מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאיזה התמחות לפנותעמית11/03/2013
כבר שנתיים יש לי כאב באזור ה"זנב"משני צדדיה בצד החיצוני ,לא בטוח אם זה מהעצם או מהרקמות המחוברות אליה, מורגש בעיקר בישיבה,מדוע אני שואל בגסטרו,כי יציאות לפעמים מגבירות את תחושת הכאב ולפעמים(אולי הרגשה דמיונית)אני מרגיש שכאילו ביציאות אני צריך ללחוץ להתגבר על מחסום מסויים,עשו לי גסטרו לפני מספר שנים והיה בסדר,עשו לי ct אגן לפני שנה בגלל ציסטה ותיקה הct מוקד לציסטה שנמצאה שפירה והמעקב בוטל,(האם ניתן לבקש שיחזרו לct ויבדקו את עצם הזנב,בכדי לחסוך חשיפה נוספת לקרינה)?
רופאת המשפחה שלי היא דתיה,לכן אני נבוך להתלונן בפניה על הבעייה,היא הרי תפנה אותי למומחה ,לאיזה מומחה להגיע עם התלונה,בכדי להמנע מלרוץ ממומחה למומחה ????????לצערי בגיל 60 אני עם עודף בדיקות עם קרינה מייננת,לא הייתי מודע לנושא ובגלל בעייה קלה בעורקי הלב במשך 10 שנים ,רופא שלח אותי כל שנה למיפוי לב,רק לפני מספר שנים עליתי על הנזק מהמיפויים ,החלפתי קרדיולוג והנה פלא אין יותר מיפויים ,הקרדיולוג אומר שאין צורך ,רק לקחת ליפיטור ,כושר,אושר ותזונה בריאה,כך שאני מאוד מקווה למומחה מהסוג של פעם,ששם כפפה על היד ,ממשש ובודק ויודע ולא צלם חתונות בוידאו רנטגן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאיזה התמחות לפנות - תגובה
פרופ' נחום ויסמן13/03/2013כמובן שעודף קרינה אינו טוב אך כאב נמשך שלא בורר גם בעייתי. ממליץ להתחיל באורטופד או בגסטרואנטרולוג המתמחה ברצפת האגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצאי בדיקת גסטרוקופיהליאונה10/03/2013
עברתי בדיקת גסטרוקופיה בה נמצא שבוושט בעומק 30 ס״מ קיימת בליטה 8-10מ״מ מכוסה ברירית תקינה.לא נלקחה ביופסיה. הרופא ציין מספר סימני שאלה:ציסטה?ממצא ווסקולרי?אחר?
הופניתי לבדיקה על קולית אנדוסקופית eus
שאלותי:מה הסיכונים בבדיקה זו והאם היא מתבצעת רק בבתי חולים?
אם במהלך הבדיקה יחליט הבודק שזוהי ציסטה האם נהוג לקחת ביופסיה מציסטה תוך כדי הבדיקה?
האם במהלךבדיקה שכזאת יש אופציה להוריד את הבליטה במקרה והרופא רואה לנכון?במקרה של הורדת הבליטה ייתכנו כאבים בזמן האכילה ?
אני מועמדת לעבור מאספירין לקסלרטו לדילול הדם.האם לחכות עד אחרי הבדיקה כדי להתחיל?.
על החתום ליאונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצאי בדיקת גסטרוקופיה - תגובה
פרופ' נחום ויסמן11/03/2013חכי לבדיקה שאינה כרוכה בסיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץירון10/03/2013
בוקר טוב,
הבוקר התעוררתי בתחושה מעיקה מעט בגרון עם מעין גרפסים להוצאת אויר ושמתי לב כי עולה לי טעם של פלפלים טריים שאכלתי בצהריים.
התחושה גרמה לי גם לשיעול ורצון לצאת לשירותים כאשר בשירותים התחושות הוקלו במעט.
רציתי לדעת מהי הסיבה להרגשת הטעם של הפלפלים וזאת לאחר יותר מ-16 שעות מאז אכלתי אותם ?
