מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעשי "קליקים" בבליעהעופרי09/03/2010
בת 48. לאחר החלמה מדלקת וירלית בגרון מלווה בהרבה ליחה שגרמה לקשיי נשימה עם שיעולים קשים, נותרתי עם רעשי "קליקים" כמעט בכל בליעה.ההרגשה קשה ומזכירה רעש של פריקת מפרקים בכל פעולת בליעה. עברתי בדיקת לרינגוסקופיה אך רופא אף אוזן גרון לא מצא שום בעייה. נותרתי עם בעייה מוזרה אך קשה ללא פיתרון. מה עלי לעשות? אילו בדיקות עלי לעבור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליקים בפה
ד''ר רם דיקמן09/03/2010נשמע כמו בעיה במפרק של הלסתות, נסי להתייעץ עם רופא פה ולסת בעננין זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ללא טישטושעופרי09/03/2010
אני עומד לעבור בדיקת גסטרוסקופיה ללא טישטוש
או הרדמה.האם לדעתך בכלל אפשרי לעבור את הבדיקה ללא הרדמה?יש לציין שלפני שנה עברתי בדיקת לרינגוסקופיה לבדיקת מיתרי הקול ללא שום טישטוש וללא שום בעיות .האם הקושי בהחדרת צינור הבדיקה זהה בלרינגוסקופיה ובגסטרוסקופיה?האם יכולת העמידה והסיבולת שלי בבדיקה הראשונה יכול להעיד גם על היכולת שלי לעבור את הבדיקה השנייה ללא טישטוש? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא טשטוש
ד''ר רם דיקמן09/03/2010תעבור את זה בהצלחה אם תקשיב להוראות הצוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- rou en yגל08/03/2010
שלום- יש לי מבחן בכירורגיה בקרוב ואשמח לתשובה לגבי השאלה הבאה-
כשמדברים על אנסטומוזה מסוג rou en y- 2 החיבורים שנעשים הם בצורה של end to side? למשל gastro jejunostomy + jejunojejunostomy- ובשניהם לפי קצה לצד או שאפשר חלק ראשון בקצה אל קצה וחלק שני בקצה אל צד (בדוגמה אחרת של ושט למעי בקצה אל קצה ואז מעי אל מעי בקצה אל צד)?
לסיכום השאלה היא אם roo en y זה ספציפי רק צד לקצה או יכול להיות גם קצה אל קצה וחלק שני קצה אל צד?
תודה רבה רבה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוחים
ד''ר רם דיקמן09/03/2010בפורום זה איננו עוסקים בניתוחים, אינני כירורג ולפיכך הפנה את שאלתך לפורום בו עונים כירורגים, עמך הסליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רגבי08/03/2010
אני בחור בן 33 ויש לי בעיה קשה ביציאות .אני פעם בשבוע נכנס לשירותים .ושאני נכנס לשירותים זה יוצא מאוד קשה .יש לציין שהייתי בחור שמן ותוך חודשיים וחצי הורדתי כמעט 30 קילו ממשקלי.היום הייתי אצל גסטרולוג והוא נתן לי בדיקת קולונוסקופיה . כמה שאלות 1 .האם זה הגיוני לרדת במשקל כל כך מהר והאם זה מתקשר לאי היציאות ?2.האם הבדיקה הזו היא מסוכנת.3 האם יש טיפול לא תרופתי כדיי שהיציאות יצאו כסדרן .יש לציין שהבעיה נהייתה לפני הדיאטה תודה ומצפה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
ד''ר רם דיקמן09/03/2010סיים את הבירור ע"י קולונוסקופיה, הסכנה לסיבוך כגון קרע עומדת על 1 ל 1700 בדיקות, נדיר לכל הדעות, בהמשך ננסה לעזור ע"י מרכך צואה כגון פגלקס כף 3 פעמים ביום והתעמלות, שתייה מרובה וסיבים. לגבי הירידה במשקל - דיי מהיר, אולם השאלה כמה שקלת קודם ובכמה אחוזים הפחתת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שקלתי
גבי09/03/2010לפניי כן 113 ק" ג ועכשיו 83 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל
ד''ר רם דיקמן09/03/2010ירידה משמעותית ביותר, במידה והיא נבלמת הרי שאין צורך בבירור מעבר למה שהוצע לך בשלב זה, בדוק אם כל בדיקות הדם תקינות ואם לא בצעת בקש אותן מרופא המשפחה (...כולל ברזל, פריטין, B12, תפקודי בלוטת מגן, CRP, חומצה פולית, סרולוגיה לצליאק) ותרביות צואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עובר חום לאחר שלשוליםבן 2208/03/2010
שלום,
סבלתי מחום גבוה כאבי בטן ושלשולים חריפים כיומיים (חיידק ויראלי)
לאחר יומיים בערך השלשולים פסקו, אבל החום "תקוע" כבר 4 ימים נוספים בסביבות ה-37.3 (לפעמים קצת יותר, לפעמים קצת פחות).
