מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בלנטוןאסתר22/02/2013
שלום
נטלתי לנטון בעקבות פוליפ בגרון. הפוליפ לשמחתי עבר עם הטיפול ונאמר לי להמשיך לקחת עוד שלושה חדשים. מאחר וקבלתי חיידק במעי (clostr.diff.tox) הפסקתי ליטול את התרופה כי קראתי במאמר מקצועי שתרופות נגד צרבת כמו לנטון מעודדות נוכחות של החיידק במעי בעיצה אחת עם הגסטרולוג. שלוש שאלות ברשותכם:
במהלך נטילת פלג'יל נגד החיידק חשתי צרבת לאחר נטילתה האם הדבר קשור לתרופה זו?
בתם נטילת הפלג'יל אני עדיין חשה סוג של בחילה לאחר אכילה .האם זה קשור להפסקת הלנטון או רמז לכך שהחיידק קיים עדיין?
האם חיידק זה ידוע בעקשנותו ויהיה קשה "להיפטר" ממנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בלנטון - תגובה
ד''ר אלכס גלר22/02/2013שלום
אכן בהחלט יתכן ומדובר בתופעות לאוי של הפלגיל
אין קשר ללנטון ולחיידק
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קולונוסקופיהJulio Galante22/02/2013
בזמן ביצוע קולונוסקופיה כשיגרה,(כל 6 שנים),ניגרם נקב(פרפורציה של מעי גס) של כשני ס'מ.וזה לאחר חדירה של 30 ס'ם. נותחתי,לתיקון ה"נזק"(LAPAROSCOPIC LASER PROCEDURE) ולאחר יומיים נשלחתי הביתה.
מה סיכוים ריפוי.
אני בן 75 ללא מחלות רקע משמותיות,עוסק בפעילות גופנית יום יומי,תזונה מאוזנת,מישקל 75ק"ג, גובה175 ס"מ
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חיידק הליקובקטראיילת19/02/2013
בני בן ה 11 נבדק פעמיים בדיקת צואה , ונתגלה החיידק הנ"ל , בפעם הראשונה טופל ב3 סוגי אנטיביוטיקה ולא עזר כלל , בפעם השנייה ניסינו שינוי תזונה לפי פחות או יותר מה שקראנו באינטרנט , זה עזר לתקופה קצרה וחזר, הופננו לגסטרולוג.
הבנתי שגסטרולוג עורך בדיקה לזיהוי החיידק בדיקה חודרנית, האם הבדיקה יכולה לעזור לפתרון הבעיה , מכיוון שאת המצאותו של החיידק כבר גילנו, מדוע צריך בדיקה נוספת של גסטרו? יש הצעות לחיסול החיידק ? יש מרכזים מסויימים שאתה מכיר שמטפלים בתופעה ?
לבני יש חוסר של G6PD , האם יש קשר בין זה לבן הידבקותו בחיידק ?
תודה על עזרתך
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיידק הליקובקטר - תגובה
פרופ' נחום ויסמן19/02/2013ל בנך להבדק על ידי גסטרואנטרולוג כדי לברר את מגוון הסיבות האפשריות לכאביו שאולי לא קשורים דווקא לחיידק.
אין קשר הכרחי בין G6PD והליקובקטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברוסקאןחזי18/02/2013
שלום
רציתי בבקשה להבין כמה דברים בקשר לבדיקה זו לעומת US רגיל, ופיברומקס. אשמח אם תוכל לעשות קצת סדר בעניין. (ייתכן שיהיה בזה גם לתועלת הציבור)
אני אישית סובל מכבד שומני כמה שנים טובות, ועם אנזימי כבד קצת מוגברים.
US רגיל הראה כבד שומני ומוגדל.
אני מבין ש US רגיל לא מראה האם זה התקדם לכיוון דלקת.
האם הוא כן מזהה כשזה מגיע חלילה לצלקת ?
פיברומקס, הבנתי שמזהה גם דלקת וגם צלקת ?
פיברוסקאן מה מזהה ? צלקת ? דלקת ?
וכעת לשאלה פרקטית שנוגעת להרבה מהחולים בכבד שומני.
הבדיקות הרגילות שרופא שולח אליהן לצורך מעקב כבד שומני, זה בדיקת אנזימי כבד + US בטן רגיל.