האם יש דרך למנוע תחושות כאלה ? יש לי תחושות של טעמים של אוכל בלילה ולפנות בוקר ממספר מאכלים שאני אוכל במהלך הצהריים והערב.
האם זוהי צרבת/רפלוקס או שישנן עוד סיבות ? האם תחושה של חולשה המצאת לשיעול ולהרגשה קשורה אף היא ?
בנוסף, יש לי תופעה די חוזרת שבבוקר בסיום השהייה בשירותים ולרוב לאחר היציאה מהם אני מתחיל להשתעל שיעול די חזק התקפי שנמשך 10-20 דקות ואח״כ נעלם כאשר במהלכו העיניים דומעות ומידי פעם פולט מהגרון רוק/ליחה שקופים אך מאוד צמיגיים.
האם יש קשר בין תופעה זו לנושא גסטרו ומה ניתן לעשות ?
ושאלה אחרונה - אני נוטל כבר תקופה ארוכה כדור גלוקומין או אחד מתחליפיו (לא זוכר את שמו כרגע) כל ערב לאחר ארוחת הערב, כאשר בבוקר היציאה תמיד רכה מאוד על גבול הנוזלית עם ריח מאוד חריף כמו של כרוב כבוש או משהו דומה. הבנתי שהנ״ל יכול להיגרם מהכדור אם כך האם בטוח להמשיך ולקחת אותו ? האם יש המלצות נטילה כדי לצמצם את התופעה ? האם יכול להיות קשר לתופעות שתיארתי בתחילת השאלה ?
בנוסף בשהייה בשירותים בבוקר וגם לאחריהן הבטן מאוד מקרקרת - האם הנ״ל מרמז על בעיה רפואית כלשהיא ומה מיתן לעשות גם לגבי זה ? האם גם זה יכול להיות משויך לכל התופעות שתיארתי ?
מתנצל על אורך השאלה ואודה להתייחסות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ - תגובה
פרופ' נחום ויסמן11/03/2013כל השאלות דורשות ייעוץ גסטרואנטרולוג. בגדול יש לך תלונות המתאימות לרפלוקס השיעול ופליטת הליחה גם יכולים להיות קשורים לכך. התייעץ עם גסטרואנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשוליםלימור08/03/2013
פרופ שלום
אני בת 39 יש לי שלשולים כבר חודש וחצי לפעמים מיימים לפעמים דייסתים בערך שלוש פעמים ביום מלווה בכאבי בטן ובקיבה לא חזקים. רופא המשפחה נתן לי לעשות במשך שלושה ימים רצופים תרביות צואה שיצאו תקינות ובנוסף החליט על טיפול אנטיביוטי למשך חמישה ימים. היום אני ביום השלישי של האנטיביוטיקה והמצב אותו דבר. לפני כ 4 שנים היו לי גם שלשולים יותר מחודש הייתי אצל גסטרו עשיתי קולונסקופיה שיצאה תקינה הרופא רצה לעשות גסטרוסקופיה בזמנו בגלל המוגלובין 11.8 אך אני נרתעתי מהבדיקה.
בדיקות דם לצילאק שלילי.
מה עליי לעשות עכשיו?????
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים - תגובה
פרופ' נחום ויסמן11/03/2013יש כמובן להפגש עם גסטרואנטרולוג שיוסיף בטח מספר בדיקות ויקח אנמנזה ברורה יותר ורלבנטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עזים בבטן לאחר הפסקת עישוןנעמה07/03/2013
שלום,
הנני בת 30, בריאה בד"כ ופעילה גופנית. במשך 12 שנה עישנתי כ 10 סיגריות ליום. לפני שבוע וחצי הפסקתי לעשן בבת אחת. כבר בימים הראשונים התחלתי להרגיש כאבים עזים בבטן, לעיתים כאבים חדים ברום הבטן, גזים, בטן נפוחה, קושי במתן שתן כתוצאה מהלחץ בבטן ועצירות.
מאחר ובעבר אובחן אצלי פעם אחת הליקובקטור פילורי וקיבלתי טיפול משולש, הנני מניחה כי אכן מדובר גם הפעם בהליקובקטור.
