פורום נשירת שיער - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אייל - מינוקסי 5
    יונתן
    14/08/2011

שלום רב ד"ר,
    לפני מספר ימים הפסקתי בעצת רופאי את השימוש בפרופסיה והתחלתי עם המינוקסי 5. שתי שאלות:
    1. כידוע, יש למרוח את התרופה פעמיים ביום, לצד מגבלות נוספות - שעה לפחות לפני
    השינה, שעה לפחות אחרי חפיפה, שעתיים לפחות לפני חפיפה וכו'. אני חושש ממצב בו
    סדר יומי כולו יותווה על-פי התרופה, ותהיתי האם אכן יש חשיבות למריחה בבוקר
    ומריחה בערב, או שמא החשיבות היא בהפרש שעות מסוים עליו יש להקפיד.
    2. על האריזה מופיעה ההנחיה שלא לנסות ולזרז את ייבוש השיער עם מייבש, ואני
    מניח שזאת נוכח חשש מאידוי הנוזל התרופתי. האם ישנה מגבלה דומה על שימוש
    במגבת, למשל חצי שעה לאחר המריחה, על-מנת לייבש את השיער עצמו ללא נגיעה
    בקרקפת?

תודה מראש,
    יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר אייל - מינוקסי 5

הוספת תגובה

• לד"ר אייל - מינוקסי 5 - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    16/08/2011

יונתן שלום,
    מריחה פעמיים ביום, משמע כל 12 שעות.
    חשוב להימנע מלייבש/לנגב את התכשיר על עור הקרקפת.
    בברכה,
    דר' פרץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אייל - תגובה

יונתן
    16/08/2011

תודה רבה ד"ר אייל.
    עד כמה חשובה ההקפדה על מרווח של 12 שעות במדויק? הרי מספיק שאני שם את התכשיר בכל שעה בין 6 ל-8 בבוקר, ומאחר ואני עובד עד שעות מאוחרות נבצר ממני לחזור על הפעולה כעבור 12 שעות. כנ"ל לגבי שעות מאוחרות יותר. אינני יכול להשתמש בו באמצע העבודה. שאלתי היא האם לא ניתן למשל למרוח פעם אחת בבוקר (נגיד 7) ושוב בלילה.
    שוב תודה
    יונתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אייל - תגובה - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    16/08/2011

מומלץ להקפיד כדי לשמר ריכוז אפקטיבי של התכשיר בקרקפת. אך לא כזה קריטי.
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקיק
    שרית
    13/08/2011

בקצה השערות, שנושרות לי מופיע מן שורש לבן. האם מדובר בזקיק השערה? ובמידה וכן, האם נכון הדבר, שזקיק שנושר אין צומחת שערה אחרת במקומו?

לקביעת תור
    סגירה
    זקיק

הוספת תגובה

• זקיק - תגובה

אפרת בן נון
    15/08/2011

שלום שרית
    לשיערה יש אורך חיים הנע בין 3 ל4 שנים,לאחר שהשיערה מסיימת את פרק החיים שלה
    היא נושרת ותחתיה צומחת שיערה חדשה.לשאלתך השורש הלבן הינו שורש טלוגן שסיים את פרק החיים שלו. וזה לא הזקיק . ותחתיו צומחת שיערה חדשה.
    בברכה אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער מסיבית לאחר לידה
    טל
    13/08/2011

שלום,

אני 4 חודשים לאחר לידה ויש לי נשירת שיער ידוע לי שזו תופעה טיבעית אולם מעוניינת לדעת מתי התופעה צריכה להדאיג מדובר בנשירה מסיבית במיוחד.