מה זה אומר? האם נשאר משהו בקיבה? איך ניתן לטפל בזה?
האם מסוכן ללכת ככה לעבודה?
תודה מבחור לחוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
ד''ר רם דיקמן09/03/2010חכה עוד יומיים ואם לא תחול ירידה בחום פנה לרופא לקבלת טיפול אנטיביוטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר
בן 2209/03/2010הרופא אמר שאין אנטיביוטיקה כיוון שמדובר בוירוס,
אני כבר מבולבל מכל הנושא.
האם יש עוד דרך לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה ויראלית
ד''ר רם דיקמן09/03/2010המתן עוד 48 שעות וקח אקמול בינתיים, אם לא יחול שיפור ביום ה' התייעץ עם רופא גסטרואנטרולוג, בצע בינתיים תרבית צואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בזמן יציאהמיכאל08/03/2010
לאחר בדיקת קולונוסקופיה לפני כ7 חודשים אובחנה פיסורה שטופלה במשחת נפדיפין.זה ששה שבועות שהכל נראה בסדר יציאות ללא כאבים או דימום.זה יומיים יש לי דימום רב ביציאות ללא כאבים .שאלתי האם יש קשר לפיסורה או שזה התפתחות אחרת?איזה בדיקה מומלצת?בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמם
ד''ר רם דיקמן09/03/2010נשמע שאתה זקוק שוב לבדיקת הכירורג שטיפל בך עם משחת הניפדיפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגלקס8907/03/2010
שלום,
בזמן האחרון עד שאני הולכת לשירותים(יומיים-שלושה) הבטן שלי ממש מתנפחת,
וכשאני מגיעה לשירותים,היציאות שלי קשות ומייגעות,ולרוב זה המון גזים וכו' וכו'
הרופאה נתנה לי פגלקס. השאלה שלי אם זה יוריד גם את כל הנפיחויות וכו'?
כי למשל אמרו לי לוותר על מתכון ה"שזיפים המיובשים במים" אם אני סובלת גם מגזים,נפיחות וכדו'.
אז פגלקס זה לא על אותו עיקרון?זה לא יזיק?זה יפתור?
באמת לא מומלץ לי עניין השזיפים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
8907/03/2010הנפיחות נשארת גם אחרי השירותים. ממש נפיחות מקסימלית של הבטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגלקס
ד''ר רם דיקמן09/03/2010ראה תשובתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגלקס
ד''ר רם דיקמן09/03/2010פגלקס שלא כמו שזיפים, אינו יצר גזים ותפיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דם לצליאקליאת04/03/2010
שלום רב,
קבלתי להלן את התשובות הבאות בבדיקת דם לצליאק:
Deam.GLiadin.Pept : נורמה 0.0-7.19
התוצאה: 0.20
IgA : נורמה 70-400
התוצאה: 283
T.TRANSGLUTAMINASE : נורמה 0-16
התוצאה: 21.2 LOW POS
ANTI-TRANSGLUTAMINA : נורמה 0-15
התוצאה: 8.1
האם משמעות התוצאות שיש/ אין צליאק?, מה ההבדל בין ה- T.TRANSGLUTAMINASE (שיצא חיובי חלש) לבין המדדים האחרים (שיצאו שליליים) ולמה קיימת הסתירה הזו?
