מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינוקסיזוהר28/05/2011
רציתי רק לשאול אם מישהוא יודע , על מה זה מעיד ,כאב ראש אחרי השימוש במינוקסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי - תגובה
ד``ר אייל פרץ29/05/2011זוהר שלום,
לא ידוע לי על קשר בין טיפול במינוקסי לכאבי ראש.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלטה שגויהאלון25/05/2011
שלום שמי אלון ואני נוטל כבר כמה שנים פרופסיה ולאחרונה הפסקתי מחשש מפגיעה מינית השיער שלי נושר בקצב מטורף ואני מתחיל לראות קרחות רק אחרי הפסקה של שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
אלון25/05/2011הנה התמונה לא נראה לי שנשאר הרבה זמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסיה
דני25/05/2011היי, לא הבנתי, ההחלטה השגויה הייתה להפסיק עם הפרופסיה או האם ההחלטה השגויה הייתה להתחיל ליטול את הפרופסיה ולסבול את התופעות לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרה בנשירה לאחר התחלת פרופסיהחיים22/05/2011
שלום,
אני משתמש כבר קרוב לחודש וחצי, אולם בתחילה נטלתי רבע כדור, עברתי לכדור ביומיים ועכשיו אני סוגר 3 שבועות על כדור כל יום. מה שקורה הוא שמאז תחילת השימוש אני דווקא חווה נשירה חזקה יותר, שלא הייתה לי מעולם - כל מגע בשיער מנשיר הרבה מאוד ממנו ובחפיפיה יוצאות כמויות מסחריות של שיער - קשה לי לומר אם זה בגלל הכדור אבל מה שבטוח הוא שזה לא קרה לי לפני כן, לפחות לא בצורה כזאת. לכן רציתי לדעת האם ידוע שבחלק מהנוטלים את התרופה, מתרחשת בתחילת השימוש החרפה בנשירת השיער.
במידה ולא - האם להמשיך איתה כי ייתכן שהנשירה שלי פשוט התחזקה ?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי
נדב23/05/2011גם לי זה קרה חשבתי שאם אני יתחיל בטיפול מוקדם זה יעזור אבל מה שקרה זה שהפרופסיה משום מה "העירה" את הגן והאיצה את הנשירה פי כמה וכמה השתמשתי 6 חודשים בפרופסיה עד שהחלטתי להפסיק לגמרי מאז הנשירה פחתה אבל לא הפסיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמתין לתגובת רופא העור
חיים23/05/2011אולם אני חייב לציין דיברתי אתמול עם רופאת העור של msd, יש להם מעין קו טלפון בו אתה יכול להתייעץ עימם. לדבריה היא שמעה על מקרים כאלה אבל הדבר לא מוכר כתופעת לוואי של השימוש.
כמובן שאמרה לי להמשיך בטיפול.
דיברתי עם חבר שמשתמש בכדור כבר 3 שנים, הוא אמר שלדעתו הנשירה גם לו החריפה בהתחלה ועדיין חזקה אבל המצב שלו השתפר פלאים. אני משער שזה אינדיבידואלי וגם אני כמוך התחלת בשביל "להקדים תרופה למכה", אבל כרגע זה נראה כאילו המכה הקדימה את עצמה לתרופה (או משהו כזה...)
ד"ר פרץ, מה לעשות? להמשיך בטיפול או להפסיקו לעת עתה? הנשירה שנהייתה לי פשוט מתסכלת, דבר שלא היה לי ולא חוויתי - כל מגע בשיער פשוט מוציא המון שיער ואני בחור שעד כה היה לו שיער עבה ופחמי ולא דליל ודק. שוב, קשה י לשים את האצבע אם זו במישרין כתוצאה מהכדור אבל מאז שהתחלתי ליטול אותו (פחות או יותר), הנשירה נהייתה מזעזעת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרה בנשירה לאחר התחלת פרופסיה - תגובה
ד``ר אייל פרץ29/05/2011חיים שלום,
לא סביר שההחמרה בנשירה התרחשה בעקבות נטילת הפרופסיה.
הבהרה ! פרופסיה נועדה לטיפול בתקרחות גנטית המתבטאת בהידללות הדרגתית של שיער אך לא בנשירה אקטיבית. נראה לי שאתה מלין כעת על נשירה חריפה שדורשת בירור - מחסור ברזל, B12 , בלוטת התריס.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר פרץ
חיים30/05/2011שלום ותודה,
אני מבין את דברייך, אולם מבירור מקיף שערכתי באתרים ופורומים שונים ביניהם האתר האמריקאי הענק hairlosstalk, ישנם המון אנשים ובנוסף הסברים מקיפים על כך שהכדור גרם להם וגורם בגדול לחלק לנשירה מוגברת מה "שמבשר" לכאורה על התעוררות זקיקי השיער והצמחת שיער עבה יותר - בדומה למנגנון שמפעיל המינוקסידיל. כמו"כ בקשר לנשירה האקטיבית, ישנם רבים שאמרו שהכדור עצר להם את נשירת השיער המאסיבית שמלווה התקרחות גברית.
