MCI- איך לארגן את החיים מפה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MCI- איך לארגן את החיים מפה?
    דפנה
    25/12/2018

בת 68, מאובחנת כבר 3 שנים בMCI, מרגישה התדרדרות בזיכרון ושליפת מידע מ"אתמול הקרוב"..,שמות (שמות תלמידים תמיד היה לי) והיום גם שליפת שמות עצמים. חיי היום יום מארגנת כרשימה על דף, אולי גם אוצר מלים פחת..
    ישינה עם CPAP כבר 4 שנים, יש לי מיאסטניה , מאובחנת כ4 שנים, מסתדרת עם מסטינון. קוראת הרבה על MCI ודמנציה, נשואה, יש לי 3 ילדים, 7 נכדים, משתדלת (באהבה) מאוד לעזור. יש קשר טוב מאוד, לא יודעים על הMCI, מאמינה שחושבים על "עייפות החומר.."
    ומה הלאה??? למה לצפות כדי לארגן את החיים שלי?? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MCI- איך לארגן את החיים מפה?

הוספת תגובה

• תגובה: MCI- איך לארגן את החיים מפה?

ד``ר דורון תודר
    05/01/2019

שלום רב
    חצי מהאנשים הסובלים מ MCI לא יתדרדרו ולא יחמירו, וחצי מהם ימשיכו להתדרדר.
    אין אנו יודעים לנבא מי יהיה בקבוצה הזו ומי בקבוצה הזו.
    מבחינתי, כרופא המטפל בגרייה מוחית, הפיתרון לבעיה הוא פשוט לשפר את התפקוד המוחי.
    המטרה של הטיפולים שאני עושה היא לשפר את המצב, לשפר את הזיכרון כך שגם אם התחילה התדרדרות היא תיבלם ואף תשנה את כיוונה.
    רוב המטופלים עם ירידה קוגנטיבית מגיבים לטיפולי הגרייה המוחית כך שיש מה לעשות !
    כיום אני מטפל בבעיות מעין אלה בשילוב של 2 טכנולוגיות: גרייה ברזולוציה גבוהה ונוירופידבק
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו