מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימורן וחיסון פוליו חי מוחלששרה19/08/2013
שלום, אני חולה בקרוהן שלוש שנים וכרגע נמצאת ברמיסיה זה שנה וחצי. אני בת 25 ואמא לילד בן 4 חודשים. אני נוטלת 4 גרם פנטסה ו100 מ"ג אימורן ביום, במשך שנתיים וחצי. השאלה שלי נוגעת לחיסון הפוליו שבני אמור לקבל, בעלון לצרכן של האימורן כתוב: "במשך הטיפול בתרופה הימנע מלהיות במחיצת אדם (כולל בן בית) אשר קיבל חיסון פוליו דך הפה". 1. האם עליי לחסן את הבן שלי או שמומלץ לא לתת לו את החיסון (החי מוחלש)?
2. במקצועי אני מחנכת כיתה שעובדת עם ילדים שאמורים להתחסן. האם נשקפת סכנה כלשהי להיות במחיצתם עקב נטילת האימורן?
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימורן וחיסון פוליו חי מוחלש - תגובה
פרופ' נחום ויסמן19/08/2013את חייבת להתייעץ עם הגסטרואנטרולוג שלך. בכל מקרה את חייבת לחסן את בנך. אני מניח שאת קבלת את החיסון המלא ולכן מחוסנת בכל מקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטןשמרית18/08/2013
שלום,
אני בת 32 מזה מספר ימים אני חשה דקירות באות והולכות מתחת לצלעות,
בטן רכה ונפוחה,אני מרגישה צורך ללכת לשירותים אבל כלום.
אין יציאות כבר קרוב לארבעה ימים.
אני מתחילה להיות מודאגת.
מה יכולה להיות הסיבה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן - תגובה
פרופ' נחום ויסמן19/08/2013האם סבלת מעצירות בעבר. ממליץ להתייעץ עם רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן אחרי האוכלנדב15/08/2013
שלום,
חזרתי לפני כחודש מפפואה ניו גיני, מאז אחרי ארוחות (לא באופן קבוע)
מתחילים לי כאבים בבטן התחתונה, לפעמים קלים ולפעמים קשים מאוד, גם לאורך כל הלילה.
בשלושת הפעמים הקשות ביותר זה קרה אחרי אכילת בשר.
עשיתי בדיקות דם וצואה והרופא אמר לי שאין משהו חריג.
קל בטן לא עוזר לי.
אשמח לייעוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן אחרי האוכל - תגובה
פרופ' נחום ויסמן26/08/2013קשה לתת לך ייעוץ ללא אנמנזה נוספת.
רצוי שתתיעץ עם רופא או גסטרואנטרולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנים בצבע שחור אחר צואהראמי14/08/2013
שלום רב
בן 33 מטופל דיאליזה הרבה בעמים אני שם לב שאחרי הצואה צבע הבנים הופך לשחור
1-האם זה אומר שאני מאבד דם (אני סובל מזה מאז שתיפקדו הכליות החמיר-היתי סובל מאי ספיקה כרונית)
2-אחרי שאני אוכל אוכל שמכיל ברזל או שאני לוקיח כדורי ברזל סובל מצואה בצבע שחור
יש לציין שעברתי בדיקת צואה ובדיקת גסטרו סקופ ובדיקת קו לונסקופ בדיקת נשיפה והכל תקין ספירת דם תקינה טראנס פירין נמוך פירטייטן גבוה יש לציין שהמוגלובין נמוך נע (6,5-8,5)
השאילה למה זה קורה אחרי שאני אוכל אוכל שמכיל ברזל
ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנים בצבע שחור אחר צואה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן15/08/2013הברזל שלא נספג עובר חימצון וצובע את הצואה בשחור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הליקובקטר פלורישירן12/08/2013
שלום
לאחר כאבים בחילוצ והקאות נשלחתי לבדיקה ש החיידק ..
בתוצאות כתוב שערך הנורמה זה 0-3.5
תוצאות הבדיקה שלי היו 31.4
האם זה אומר שיש לי חיידק? האם הטיפול הוא קבוע או זמני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הליקובקטר פלורי - תגובה
פרופ' נחום ויסמן15/08/2013ן יש והטיפול למשך שבוע ותרופה אחת חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן...11/08/2013
אני בת 22 עם גוף בריא בד"כ, אבל כבר שבועיים בערך שלאחר כל ארוחה מתחילים לי כאבי בטן באיזור מרכז הבטן וקצת בבטן התחתונה..כשאני מתכופפת קדימה הכאבים פוחתים וזה נמשך בסביבות השעה אחרי האוכל ואז נפסק.
כשאני אוכלת ארוחות קלות זה בד"כ לא קורה, למרות שכמה פעמים גם אחרי סנדוויץ' התחילו לי כאבים.
בנוסף לזה גם התדירות של היציאות שלי עלתה מפעם ביומיים-שלושה לפעם-פעמיים ביום.