שאלותי הן:
1. האם יכול להיות שמדובר במשהו אחר שהוא אינו הליקובקטור?
2. האם יש קשר בין תופעות אלו לבין הפסקת העישון?
תודה מראש,
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים בבטן לאחר הפסקת עישון - תגובה
פרופ' נחום ויסמן11/03/2013הפסקת עישון יכולה להיות קשורה תיאורטית לשינווים רבים כולל תנועתיות מעיים. כמובן יש גם סיבות אחרות לכאבי בטן. התייעצי עם רופא גסטראנטרולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני סובל מדלקת חריפה בכיבה! הצילווומשה. ששון ישר02/03/2013
יש לי כאבי חזה נוראים , אני מושבת , חצי מהזמן אני ישן , כל הזמן אני מרגיש שאין לי אוויר
אין לי כוח יותר
אני בולע אימפרודקיס פעמיים ביום ארבעים מיליגרם
אני לא רואה שיפור
גם ביטוח לאומי מסרב להכיר בי .
אני לא מסוגל לעבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובל מדלקת חריפה בכיבה! הצילווו - תגובה
ד''ר אלכס גלר03/03/2013שלום
כבר התייחסתי לתלונתך, אנא פנה לרופא המטפל או למיון
בברכה,
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי GPT ובילירוביןרם02/03/2013
בבדיקת דם GPT 9 מעט נמוך מהמינימום (10).
בעבר חשש ל PSC שיתכן והוסר.
בדיקות כבד תקינות כבר 3 שנים פרט לבילירובין TOTAL על גבול עליון של הנורמה או מעט גבוה מהנורמה (מכס' 1.21).
האם יש משמעות ל- GPT כנ"ל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערכי GPT ובילירובין - תגובה
לא חושב שיש משמעות לערך נמוך. אתה במעקב אז צריך להתייחס לכל התמונה ע:י הרופא המטפל
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בכמות גדולהיוסף01/03/2013
שלום רב דר" פניתי לגסטרו בגלל שאני סובל כבר כמה שנים מטחורים אך בזמן האחרון כמות הדם שיורדת גדלה עשו לי בדיקת קלונסקופיה רשום במכתב שחרור כך- עד לצקום תמונה אנדיסקופית של us -מספר פיופסיות . terminal uileum ,רירית תקינה -ביופסיות susp total ulcerative colitis..בנוסף ישבתי עם הרופא הוא אמר לי בדיוק את המילים האלה יש משהו ואין משהו לא הבנתי למה הוא מתכוון ?וגם אמר יש לך דלקת במעי תחכה לתשובת הפיופסיה ותפנה לרופא גסטראונטרולוג...אני מבקש את העזרה שלך מה רשום במכתב שחרור לא הבנתי מילה ומה אתה ממליץ לי לעשות? האם זה מעיד על משהו מסוכן ? אני מאוד דואג ואם זו רק דלקת איך ניתן לטפל בה ?.?? מצטער יש לי עוד שאלה עכשו לעניין אחר לפני חודש גילו בבדיקת נשיפה שיש לי חיידק הליבקטר אך יחד עם בדיקת הקלונו עשיתי אנדיסקופיה והיה רשום במכתב שחרור הכול תקין ולא היה רשום שיש לי חיידק, החיידק נעלם ?או שלא רואים בבדיקה הזו את החיידק הזה ואני צריך לבצע בדיקה אחרת?תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
יוסף01/03/2013במכתב שחרור רשום גם לא נמצא פוליפ ומספר מיכלים5 גם שכחתי לשאול אם אתה עונה לי דר" בשעות הקרובות יש לי הרגשה ממש לא נוחה בכמה מקומות בבטן חוץ מגזים הרגשה כואבת פעם ראשונה אני מרגיש כך זה כתוצאה מהפיופסיות שנלקחו? זה טבעי ?מה אני אמור לעשות ?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בכמות גדולה - תגובה
אני לא אוכל להגיב ללא ידיעה מליאה של החומר. לא ניתן לעשות רפואה בצורה זו. ממליץ לחזור לרופא המטפל ולהפנות אליו את כל השאלות באופן ישיר לקבלת תשובות מליאות על האבחנה והטיפול
בברכה
דר אלכסג גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תרופתי- הליקובקטור פילוריאלעד01/03/2013
שלום,
אובחן אצלי הליקובקטר פילורי ובמסגרת סבב טיפולים שני קיבלתי מרשם ל-14 יום למספר תרופות (דוקסילין, מטרוג'יל, לנסו וקל -בטן). הרוקח הסביר כי הקל-בטן נועד להקלה על תופעות הלוואי מהטיפול, ואין חובה לקחת אותו כלל (בניגוד לשאר הכדורים כמובן).