תודה מראש,
    טל

הוספת תגובה

• נשירת שיער מסיבית לאחר לידה - תגובה

אפרת בן נון
    15/08/2011

שלום טל
    מזל טוב לרגל הלידה .,
    בדרך כלל לאחר הלידה קיימת נשירה עקב ירידה בכמות ההורמונים,התהליך יכול לקחת בין 6 ל8 חודשים עד שהגוף מתאזן.אם לאחר תקופה זו את עדיין רואה נשירה מוגברת מן הרגיל מומלץ להתחיל לטפל .לגשת למומחה ולעשות בדיקות דם.
    בברכה אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער נקודתית
    עמית
    09/08/2011

שלום רב. לפני כארבע חודשים הבחנתי בזמן תספורת כי מאחורי אוזן שמאל יש לי נקודה שבה הפסיק לצמוח השיער. ניגשתי לרופאת עור, שלחה אותי לבדיקות דם מקיפות,ולפי התוצאות היא אומרת שאני בריא, והנשירה היא כנראה כתוצאה מלחץ. לטענתה,ו הדבר נובע מלחץ נפשי גדול, ותוך זמן קצר השיער היה אמור לצמוח חזרה. עברו ארבע חודשים, ועדיין אין שערות נראות לעין באותה הנקודה.יש שאומרים שהם רואים שם שיערות קטנות בלונדיניות (אני בעל שיעור שחור), אבל אני לא מרגיש משהו ספציפי.
    שמעתי על זריקות,תמיסות,אבל הרופאה לא הציעה לי את הטיפולים הללו. יש לך השערה ממה זה יכול להיגרם ? מה אפשר לעשות כדי לזרז את צמיחת הישער בנקודה הזאת (שגודלה הוא כשני סנטימטרים,קצתפחות). אציין כי אני נוטל פרופסיה כ שמונה חודשים באופן קבוע,אבל לטענת הרופאה אין קשר בין השניים.

לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער נקודתית

הוספת תגובה

• נשירת שיער נקודתית - תגובה

אפרת בן נון
    15/08/2011

שלום עמית
    ההתקרחות הנקודתית ניקראת אלופציה אראטה .היא מופיע על רקע אוטואימוני שהגורם הינו סטרס נפשי או פיזי .אין קשר לפרופסיה. ניתן לטפל באמצעות זריקות קורטיזון ,ויש גם דרכים טיבעיות טובות בשילוב של רפואה סינית. ממליצה לך להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער שיתאים לך טיפול משולב לטיפול בבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של המינוקסי
    הגר
    08/08/2011

שלום רב,
    אני משתמשת במינוקסי כבר 5 חודשים, וכמובן, אני עוד משתמשת ש''סובלת'' משיעור יתר בפנים כתוצאה מהשימוש.
    רציתי לדעת האם השיערות שצמחו לי על הלחיים ינשרו עם הזמן או שכדאי שאתחיל להסיר את השיער באמצעות שעווה/הבהרת השיער....

האם כדי להמתין ? במידה ולא, כיצד אתם ממליצים לטפל?

אשמח לתשובתכם!

לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי של המינוקסי

הוספת תגובה

• תופעות לוואי של המינוקסי - תגובה

אפרת בן נון
    15/08/2011

שלום הגר
    ברגע שמפסיקים את השימוש במינוקסי התישעורת המיותרת נושרת. מאחר וברגע שמפסיקים את המינוקסי חווים נשירה מוגברת בקרקפת .אני ממליצה לך להפגש עם טריקולוג מומחה לבריאות שיער שיעזור לך להתמודד עם הבעיה בצורה טובה. ללא תופעות לואי.
    בברכה אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלה של נשירת שיער
    ...
    05/08/2011

שלום,
    אני בן 14.5 וכבר לפני שנה הרגשתי שהשיער שלי מתחיל להיות דליל אבל בזמן האחרות אני מרגיש בנשירת שיער(על הכרית וכו') ואני מתחיל לראות אזורים שאין בהם שיער(והיה שם פעם)בצידי הראש.
    אני לוקח עכשיו כדורי hsn - כדורים שמכילים ויטמינים , אבץ , ברזל וכו' אבל השיער ממשיך לנשור .
    רציתי לשאול אם יש טיפול כלשהו לתופעה הזאת (כדורים , תרסיס,משחה וכו') שמתאימים לגיל שלי .
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    התחלה של נשירת שיער

הוספת תגובה

• ה????????????

...
    06/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלה של נשירת שיער - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    06/08/2011

ממליץ לפנות לרופא עור לבירור אופי הנשירה והמשך בירור וטיפול בהתאם.
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיער לבן בגוף
    דוד
    29/07/2011

שלום אני בן 25, לאחרונה סמתי לב שבכמה מקומות בגוף צמחו לי שיערות לבנות ארוכות מאוד. למה זה קורה? ולמה השערות ארוכות?