אשמח לדעת מה קורה בגוף שלי כי זה כבר מתסכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן - תגובה
פרופ' נחום ויסמן12/08/2013רושם שמדובר בבעיה בקיבה בכל מקרה אנא פני לרופא גסטרואנטרולוג לבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חריפה בכיס מרהסי08/08/2013
אימי בבי"ח מאתמול בצהריים עקב דלקת בכיס מרה, נאמר לה שהבדיקות דם עם ערכים גבוהים מאד ושיש לה אבן גדולה, היא קיבלה אינפוזיה ללא אנטיביוטיקה אבל עם חומר שמוריד לה את החומציות, אמרו לה שהיא יכולה להשתחרר היום ב12:00, היא לא אמורה לקבל בדחיפות אנטיביוטיקה ולעבוד ניתוח דחוף?, אנחנו אמורים לנסוע לחו"ל עוד שבוע לתקופה של שבוע, והרופא אמר שהיא יכולה לטוס ואחרי שתחזור לעשות ניתוח, כלומר שבועיים מהיום, זאת לא אוזלת יד? לא אנטיביוטיקה ולא ניתוח בדחיפות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בלבלב
סי08/08/2013סליחה דלקת בלבלב, ואבן גדולה בכיס מרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בלבלב - תגובה
פרופ' נחום ויסמן12/08/2013אם זו הסיבה לא ברור לי למה לא אנטיביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
א12/08/2013תודה לך.
אני גם לא יודעת, היא עושה בדיקות דם ביום רביעי ואז נדע מה קורה, היא קיבלה באינפוזיה חומר שהרגיע לה את הדלקת, מברור שעשינו עם עוד אנשים שהיה להם מקרה דומה, חלקם קיבלו אנטיביוטיקה וחלקם לא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
סי07/09/2013האם אימי חייבת לעבור ניתוח אם יש לה אבן בכיס המרה? כבר אין לה דלקת
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
סי07/09/2013האם אימי חייבת לעבור ניתוח אם יש לה אבן בכיס המרה? כבר אין לה דלקת
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח - תגובה
פרופ' נחום ויסמן08/09/2013קרוב לוודאי שיש להוציא את האבן שלא תחסום שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת חריפה בכיס מרה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן12/08/2013לא ברורה לי הבעיה. יש לקרוא את מכתב השחרור שמסביר קרוב לוודאי את ההחלטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת חריפה בכיס מרה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן08/09/2013הכול תלוי בתגובה ואם החסימה תפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושת אי נוחות בבטן.בתיה07/08/2013
שלום רב,
מזה מספר ימים אני חשה בתחושת אי נוחות בבטן, אני לא יכולה לומר שכואבת לי הבטן אבל יש לי מיחושים קלים כלומר כאב מאד קטן, מידי פעם אני שומעת רעשים בבטן וגם אני עושה גרפסים כלומר אפילו אחרי שאני שותה מים זה עולה לי למעלה.
מעבר לתסמינים אשר תיארתי אני לא מרגישה שום דבר אחר.
מה זה יכול להיות ? האם זה אמור לחלוף מעצמו ?
לתשובתכם אודה מראש.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת אי נוחות בבטן. - תגובה
פרופ' נחום ויסמן12/08/2013עשוי ואם לא פני לגסטרואנטרולוג לבירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cefovit forteshmuel05/08/2013
האם צפוויט פורטה 500 מתאים למקרה של חשש לדיזנטריה ?
עוד איו תוצאה של בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר cefovit forte - תגובה
פרופ' נחום ויסמן06/08/2013חכה לתשובה ולרגישות לאנטיביוטיקה אם המחלה לא סוערת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחושה של "הכל עולה"אמיר05/08/2013
שלום,
לפני יומיים אכלתי ארוחת ערב גדולה מאוד +קינוח ענק ועתיר סוכרים ומיד הלכתי לישון. החל מאתמול בבוקר אני מרגיש שהכל עולה לי, כל כמה דקות יש תחושה של "גרפס" קטן ומן תחושה שהאוכל תקוע בושת. מעולם לא היה לי דבר כזה.
מה זה יכול להיות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושה של "הכל עולה" - תגובה
פרופ' נחום ויסמן06/08/2013ני מקווה שהדברים הסתדרו. בגדול כמות המזון שאכלת והרכבה גרמו לעיכוב בשיחרור המזון מהקיבה ולתלונות. מקווה שלמדת מזה להקטין כמויות ולא לאכול סמוך להליכתך לישון. אם ימשיך פנה לגסטרוא נטרולוג לשלול סיבות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותלילך30/07/2013
לד"ר שלום,
ב-4 חוד' האחרונים יש לי קושי ביציאות וכסופסוף הן יוצאות זה נראה כמו אבנים קטנות אבל אין תחושה של התרוקנות מלאה. אני אמורה לדאוג?
יש לציין שזה מטריד ולפעמים גם מפריע לסדר היום חשבתי ללכת לרופאת המשפחה אבל דחיתי את הענין כי לא נעים לי.
תודה על התיחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות - תגובה
פרופ' נחום ויסמן30/07/2013עדיין חושב שרופא משפחה או גסטרואנטרולוג יעזרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיידקשירן30/07/2013
שלום ( בת 24)
לפני כמה ימים היה לי כאב גב עליון, בים השכמות נורא חזק! מלווה בחילות וכאב מתחת לחזה וקשיי נשימה.
הלכתי לרופאת המשפחה, לדעתה זה משהו בקיבה שהכאב מקרין לגב. היא חושבת שיש חיידק והפנתה לבדיקת נשיפה. בינתיים כאב הגב כבר עבר . ונתנה לי ליטול במשך 10 ימים פעמיים ביום אומפרדקס. הוא מקל על הכאב מתחת לבית החזה. אך לפעמים חש בחילות חזקות שמלוות בהקאה.
הבדיקה היא רק בעוד חודש( בירוקרטיה)
מה עושים ? מה זה יכול להיות? איך מטפלים? ומה לא כדאי לאכול? ממה להימנע כדי לא להגיע למצב של בחילות והקאה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק - תגובה
פרופ' נחום ויסמן30/07/2013לפנות לגסטרואנטרולוג לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה ברור, אבל מאיזה אוכל עלי להימנע?
שירן31/07/2013לפי דעתי סו תשובה שכן ניתן לקבל בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה..יוסי27/07/2013
שלום, הכנתי כדורי שוקולד ולאחר ההגשה לבני המשפחה שמתי לב לכאב בטן ולשילשולים בקרב האנשים, בדר"כ אני בודק תאריכי תפוגה, עשיתי בדיקה של כל המוצרים ונמצאו תאריכי תפוגה טובים חוץ מהמרגרינה שאין לי דרך לדעת כי הנייר שעוטף נזרק כבר. אם ישנו חשש שהמרגרינה פג תוקפה האם ישנו חשש בריאותי בעניין? אם כן חוץ מטיפול בקלבטן לסימפטומים של כאב בטן ושילשולים מה ניתן לעשות? לתשובתך אודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה.. - תגובה
פרופ' נחום ויסמן28/07/2013איני בטוח שזה דווקא המרגרינה שבה חומצות השומן הלא רוויות עברו הידרוגנציה ולא יכולות להתחמצן.
כנראה שמרכיב אחר.
אם מדובר על הרעלת מזון צריך לחלוף מאליו אם מדובר על חיידק זה ימשיך וצריך לשלוח צואה לתרבית ולפנות כמובן לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של תרופות?דנה27/07/2013
שלום, אמא שלי בת 57 ובשנה האחרונה כל נגיעה קלה של חפץ קשה בידיים שלה גורמת לה לשטפי דם נרחבים ולפעמים גם לפציעה של העור. לא מדובר במכה שהיא מקבלת מאיזשהו חפץ, אלא ממש נגיעה בלי לשים לב בקצה של השולחן, בכסא או בקיר.
היא חולה ב-FAP ונוטלת את התרופות טמוקסיפן במינון של 120 מ"ג ביום ו-Celebra Celecoxib במינון של 200 מ"ג ביום. יש לציין שמצבה הכללי טוב מאוד.
בתחילה חשבנו שאולי מדובר בתופעת לוואי של התרופות, אבל לא ממש ברור איך התרופות האלה יכולות להשפיע בצורה כזאת על העור שלה. יכול מאוד להיות שאין שום קשר לתרופות.
היא התייעצה עם מספר רופאים בנוגע לזה אבל כמובן שלאף אחד מהם לא היתה תשובה ואף אחד גם לא טרח לנסות לברר מה גורם לזה.
מצורפת תמונה של אחת הידיים שלה מהשבוע האחרון.
אם למישהו יש הסבר ממה זה נגרם או איך אפשר להימנע מזה אני אשמח מאוד לשמוע. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי של תרופות? - תגובה
פרופ' נחום ויסמן28/07/2013ראה כמו שטפי דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן לבלבדלית27/07/2013
כ-10 חודשים לאחר ניתוח וויפל עם סרטן לבלב , עשה 5 סדרות של טיפול בג'מזר,
ו-25 הקרנות + קסלודה, שלא הועילו . לאחר סי.טי. נוסף התברר שהמחלה חזרה בחלל הבטן, הריאות והכבד נקיים. כעת הוא מועמד לטיפול בקו שני של טקסול. הוא סובל מכאבי בטו בלתי נסבלים לוקח טרגין 10, פרקוסט 5 שלא במיוחד עוזרים.
לא אוכל כמעט כלום גם אינשור לא יכול וגם אם הוא אוכל מעט לאחר מכן יש לו הרבה גרפסים והוא הולך להקיא. מה הוא יכול לאכול על מנת לחזק אותו. עוד אציין שמצב רוחו ירוד ומשקלו ירוד מאז המחלה הוא איבד יותר מ-30% ממשקלו.
האם שמעת על OMEGAVEN 100 האפ שה יכול להועיל לו לפני הטיפול הכימותרפי, או שאולי כדי לאשפז אותו ולתת לו תזונה ישירה.
אני מאוד מודאגת מהמצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן לבלב - תגובה
פרופ' נחום ויסמן30/07/2013קוק לייעוץ פנים אל פנים. פנו לאונקולוג המטפל לייעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)