האם אכן כך הדבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול תרופתי- הליקובקטור פילורי - תגובה
ממש לא. לקל בטן תפקיד ההשמדתו של החיידק ואינו נועד לטפל בתופעות לואי והוא הכרחי בפרוטוקול זה
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בקונטרולוק
אלעד15/03/2013שלום,
בהמשך להודעה הקודמת, מאחר ובבדיקת הגסטרוסקופיה אובחן reflux esophagitis grade A ובנוסף diffuse gastropathy, קיבלתי בנוסף לטיפול כנגד ההליקובקטר, גם הנחיה להתחיל טיפול בקונטרולוק לאחר מכן לאור ממצאי הגסטרוסקופיה רק לאחר סיום פרוטוקול ההליקובקטר. שאלותיי הן: 1. האם ניתן להתחיל את הטיפול בקונרולוק ממש מיד בתום הפרוטוקול (דוקסילין, מטרוג'יל, לנסו וקלבטן)? 2. האם חודש אחרי הטיפול, כשאחזור על בדיקת הנשיפה, לא תהיה לקונטרולוק שאקח באותה העת השפעה על התוצאות, שכן הבנתי שישנן תרופות המשפיעות על התוצאה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לקראון בהריוןג'סיקה01/03/2013
אנחנו מתכננים הריון, אני סובלת מסטאטוראה ומקבלת קראון 10,000בכמות של 3-6 ביום לפי האוכל. האם יש תחליף לקראון שמותר בהריון (נניח תכשיר מבית טבע או כדומה?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לקראון בהריון - תגובה
מצטער, אבל לא חושב שיש תחליף הריוני.
בברכה
ד ר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוסקופיה במרכזדי סובל27/02/2013
האם את/ה מכיר/ה רופא ותיק, סבלן ושירותי, שמקבל מטעם קופ"ח מכבי , באיזור פ"ת וסביבותיה, ועושה את הבדיקה הנ"ל בבית חולים? (יש אחד ששמו מתחיל ב-ז' והוא עמוס מדי)
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולונוסקופיה במרכז - תגובה
לא מתפקידו של הפורום להמלית על רופאים
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בקיבהרועי25/02/2013
היי.
לפני חצי שנה הובחנתי בבדיקת נשיפה שיש לי חיידק בקיבה .
קיבלתי את הטיפול המשולש אך בקושי לקחתי כדורים וזה עבר לבד הכאבים.
בחודש האחרון הכאבים חזרו יחד אם חולשות כלליות בחילות .
ביצעתי אתמול בדיקת גסטרו ואמרו לי להפתעתי שהכל תקין רק מה רשמו לי למטה שנלקחה ביופסיה לבדיקה.
אם הכל תקין אז למה נלקחה ביופסיה .