לקביעת תור
    סגירה
    שיער לבן בגוף

הוספת תגובה

• שיער לבן בגוף - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    31/07/2011

דוד שלום,
    תופעה פיזיולוגית שמופיעה עם הגיל.
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שניה בקשר לפצעי בגרות.
    עדי בירן
    27/07/2011

אני גם סובלת מאסתמה של העור ומפצעי אקנה מרובים על העור.
    בעבר, כשהייתי נערה הומלץ לי על ידי רופאי העור להשתמש בתרופה הנקראת : רואקוטן שמסייעת מיידית בטיפול באקנה אך כיוון שהיא גם מצריכה עריכת בדיקות דם אחת לחודש וגם עושה נזק לכבד גם אני וגם אימי לא הסכמנו לכך ומאז אני משתמשת בתכשירים קוסמטיים רפואיים שמסייעים לי בשמירה על הגיינת העור .
    כידוע, בימי הקיץ החמים ההזעה מרובה ופצעי האקנה מתפרצים אצלי הרבה יותר מאשר בתקופת החורף , יש לי תדיר פצעי אקנה מרובים על הפנים שמציקים לי מאוד ומכערים אותי .
    אני משתמשת בבית בסבון : "DOVE" שעשיר בקרם לחות ולא מייבש לי את העור אך כיוון שהוא לא סבון רפואי גרידא רכשתי לאחרונה מרשת "עדן טבע מרקט" סבון צמחי המבוסס כולו על צמחים בלבד בשם : " MEDIMIX " שהרוקחת שם המליצה לי עליו לטיפול באקנה.
    שאיתו אני משתמשת פעמיים ביום , בוקר וערב .
    העניין הוא שהסבון עוזר בהגיינת העור בצורה מעולה אך עדיין ישנם פצעי אקנה מרובים על העור ופצעי חום שאינם עוברים כלל.
    לא משנה מה אני עושה וכמה פעמים ביום אני שוטפת ומנקה את הפנים בשני הסבונים זה לא עוזר , העור שלי נוטה לפצעי אקנה גם בגיל 26, שכידוע זהו לא גיל ההתבגרות אלא הרבה אחרי זה ואמרו לי שבגיל הזה כבר לא צריכים בכלל להיות פצעי בגרות ועדיין יש לי .
    אני גם משתמשת ב " CLEAREX" שאמור לייבש את הפצעים אך גם הוא מאכזב קשות ולא עוזר בכלל . היה לי בעבר גם : "OXY10" שלא עזר וכיום ,אני די חסרת אונים בכל הנוגע לטיפול בפצעי אקנה.
    לאחרונה , יצא לי לראות שיש תרופה צמחית חדשה של חברת "SUPERHEB" שמבוססת כמובן על צמחים בלבד והיא עוזרת ומסייעת בטיפול בפצעי אקנה . כאשר רכשתי את הסבון הצמחי הרוקחת המליצה לי על טיפול משולב של הסבון הצמחי ביחד עם התכשיר "סופרהב" שאמור לעזור ולהעלים לגמרי את פצעי האקנה.
    בתור אחת שלא איכפת לה לנסות לא הייתה לי בעיה לנסות אבל אימי סרבה שוב ופחדה שמא זה משהו פולשני כמו ה"רואקוטן". אפילו שהסברתי לה שזה לא אותו הדבר וזה דבר צמחי לגמרי היא מסרבת שאני אטפל בזה.
    השאלה שלי היא: האם יש אמת בדבריה? האם המוצר הצמחי החדש לטיפול בפצעי אקנה של חברת : "SUPERHEB " אכן בטוח לשימוש לגמרי ואיו חשש משימוש במוצר?
    אם אני לוקחת בכל יום אומגה 3 וויטמין C 1000 MG זה מפריע לשימוש בתרופה זו או שאין בכלל קשר?
    ומתי באמת ייעלמו לי פצעי האקנה המציקים הללו? עד איזה גיל עוד יהיה לי אותם?