תורה רבה מראש, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צליאק
ד''ר יהודית אסולין דיין04/03/2010טרנסגלוטאמינאז מדויק יותר. יצא חיובי גבולי. המשמעות היא שיש צורך לקחת בחשבון את מכלול התלונות והנתונים ולרוב מחליטים על גסטרוסקופיה כולל דגימות מעי דק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Helico. Pylori Breath tst תשובותאתי03/03/2010
התשובה יצאה 12.67.
האם זה יכול להסביר מדוע הבטן שלי מתנפחת?
אני רגישה לפנצילין,אז מה הרופא אמור לתת לי במידה ואצטרך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר
ד''ר יהודית אסולין דיין04/03/2010לא בהכרח יש קשר בין הליקובקטר לנפיחות אבל בכל מקרה שהוא נמצא חיובי ההמלצה היא לטפל.
במקרה של רגישות לפניצילין הטיפול הוא עם קרין, מטרוגיל ואומפרדקס.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך אנטיביוטיקה אם כך?
רעות\אתי04/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטיביוטיקה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/03/2010כאמור לא בהכרח יש קשר בין הליקובקטר לנפיחות אבל בכל מקרה שהוא נמצא חיובי ההמלצה היא לטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול גדול בקיבהחיים03/03/2010
שלום,
לאמי גילו בגסטרוסקופיה גידול בגודל 5 ס"מ בקיבה.
לפני 3 שנים נמצא גידול בן 5 מ"מ, תקין בביופסיה, אשר לא טופל.
מה הסבירות לגידול ממאיר וסרטני?
האם כריתתו תחייב כריתת קיבה מלאה?
האם פרט לכירורגיה יש צורך בטיפולים נוספים גם אם ימצא שפיר?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גידול בקיבה
ד''ר יהודית אסולין דיין04/03/2010שלום חיים,
הנתונים שמסרת אינם מספיקים על מנת לענות לכל שאלותיך.
אם מדובר בגידול שפיר מסתפקים בכירורגיה.
יש סבירות שזה לא שפיר - תלוי בהתרשמות של הרופא המבצע וכמובן הכי חשוב להמתין לתוצאות.
ההחלטה על כריתה חלקית של הקיבה תלויה במיקום הגידול. אם זה סרטני לרוב נדרש טיפול משלים של כימוטרפיה והקרנות.
אין מנוס מלהמתין לתוצאות הביופסיה.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרזיטיםג03/03/2010
שלום רב,
בשבועות האחרונות יש לי צואה רכה מאד ומאד "ריחנית".. זה הסימפטום היחיד.
בבדיקה של צואה התגלה BLASTOCYSTIS HOMINIS. בעמודת אנטיביוטיקה
בתוצאות כתוב QUANTITY.
רופאת המשפחה נתנה לי VERMOX במשך 5 ימים.
אבל קראתי שמה שיש לי אינו תולעים ומה שהיא נתנה זו תרופה לתולעים.
מבקש עזרה מה כדאי לעשות.
חוץ מזה בריא לחלוטין.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה קטנה נוספת..
ג03/03/2010במידה וכן לקחת את ה VERMOX האם היא יכולה לפגוע בכבד או באיברים אחרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרזיטים
ד''ר יהודית אסולין דיין04/03/2010הטיפול הוא במטרוגיל ולא בורמוקס.
לפנות שוב לרופאה.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ דם גבוה ומערכת עיכוליאיר03/03/2010
שלום רב
האם ברגע של לחץ דם גבוה משפיע על מערכת העיכול וגורם ל שלשול ,הקאות .........
