010
שלום, שמי נתנאל ואני סובל כבר מספר חודשים. רציתי בבקשה לקבל את עזרתכם. בתאריך 15/06/10 התחילו לי כאבים בבטן העליונה- חזה תחתון כאילו מישהו קורע לי אותו. לאחר שהתופעה שבה על עצמה פניתי לחדר מיון ושם בבדיקת דם פשוט אמרו לי שיש לי עלייה בתפקודי כבד got,ggt. אושפזתי פעמיים בגלל תופעה זאת. במשך אותה תקופה ועד היום (28/10/10) הנני סובל מכאבי בטן - בחילות לסרוגין, תחשובה איומה של עילפון ותחושה כללית מאוד רעה. לפני כחודשיים עשיתי בדיקה להליקובקטר שיצאה חיובית. ניתן לי טיפול משולש ובקרוב אבצע בדיקה לראות אם החיידק חוסל. לפני כשבוע עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה שייצאה שלילית. לאחר הבדיקה ועד היום אני סובל מצואה שחורה. ערכתי המון בדיקות מכול הסוגים האפשריים והייתי אצל המון רופאים ולכאורה הכול יצא תקין!
עשיתי בדיקות דם לכל דבר אפשרי והכול יצא תקין.. לכן לא נשאר לכול הרופאים כי אם לתלות את הדבר במתח נפשי..
אני לא אשקר ואגיד שאני בכלל לא מתוח, אך לא ברמה שלדעתי תגרום לסבל איום במשך 4 חודשיים.. עוד דבר שעכשיו אני נזכר בו הוא שהכאבים באים במיוחד לאחר קימה משינה. אני כבר אובד עצות חיי הפכו לסרט אימה שאין לו סוף. מזלי שיש לי משפחה עמידה ותומכת ואוהבת. אשמח לקבל עזרה מכול אחד או כל רעיון. תודה ורפואה שלמה לכול עם ישראל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פילורי וכאבי בטן - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/10/2010אם היתה עליה חולפת בתפקודי כבד (פעמיים) זה מאוד מכוון לאבן בכיס המרה/דרכי המרה גם אם לא רואים את האבנים ב-US.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
נתנאל30/10/2010אוקיי.. אבל למה אני עדיין סובל מכאבי בטן איומים (במיוחד שאני קם משינה) ולמה יש לי תחושות של עילפון וחולשה בעוד שכל הבדיקות יצאו תקינות?? (חוץ מהליקובקטר, למרות שבהתיעצות עם מספר רופאים נאמר לי שאין קשר בין הסימפטומים שאני מראה לבין ההליקובקטר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליקובקטר פילורי וכאבי בטן - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/11/2010ההנחה שלך שמתח נפשי אינו גורם לסבל רב איננה נכונה גם אם קשה לך לקבל זאת.
בכל מקרה הליקובקטר אינו גורם לעלפון וחולשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםמזל28/10/2010
מזה שבוע אני סובלת כובד והתנפחות בבטן ובקיבה ... צרבת וגזים אפילו ללא אוכל ...קרקורים בבטן ... גרד בפי הטבעת ושינוי ביציאות .
בהתחלה חשבתי שאלו תסמיני הריון עשתע בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית.
מה אתם חושבים על התסמינים האלו?
האם מדובר בטפילים ? אם כן האם הטפילים גורמים לנפיחות בבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין30/10/2010אלו הם סימנים לא ספציפיים ולא בכרח מעידים על טפילים. אפשר לפנות לרופא מטפל ולבקש בדיקת צואה לטפילים וטיפול סימפטומטי להקלה למספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חזקים + חוטי התפרים יוצאיםלילוש28/10/2010
שלום רב,
ילדתי לפני שבוע לידה טבעית מהירה מאד (שעתיים סה"כ בין ירידת המים ליציאת התינוק).
יש לי שתי שאלות:
ראשית, יש לי כאבי בטן חזקים מאד בכל לילה, לא בזמן הנקה. כאבי הבטן מרגישים כמו התכוונצות הרחם אך מיקומם גם בבטן העליונה ועוצמתם מתגברת. האם אלו התכווצויות תקינות?
שנית, פעמיים קרה לי שלאחר ניגוב אזור התפרים יצאו חתיכות קטנות של חוט התפירה. האם זה אומר שהתפר עצמו נמס או שמא יתכן כי התפר נפרם? יש לציין כי אין כאבים (חריגים) באזור)
אודה לכם על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן חזקים + חוטי התפרים יוצאים - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/10/2010כדאי לפנות לגינקולוג ולא לפורום גסטרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעת יום לאחר זריקת מטוטרקסטרון27/10/2010
שלום.
אני חולה קרוהן המטופל ברמיקייד וזריקה שבועית של מטוטרקסט.
קיבלתי פתק מהמרפאה לבוא להתחסן כנגד שפעת. מועד ההזמנה לחיסון הוא יום לאחר זריקת המטוטרקסט. האם אין בעיתיות בסמיכות בין המטוטרקסט וחיסון השפעת?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון שפעת יום לאחר זריקת מטוטרקסט - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/10/2010מומלץ במקרה שלך להתחסן לשפעת ואין בעיה עם התזמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר ליובסלקסאדיר27/10/2010
אהלן, אני התחלתי להשתמש ביובלסלקס באופן קבוע?
האם החומר הנ"ל הוא ממכר או מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר ליובסלקס - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/10/2010החומר אינו מסוכן. אם יש עצירות כרונית ונעשה שימוש ממושך בתרופה יכול להתפתח מצב בו עם הזמן יש צורך בהגדלת מינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ct אנטוגרפילירון26/10/2010
ביצעתי בדיקת ct אנטרוגרפי לפני שבוע והתוצאות הגיעו והן :
רושם של עיבוי צריקולרי של דופן במספר לולאות מעי הדק בעיקר בג'גונום, אך אין לשלול מילוי תת-אופטימלי של הלולאות הנ"ל .
מה זה אומר ? מה יש לי לפי הבדיקה הזאת?
יש לי תור לרופא גסטרו רק עוד שבוע וחצי , אז אפשר בינתיים לדעת מה הכיוון ?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ct אנטוגרפי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/10/2010זה יכול להעיד על דלקת ויכול להיות תקין- כלומר התשובה אינה חד משמעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואייהודית26/10/2010
שלום רב,אימי בת 80 ,וגילו חיידק בקיבה.מטופלת בamoxicilin ובkarin
ברצוני לציין שהיא אישה בריאה.והיום שמתי לב שהיא מדמיינת דברים.ונלחצתי מאד.
עברו 4 ימים מהטיפול נשאר לה עוד 3 ימים.ומוזמנת לגסטרוקופיה.
האם הכדורים גרמו לה לדברים ,אני מבקשת את עצתכם אני מאד מודאגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי - תגובה
ד''ר יהודית אסולין דיין28/10/2010ישנם דיווחים נדירים על הלוצינציות- הזיות בעקבות נטילת קרין. ממליצה להפסיק את הטיפול לאלתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)