הוספת תגובה

• שאלה שניה בקשר לפצעי בגרות. - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    31/07/2011

עדי שלום,
    לא מכיר את התכשיר.
    אם המחזור לא סדיר או קיים שיעור יתר תבצעי בירור הורמונלי.
    ב-3% מהסובלים מאקנה בגיל ההתבגרות יתמיד האקנה אחרי גיל 30 .
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות דחופות ביותר.
    עדי בירן
    27/07/2011

שלום וברכה למומחי הפורום !
    שמי עדי בת 26 , יש לי 2 שאלות מאוד חשובות לשאול בשני הודעות כי זה לא מאפשר לי באחת , ואשמח בבקשה לתשובתכם המהירה ( סליחה מראש על אורך השאלות , הסברתי בפירוט רב ) .

1. רציתי לשאול לגבי תרופה מתאימה יותר לטיפול בהתקרחות בצדעיים של הראש
    ( לא מינוקסי ) אני בחורה שמאוד לא סובלת בדיקות דם ודי סובלת מהם , אני נוטה להתעלפויות ולסחרחורות ולפחד מאוד רציני ממחטים בכלל ולכן אני נמנעת באופן קבע מלערוך בדיקות דם מקיפות גם באופן כללי ואני מחפשת תרופה שלא אצטרך לבצע בה בדיקות דם על בסיס חודשי .
    האם ישנה תרופה או תכשיר אחר שאתה בתור מומחה לעור מכיר ויודע שהוא פחות מזיק ממינוקסי 2 ושאינו מצריך עשייה של בדיקות דם כלל ותופעות הלוואי שלו לא כוללות כאבי ראש?

תודה רבה מראש
    לילה טוב
    מאחלת עדי .

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות דחופות ביותר.

הוספת תגובה

• שאלות דחופות ביותר. - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    31/07/2011

עדי שלום,
    אם מדובר בהתקרחות תורשתית אזי אין תחליף יעיל למינוקסי בנשים.
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ד"ר אייל .

עדי בירן
    31/07/2011

תודה על תשובתך .
    אממ עד כמה שידוע לי יש עוד תכשירים שטובים לטיפול בשיער נושר . לא יכול להיות שיש את המינוקסי בלבד. זה נשמע לי לא הגיוני בכלל. אבל יש מצב. אני לא מתווכחת איתך אבל אולי יש משהו אחר שאפשרי לנסות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ד"ר אייל . - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    16/08/2011

עדי שלום,
    להתקרחות תורשתית ! לא ידוע לי על תכשיר נוסף בנשים שיעילותו הוכחה במחקר מבוקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד
    טל
    25/07/2011

שלום
    התחלתי בעצת רופא עור להשתמש במינוקסי 5 אחוז ואני מקפידה שלא ייגע בפנים. גם איתו וגם עם זה של הנשים, כאשר אינני חופפת את הראש כל יום הקרקפת מגרדת לי. מה הסיבה? כיצד ניתן להימנע מזה?
    הרבה תודה
    טל

לקביעת תור
    סגירה
    גרד

הוספת תגובה

• גרד - תגובה

אפרת בן נון
    25/07/2011

שלום טל
    השימוש במינוקסי גורם לאנשים מסוימים גרד,השתדלי לחפוף יום יום ,במידה ועדיין תחושי גרד,מומלץ להפסיק את השימוש ולנסות אפשרויות אחרות .
    בברכה אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבישת כובע על שיער רטוב
    משה
    24/07/2011

האם חבישת כובע על שיער רטוב מזיקה לשיער?

בתודה מראש משה

לקביעת תור
    סגירה
    חבישת כובע על שיער רטוב

הוספת תגובה

• חבישת כובע על שיער רטוב - תגובה

אפרת בן נון
    25/07/2011

שלום משה
    התשובה היא לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער נוראית בחודש האחרון
    לוני
    22/07/2011