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ דם גבוה
ד''ר יהודית אסולין דיין03/03/2010לחץ דם גבוה לא גורם לתלונות שתיארת.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת?איילת03/03/2010
דוקטור שלום
אני בת 26 , בריאה בד"כ.
לפני שבועיים עברתי משהו ויראלי( כאב בטן, גרון ופרקים, ללא חום)
הרופא לא נתן לי שום טיפול בזמנו.
לפני כשבוע התחלתי לסבול מגיהוקים, במיוחד לאחר אוכל...
לפני כמה ימים זה החמיר לכאבים מתחת לצלעות התחתונות, לחץ בחזה וקושי לקחת נשימה עמוקה. בנוסף יש כאבים נודדים בכל פלג הגוף העליון( אפילו בכתפיים), ודקירות מתחת לצלעות במקומות שונים. הדקירות באות והולכות לסירוגין(במיוחד בצד ימין)
הרופא הקשיב לראות, שלח לבדיקות דם ושתן שיצאו תקינות
אמר שמדובר בדלקת דרכי העיכול העליונות ורשם לוסק לשבועיים..
קצת הדאיג אותי שהוא קבע את זה ללא אולטראסאונד וכו'..
האם האבחון הזה נראה לך הגיוני או שעליי להתעקש על בדיקות נוספות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
ד''ר יהודית אסולין דיין03/03/2010לא מזהים דלקת בדרכי העיכול ב-US.
כמשך התלונות כה קצר והוא המשכי לתלונות שנשמעות כמו מחלה ויראלית בהחלט סביר לעבור בדיקות כלליות ולהיעזר בלוסק. אם נבצע בירור לכל מחלה ויראלית נחשוף אנשים רבים לבדיקות מיותרות.
רק אם התלונות תימשכנה עוד מספר שבועות יש מקום להיוועץ בגסטרואנטרולוג.
ד"ר אסולין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהorit02/03/2010
שלום אני בת 54 מקבלת creon 25000 כבר מספר שנים
(לפני כמה שנים הוצאתי את כיס המרה.) היה לי אמילאז גבוה( 240) ודלקת בלבלב-לפני כמה שנים ( עדיין אמילאז גבוה.ולא יורד כבר כמה שנים)
הייתי לוקחת כדור ביום עכשיו הרופא רוצה שאני אגדיל את המינון ל 2 ביום
הבעיה שבערב אני אוכלת ארוחה חלבית ו אסור לערבב מוצרי חלב עם הכדור.
בבוקר אני לא אוכלת דברי חלב. אני לוקחת כדור של סידן בין הארוחות.
מה התדירות ש מותר לקחת את ה creon הבנתי שצריך לקחת את זה עם אוכל
אשמח אם תוכלו לעזור לי..שוב תודה.. יש לי שאלה נוספת
את הכדור צריך ליטול בתחילת הארוחה ומכוון שאסור לקחת עם אוכל חם מה מומלץ לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קראון
ד''ר יהודית אסולין דיין02/03/2010המדד הכי חשוב הוא הרגשתך וחומרת כאבי הבטן. דבר נוסף הוא האם יש עדות לחוסר ספיגה (צואה שומני וכו'). אם במינון הנוכחי אין כאבי בטן או עדות לחוסר ספיגה הרי שלא בהכרח יש צורך בהעלאת המינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לגילוי מוקדם של סרטן המעיאתי01/03/2010
שלום רב,
בעניין בדיקת הדם החדשה לגילוי מוקדם של סרטן המעי הגס. הבדיקה לאיתור חלבון CD24.
שאלתי היא מתי להערכתכם יתחילו לערוך בדיקות מסוג זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת לגילוי מוקדם
ד''ר יהודית אסולין דיין02/03/2010המידע הזה עדיין לא זמין.
תוכלי לפנות למרכז המשולב למניעת סרטן במרכז הרפואי ע"ש סוראסקי בתל אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)