האם לטענתך התקרחות גברית אינה מלווה בנשירה מאסיבית של שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 40 הקרחהNUAV22/05/2011
שלום
בן 40 הקרחה גנטית
מעונין להפסיק נטילת פרופציה אחרי שימוש כ 8 שנים
האם תוסף דקל ננסי יכול להות פיתרון
מהם תופעות הלואי של הדקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 40 הקרחה - תגובה
ד``ר אייל פרץ22/05/2011דקל ננסי אומנם דומה בפעילותו לפינסטריד ( פרופסיה) אך אין מחקרים מבוקרים שהדגימו יעילותו בתקרחות גנטית.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסי 5שושו20/05/2011
אני בן 22, רופא עור המליץ לי על שימוש בתכשיר. בכל מקום שראיתי רשום כי יש למרוח פעמיים ביום, והוא אמר לי פעם אחת בערב.
הוא התבלבל או שהדבר הגיוני?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי 5 - תגובה
ד``ר אייל פרץ20/05/2011אופן הטיפול הוא במריחה לקרקפת פעמיים ביום. אך גם מריחה של פעם ביום יכולה להיות אפקטיבית.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיעראנה19/05/2011
בת 20
תמיד היה לי שיער בינינו לא ממש דק ולא עבה
כל פעם שעשיתי בדיקת דם הכל היה תקין
אבל השיער שלי נהיה ממש ממש דק אי אפשר לתאר עד כמה
מה אני יכולה לעשות??! ממש קשה לי עם זה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
אפרת בן נון19/05/2011שלום אנה
תהליך הידקקות השיער נקרא מיניטוריזציה וזהו תהליך שמתרחש על רקע של שינויים הורמונליים.בבדיקה מקומית של הקרקפת תוך כדי שימוש במצלמה מיקרוסקופית ניתן לאבחן את ההידקקות ולהתאים טיפול מקומי ופנימי לשיפור מצב השיער.
ממליצה לך להבדק אצל טריקולוג מומחה לבריאות שיער.
בברכה אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
אנה19/05/2011תוכלי להמליץ לי בבקשה על רופא שמתחמה בזה בצפון?
עדיף בטבריה או עפולה אם יש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטת הפארתירואיד ונשירת שערדנה19/05/2011
שלום רב
האם פעילות יתר או תת פעילות של בלוטת הפארתירואיד יכולים לגרום לנשירת שער?
האם לאחר איזון הנשירה נפסקת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת הפארתירואיד ונשירת שער - תגובה
אפרת בן נון19/05/2011שלום דנה
אכן פעילות לקויה של בלוטת התריס יכולה לגרום לנשירה .לאחר איזון פעילות הבלוטה ברוב המקרים הנשירה פוסקת או מתמתנת.
בברכה אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MINOXY+++TUVIA18/05/2011
הי
בן 40 משתמש שנה במינוקסי 5 % ( לאחר 7 שנים בפרופציה)
מאחר שאני חושש לנטול כדורים
רציתי לדען האם יש מחקרים על שימוש בשמן דקל ננסי
היכן ניתן להשיג ומידת אפקטיביות?
מה ידוע על המוצר, סכנות תופעות לואי וכו
אשמח אם תרחיבו
במה בדיוק פרופציה ידועה שהתרופה משפיעה על המוח
והכי חשוב מתי יבוא פיתרון לקרחת ובאיזה שלה0ב המדע עומד כלומר יש פריצת דרך בצורת תרופה או משהו יותר רציני ממה שיש היום?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MINOXY+++ - תגובה
ד``ר אייל פרץ19/05/2011ראה תשובה לעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםליהי אברהם17/05/2011
האם ג'ל לשיער עושה נשירה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר אייל פרץ19/05/2011ליהי שלום,
בעיקרון לא. אך לעיתים יכול לפגום באיכות השיערה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיה מול פריוןאורן15/05/2011
שלום רב,
אני כבן 30, לפני כשנתיים הבחנתי בהידללות הדרגתית בשיער. לאחר היווצעות ברופא עור אני התחלתי להשתמש בפרופסיה באופן קבוע (1 מ"ג ביום). לאחרונה הובא לתשומת ליבי כי שימוש ממושך בתרופה זו עלול לגרום לבעיות פוריות. האם קיימת תרופה תחליפית ללא תופעות לוואי מסוג זה? במידה ולא, האם הורדת המינון לכדור 1 פעם ביומיים יכולה להוות איזושהי פשרה?
בברכה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה מול פריון - תגובה
ד``ר אייל פרץ19/05/2011אורן שלום,
למיטב ידיעתי תוארה ירידה בנפח הזרע וירידה בתפקוד המיני באחוזים בודדים.
במידה ומתרחשות יש להפסיק את הטיפול, מדובר בתופעות לוואי הפיכות.