שנית האם אפשר לפספס את הדלקת בבדיקת גסטרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה - דר אלכס גלר
דר אלכס גלר27/02/2013שלום
הביופסיה נלקחה כדי לבדוק האם יש או אין חיידק הליקובקטר. גם בביופסיה ניתן לפעמים לא לזהות אזורי דלקת. אבל בגדול עם הביופסיה תקינה בד"כ זה גם נכון
בהצלחה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת בארטגדעון24/02/2013
שלום לכם,אני בן 37 ,לפני כשנתיים ירדתי באופן פתאומי ובמהלך קרוב לחצי שנה 9 קילו במשקל.עברתי בדיקות שונות כגון קולונוסקופיה-תקין,גסטרוסקופיה-תסמונת בארט,ct אורוגרפי-תקין,בדיקות דם שונות-תקינות,בדיקת דם לגילוי קרוהן-תקינה.הערך שתמיד גבוה בבדיקות הדם הוא הפריטין-בסביבות 320-420 .
בבדיקת ביופסיה מהוושט התברר שאין דיספלזיה.
כיום ואחרי שנתיים מגילוי הבארט ואחרי שינוי גדול באורח החיים,שינה אחרי 4 שעות מאכילה,הפסקת צריכת אלכוהול,עישון,חמוצים,חריף,קפה וכולי.בנוסף אני נוטל פעמיים אומפרדקס ביום.אני אמור לעבור גסטרוסקופיה מחדש שבוע הבא ואני שואל,מה הסיכוי שחלילה התפתחה דיספלזיה?
יש לי חששות מהבדיקה ויש לציין שמאז שירדתי במשקל התייצבתי על משקל אחיד בשינוי של קילו למעלה ולמטה.
יש לציין בנוסף שלעיתים אני אוכל ומתמלא ,מה שלא רצוי ולעיתים רחוקות שותה בירה וקולה ולא תמיד שומר על הכללים המחייבים חולה בארט.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת בארט - תגובה
ד''ר אלכס גלר24/02/2013שלום
בגדול, הסיכוי הוא נמוך. תעשה את הבדיקה ותדע בודאות
בהצלחה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכוהול ואומפרדקסמוטי23/02/2013
שלום
לפני שבועיים עשיתי בדיקת גסטרוסקופיה בבית חולים
לאחר הבדיקה הביאו לי את התוצאות
וגילו לי דלקת בקיבה, התחלה של אולקוס, בקע בושט.
ולקחו לי ביופסיות אמרו לי להתחיל לקחת כדורים ולחכות לתוצאות של הביופסיות שיגיעו עוד חודש
הביאו לי כדור בשם אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום חצי שעה לפני אוכל
אני כבר שבועים לוקח את הכדור והוא ממש עוזר לי בעניין של הצרבות
אתמול לקחתי כדור אחד בבוקר ובערב שתיתי אלכוהול ולא לקחתי כדור כשחזרתי הביתה הרגשתי ממש רע והקאתי והתחלתי לירוק מלא דם
השאלה שלי זה אם אני צריך לדאוג מזה שירקתי דם ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכוהול ואומפרדקס - תגובה
ד''ר אלכס גלר24/02/2013שלום
כן בהחלט אתה צריך להיות מודאג שאתה יורק דם, במיוחד אחרי שתית אלכוהול. לא קשור לתרופה.
פנה לרופא שלך
דר אלכס גלר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני סובל מדלקת חריפה בקיבה! הצילווומשה. ששון ישר23/02/2013
יש לי דלקת חריפה בקיבה אני בולע אימפרודיקס שלוש פעמיים ביום ארבעים מי לגרים כל פעם כבר עשרה ימים ואין שיפור כלל!
מה לעשות?
בבקשה מישהוא יודע ?
אני מלא כאב וייסורים
אין לי חיים!
כואב לי חזה נורא !!
הצילו אותי מהדלקת הנוראית הזאת!
שש שנים יש לי כאבי חזה נוראים ורק לפני כעשרה ימים גילו לי את הדלקת החריפה זאת כי הסכמתי סוף סוף לגאסטרוסקופיה
הצילו!!!!
בבקשה אני מתחנן
האם קיים אנטיוביוטיקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובל מדלקת חריפה בקיבה! הצילווו - תגובה
ד''ר אלכס גלר23/02/2013שלום
אתה סובל ולא מגיב לטיפול שניתן, אתה צריך לשוב לרופא המטפל, לאבחון וטיפול, מה שלא ניתן לעשות כאן
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)