בעצם אין בבדיקות אלו משהו שיכול לרמז על התקדמות המחלה לכיוונים לא רצויים (דלקת צלקת)
א. למה בדיקות כמו פיברוסקאן/פיברומקס אינן בסל הבריאות לצורך מעקב חולי כבד שומני ?
ב. בתור אחד שסובל מכבד שומני, איך אוכל לדעת באם חלילה יש החמרה במצב הכבד אם אני הולך לפי הספר ורק לפי הבדיקות של קופ"ח ?
האם ישנה התוויה/המלצה ברורה בנדון ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברוסקאן - תגובה
ד''ר אלכס גלר18/02/2013שלום
פיברוסקאן מזהה אזורים שהם "קשים" יותר בכבד אזורים שהם פיברוטיים - מצולקים. הרעיון לנסות להמנע מביופסיית כבד פולשנית לאבחן צירוזיס. הבדיקה יכולה לסייע אך אינה חד משמעית. לרוב כדי לאבחן נכון יש בכל זאת לבצע ביופסייה
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול עם דם ורירלייבוביץ צילה17/02/2013
לפני כמה ימים היו לי שלשולים עם דם וריר .שלשולים קצרים, כאבי בטן ודי הרבה דם.
זה עבר תוך כמה שעות, אבל אני מאוד לחוצה ופוחדת ללכת לרופא.
אני בת 60 בריאה בדרך כלל. מקבלת תרופות להורדת לחץ דם.
תודה מראש,
צילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול עם דם וריר - תגובה
ד''ר אלכס גלר17/02/2013שלום
לא ברור לי ממה את חוששת לפנות לרופא. זה מה שאת צריכה, בירור מתאים, לאבחון טיפול. ישנם רופאים נחמדים
בהצלחה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פרזיטיםחזי17/02/2013
שלום
סובל מגרד בפי הטבעת, בניגוב פי הטבעת יש גם דם.
נבדקתי ע"י כירורוג/פרוקטולוג.
בבדיקה נראה קצת טחורים מבפנים.
טופלתי במבחר משחות מסוגים שונים, אך זה לא פתר את הבעיה.
הומלץ לי לגשת גם לגסטרו.
שמתי לב שכמעט תמיד כשיש גרד, יש הפרשה בפי הטבעת (ככל הנראה צואה).
ברצוני לשאול :
א. האם אפשר שהבעיה נובעת רק מהטחורים שגורמים לכך שהפרשת צואה תצא החוצה ותגרום לגרד ?
ב. האם יש טעם לבדוק בדיקת צואה לפרזיטים, או מאחר ורוב היום כשהמקום יחסית יבש אין גרד, זה שולל אפשרות של פרזיטים ?
ג. מה יכול להוסיף רופא גסטרו מעבר למה שנבדקתי וטופלתי?
ד. האם הדם שאני רואה בניגוב זה מפצעון חיצוני או מהטחורים או ממקור אחר ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פרזיטים - תגובה
1. גיל?
2. דימום - גש לרופא גסטרו כפי שהומלץ
3. תרבית צואה יכול לעזור
4. לא יכול לדעת מאיפה הדם
בהצלחה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות עצירות וקיבה עובדתמשה16/02/2013
שלום
לפני כשנה וחצי עברתי ניתוח במעי הגס ו8 טיפולי כימו.
לפני כשבועיים זה התחיל בזה ששרף לי וכאב ביציאת שתן [אנטיביוטיקה]
וכדורים לכאבים.המצב התיצב אבל פה ושם היה צריבה מידי פעם.
תוך כדי הטיפול התחילו כאבי בטן וגזים שלא השתחררו ועצירות ..קיבלתי כדורים
[אנציקלמת] להסדר הבעיות ומשלשל.
זה לא עוזב אותי זה נרגע לכמה זמן ותוקף שוב.אני לא ישן בלילות כיון
שהפעילות בבטן לא מפסיקה וכן גזים מהפה כל הזמן.
מה עושים ?