תחליף פחות יעיל תמיסת מינוקסידיל.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוקסידיל
אורן19/05/2011האם מינוקסידיל חף מתופעת הלוואי של הקטנת נפח הזרע או שעדיין תיתכן השפעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוקסידיל - תגובה
אפרת בן נון19/05/2011שלום אורן
המינוקסי לא חף מתופעות לואי ,אולם פעולתו מקומית ותפקידו הרחבת כלי דם .ישנו תוסף מזון שניקרא דקל ננסי שיכול להוות תחלף לפרופסיה ללא תופעות לואי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 40 משתמשTUVIA12/05/2011
בן 40 משתמש שנה במינוקסי 5 % ( לאחר 7 שנים בפרופציה)
מאחר שאני חושש לנטול כדורים
רציתי לדען האם יש מחקרים על שימוש בשמן דקל ננסי
היכן ניתן להשיג ומידת אפקטיביות?
מה ידוע על המוצר, סכנות תופעות לואי וכו
אשמח אם תרחיבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 40 משתמש - תגובה
ד``ר אייל פרץ19/05/2011טוביה שלום,
לא ידוע לי על מחקרים מבוקרים שהדגימו יעילות של דקל ננסי בהתקרחות.
ידוע שמנגנון פעולתו דומה לפינסטריד (פרופסיה).
מאחר ואין מחקרים בנושא אין מספיק אינפורמציה בנוגע ליעילותו ות"ל אפשריות.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו NISIM עוצר נשירה לחלוטיןאמיר07/05/2011
אני הייתי גר בקנדה הרבה שנים ושם לכול מי שיש בעיית נשירה משתמש בשמפו Nisim ,שמפו טבעי ועוצר נשירה .
השמפו מוכר מאוד גם בארה"ב ואני חושב שיש אפשרות להשיג אותו בארץ דרך האינטרנט.
התוצאות מאוד טובות,ובהתחשב בכך שלא צריך תרופות זה ממש מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא שמפו לא עוצר נשירה
סטודיו חפיף12/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות שימוש בפרופסיהיוני02/05/2011
שלום רב,
אני בן 27,נוטל מדי יום כדור פרופסיה כבר שש שנים ואכן נעצרה לי נשירת השיער.
האם כעת אני יכול לרדת בתדירות השימוש בכדור לפעם ביומיים?
האם עדיין מוכרים את התרופה פרוקיור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה לשאלה...
יוני04/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות שימוש בפרופסיה - תגובה
ד``ר אייל פרץ09/05/2011יוני שלום,
עליך ליטול את התרופה מידי יום כדי לשמור על רמה יעילה של התרופה בדם.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעצב שיער
סטודיו חפיף12/05/2011אני לקחתי 6 שנים ופסקתי כבר שנה ואן לי בכלל נשירה לא ממולץ למשיך אם הכדור הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מהגבות- בבקשה עזרה!טל28/04/2011
שלום דוקטור!
אני בת 23 בריאה לחלוטין ובעלת שיער ראש מלא לגמרי ללא בעיות נשירה מיוחדות. אבל בשנים האחרונות, אף פעם לא ייחסתי חשיבות כל כך לתופעה של נשירת שיער אצלי מהגבות אבל הן נהיות יותר ויותר דלילות וזה מדאיג....פשוט נראה שהן נושרות בקלות והשורש שלהן לא חזק מספיק, בגלל זה הן סוררות ונושרות. זה מתחיל כבר ממש להדאיג ואני לא יודעת מה לעשות!!!
האם קיים פיתרן לתופעה כזאת? האם יש כדורים או משחות שיכולות לעזור? והאם השיער שנשר יחזור לצמוח?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער מהגבות- בבקשה עזרה! - תגובה
ד``ר אייל פרץ28/04/2011טל שלום,
לצערי, יש צורך בבדיקה בכדי להתייחס ברצינות לתופעה. ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה פתאומיתרחל27/04/2011
שלום,
לפני כשבועיים הבחנתי כי יש לי קרחת קטנה בראש בשליש הקדמי של השיער בגודל
של כשקל והתחילה נשירה (השיער שלי מלא מאוד ) בבדיקה אצל רופא עור נתן לי משחה בשם קומאגיס קרם, שאלתי אם צריך לעשות בדיקות דם לבדוק מה הבעיה אמר
לי שלא צריך ונתן לי את המשחה ל -3 חודשים יצאתי ממנו עם חוסר ודאות מאחר ולמרות ששאלתי שאלות לא נענתי עליהם תשובתו היתה ה"הכל מאללה " שאלתי היא האם מנוקסי יעזור לעצור את הנשירה? והאם לא צריך לעשות בדיקות דם לבדיקה אם
חסרים ויטמינים או שיש בעיה אחרת? כמו כן אם יש טיפול אחר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה פתאומית - תגובה
ד``ר אייל פרץ28/04/2011רחל שלום,
על פניו את מתארת תופעה שמכונה אלופסיה אריאטה. סוג של מחלה אוטואימונית שבה מערכת החיסון תוקפת את זקיקי השיער. הטיפול הוא במשחות או זריקה של סטרואיד לקרקפת. כל הנאמר זה בהנחה שאכן מדובר בתופעה זו. ממליץ לפנות לקבל חוות דעת נוספת.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)