תודה מראש
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עצירות וקיבה עובדת - תגובה
רבותי גיל של המטופל חשוב ביותר - לא ברור לי מדוע זה לא מצוין
לא יכול לעזור, מצבך נשמע מורכב, ואתה צריך לפנות לרופא המטפל
בהצלחה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובה
משה17/02/2013הגיל 60
תודה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני סובל מדלקת קשה ומשמעותית בקיבהמשה. ששון ישר15/02/2013
אני נורא סובל!!!!!
אין לי חיים
6 שנים כמעט שאני סובל מכאבי חזה נוראים רק לאחרונה הסכמתי לגאסטרוסקופיה שהראה דלקת קשה ומשמעותית בקיבה .
מכאבים האלה אני כבר כמעט חמש שנים שאני לא עובד .
הכנסותי ירדו משמעותית כי אני לא עובד ברם מכאבי חזקים מאוד שאני סובל מהם!!!
ביטוח לאומי מסרב להכיר בכאבים האלה
אין לי תקווה !!!
אני מלא כאב!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני סובל מדלקת קשה ומשמעותית בקיבה - תגובה
אתה צריך להשלים את הבירור והטיפול
אולי לקבל חוות דעת רפואית ולתבוע את ביטוח לאומי
ועם השיפור במצבך הרפואי תוכל לחזור לעבוד ולהרוויח שוב
תפנה אולי לזכותי או חברה דומה לעזרה
בהצלחה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טליברקס?אברהם14/02/2013
נכבדי, אבקש לדעת מה זה טליברקס, אושפזתי ברמבם, בגלל כאבי בטן עוויתיים וקיבלתי את זה, שוחררתי ועד היום יש לי עצירות, ממליצים בשחרור עלus' אני בן 75 בסיכום והחשוב מה זה טליברקס ואים זה עוזר נגד עצירות, תודה אברהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טליברקס? - תגובה
זהו חומר ניגוד לבדיקות רנטגן
לא לטיפול בעצירות. תפנה ליעוץ גסטרו
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע סרעפתי גולשעידו11/02/2013
שלום,
בבדיקת גסטרוסקופיה, נתגלה אצלי בקע סרעפתי גולש קטן (כ-5 ס"מ).
האם פעילויות ספורטיביות כאומנויות-לחימה ורכיבה על אופניים, עלולות להחריף את מצבי? האם מותר לי לשאת את בני בן השנתיים וחצי על הידיים?
תודה על המענה,
עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקע סרעפתי גולש - תגובה
ד''ר אלכס גלר11/02/2013שלום
בקע לא גדול. שום משמעות לפעילות ספורטיבית כל שהי
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ושאלה נוספת
עידו12/02/2013כיצד אוכל להימנע מהרחבתו? האם ישנן פעילויות שעלולות לגרום להסלמה במצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ושאלה נוספת - תגובה
ד''ר אלכס גלר12/02/2013שלום
שום דבר, זה מה יש. לחיות עם זה
דר גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בצואהאלון10/02/2013
שלום,
אני בן 24 בכושר טוב,שומר על תזונה ללא רקע של מחלות.
לפני כשבוע-שבוע וחצי גיליתי דם על הנייר ובמים בצבע אדום בוהק.
לאחר מכן התופעה הגיעה לסירוגין ולאחרונה נראה שהסתיימה.
אומר בכנות שאינני נוהג לגשת לרופאים על כל פיפס ולכן לאחר קריאה על הנושא השתהתי מעט בפניה לרופא כיוון שקראתי שסוג צבע זה איננו מסוכן ונובע מסדקים או מאמץ. מה שתואם את האירוע הראשוני.
האם לנוכח כל הכתוב לעיל יש צורך בכל זאת לגשת לרופא?ומה יש לעשות בפעם הבאה שחלילה מתרחש אירוע שכזה?
תודה רבה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בצואה - תגובה
ד''ר אלכס גלר10/02/2013שלום
בהחלט יש לגשת לרופא ולברר את הנושא במלואו
בהצלחה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן עליונהמיכל06/02/2013
שלום,
לפני כחודשיים התחלתי לסבול מכאבי בטן בבטן העליונה, בעיקר לאחר הלילה, מלווים בבחילה קלה. הכאבים מתרכזים אך ורק בחלק העליון של הבטן, מעין לחץ שלא מרפה.
בנוסף, כמות הגזים מהם אני סובלת התגברה ואף מלווים בריח חריף.
בדיקות דם תקינות וכן תבחין נשיפה.
אשמח לעזרה/הכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בבטן עליונה - תגובה
ד''ר אלכס גלר09/02/2013שלום
אני מצטער שאני צריך לחזור על עצמי, אבל אנשים חייבים להבין שבמקרה כזה צריך לגשת לרופא המטפל. אין שום אפשרות לרופא בפורום לתת הכוונה במקרים אילו מכיון שהאפשרויות לסיבות לכאבים כאלה רחבים ביותר והם אף תלויי גיל שאותו כמובן לא ציינת. אנא גשי לרופא המטפל
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכת העיכוללימור05/02/2013
אני בת 39 נוטלת קרדילוק 2.5 מג עקב לחץ דם. לפני כ 4 שנים עברתי קולנסקופיה עקב שלשולים שנמשכו זמן רב שיצא תקין ואז רצו לעשות בירור של גסטרוסקופיה אך נרתעתי מהבדיקה. אני נשאית הליקובקטור ופען אחת עברתי טיפול משולש לפני שלוש שנים. עכשיו אני שוב עם שלשולים כבר שבועים פעמים עד שלוש ביום וזה קצת מטריד אותי. מה ניתן לעשות? והאם מקרה זה מחייב גסטרוסקופיה? הסיבה שאז רצו כי המוגלובין היה גבולי 11.8 ואני כל הזמן עם המוגלובין כזה .ובדיקת דם לצילאק תקין. אשמח לחוות דעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתור אחת שדחתה גם קולנסקופיה
לילך05/02/2013אני רוצה לומר לך ללכת לעשות, הרופאים לא היו אומרים לך לעשות אם הם לא היו חושבים שזה נחוץ. לא נעים אבל עוברים את זה. אם לא יגלו אצלך כלום ממליצה לך לקחת פרוביוטיקה - אני לקחתי נגד שלשולים שלא עברו וזה עזר (ביו פלוס, זה נקרא). זה עוזר למנוע זיהומין במערכת העיכול. תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמערכת העיכול - תגובה
ד''ר אלכס גלר06/02/2013שלום
את צריכה להשלים בירור של שלשול ממושך. ישנם שלבים מספר ולעיתים על פי הקליניקה יש צורך גם בגסטרוסקופיה. את צריכה לשוחח עם הרופא שלך שיסביר לך את הצורך בבדיקה ואת האופציות והסיכונים הקיימים וביחד להחליט על המשך הבירור
בברה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מקוליטיס וקרוהןדרור04/02/2013
למקום עבודתי הצטרפו מספר חדשים. בשיחה איתם התברר שאחד מהם חולה בקרוהן (ומטופל תרופתית כנראה לכל החיים)ואישה אחרת חולה בקוליטיס. בשיחה עם שניהם התברר שלשניהם בני משפחה שסובלים מקרוהן.אנו משתמשים באותם שירותים ואוכלים ביחד (לעיתים מנגבים חומוס ביחד מאותה צלחת)הבנתי שמדובר בדלקות ורציתי לשאול אם אלו מחלות מדבקות באופן כלשהו (אם לא אז כיצד גם בני המשפחה גם חולים?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מקוליטיס וקרוהן - תגובה
ד''ר אלכס גלר04/02/2013שלום
מחלות מעי דלקתיות אינן נחשבות עוברות בהדבקה. למחלה נטייה גנטית ומכאן הקשר המשפחתי
בברכה
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לגסטרולוג באיזור חיפהזויה04/02/2013
במשך כחצי שנה יש לי כאבים עזים בכיבה מלווים בהקאות ובחילות. היתי מספר פעמים במיון בעקבות כאבים האלה. עשיתי בדיקות US, גסטרוסקופיה, קולנוסקופיה ללא שם ממצאים. הרופאים במיון וגם רופא משפחה או רופא גסטרו בקופה לא יודעים סיבה לכאבים.
אני מחפשת המלצה לרופא גסטרו טוב כדי לאבחן סוף סוף אותי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לגסטרולוג באיזור חיפה - תגובה
ד''ר אלכס גלר04/02/2013שלום
מצטער את בפורום הלא נכון
דר אלכס גלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)