שלום,
    אני בת 34..בחודש האחרון אני סובלת מנשירת שיער נוראית ומפחידה שאף פעם לא הייתה לי.נושרות לי מעל150 שיערות ביום. אתן לכם רקע כללי לגבי מצב בריאותי
    1)אני נוטלת מזה כ10 שנים כדורים פסיכיאטרים כגון:רספרידאל אנפראניל...
    2)חולת אסטמה ובנוסף מעשנת כ2 חפיסות סיגריות ביום.
    3)סובלת מריפלוקס
    4)השמנת יתר
    לא אוכלת ארוחות מסודרות,ולא אוכלת בכלל פירות וירקות(לא אוהבת)
    אני סובלת מחרדות,לחצים,ועצבים.אך מצב זה הוא לא חדש ,כבר שנים שאני סובלת מזה.ולא היתה לי בעיה של נשירה לפני כן.הייתי היום אצל רופאת המשפחה ,היא נתנה לי לעשות בדיקת דם שכוללת בדיקת:בלוטת המגן,ויטמין b12,פוליד אסיד,מגנזיום,ironהשאלה שלי: ממה לדעתכם נובעת הנשירה,והאם בדיקה זו מספיקה?(אם הבדיקה שנתנה הרופאה תצא תקינה) האם יש בדיקות יותר מקיפות שעליי לעשות?
    אודה לכם אם תתינו לי טיפים איך לטפל בנשירה(משהו לא יקר ,כי יכולתי הכספית זעומה)
    תודה מראש
    לוני.

הוספת תגובה

• נשירת שיער נוראית בחודש האחרון - תגובה

אפרת בן נון
    25/07/2011

לוני שלום
    כל הסיבות גם יחד מהוות סיבה לנשירה מוגברת,חכי לתוצאת בדיקת דם,אם יש חסר תוספים בהחלט יכולים לעזור לשיפור המצב.מומלץ לעבור איבחון אצל טיריקולוג מומחה לשיער למיקוד הבעיה והתאמת טיפול.הבעיה קצת מורכבת וטיפים קטנים לא יתנו מענה לנשירה.
    בברכה אפרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מינוקסי וגירוד בקרקפת
    טל
    21/07/2011

שלום
    התחלתי בעצת רופא עור להשתמש במינוקסי 5 אחוז ואני מקפידה שלא ייגע בפנים. גם איתו וגם עם זה של הנשים, כאשר אינני חופפת את הראש כל יום הקרקפת מגרדת לי. מה הסיבה? כיצד ניתן להימנע מזה?
    הרבה תודה
    טל

לקביעת תור
    סגירה
    מינוקסי וגירוד בקרקפת

הוספת תגובה

• מינוקסי וגירוד בקרקפת - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    25/07/2011

טל שלום,
    מינוקסי יכול לגרום לגירוי בקרקפת. אך אם לטענתך הגרד חולף בחפיפה יום-יומית אז יתכן שמדובר בסבוריאה. אם אכן הגרד קשור לשימוש במינוקסי אפשר לשקל שימוש ב-2% .
    בכל מקרה אני ממליץ להיבדק ע"י רופא עור.
    ברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לטיפולים כימותרפיים
    דניאל
    20/07/2011

רציתי לשאול מה קורה אם אני מתחיל טיפולים כימותרפיים, כל השיער נושר לי, ואז אני מפסיק את הטיפולים? כי אני יודע שהשיער חוזר לצמוח.. ורציתי לשאול איך הוא צומח? שיער חדש לחלוטין? כאילו בלי מפרצים ובלי כלום? או שזה חוזר למצב הקודם?

בבקשה תענו לשאלה שלי זה מאוד חשוב.

לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לטיפולים כימותרפיים

הוספת תגובה

• בקשר לטיפולים כימותרפיים - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    21/07/2011

דניאל שלום,
    כימותרפיה גורמת לנשירה חריפה אך הפיכה. היכן שיש מפרצים יחזרו המפרצים.
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד נוראי להתחלת התקרחות.
    ליאור מזרחי
    19/07/2011

שלום
    שמי ליאור ואני בן 22. לאחרונה יש לי תחושה שאני מתחיל להקריח. בבוקר שאני קם אין לי שיערות על הכרית אבל בבדיקת משיכה נשארות לי בין שתיים לשלוש שיערות ביד.
    חקרתי קצת את הנושא ואני אציין את השינויים שעברתי במהלך הכמה חודשים אחרונים:
    1. עשיתי את שביל ישראל והורדתי 6 קילו.
    2. מאז שסיימתי את שביל ישראל התחלתי להתאמן בחדר כושר ובשחיה 4 פעמים בשבוע.
    3. שיניתי את בדיאטה שלי בזה שאני נמנע ממאכלים חלביים מסוכרים ומלחם ואוכל שלוש ארוחות קטנות ביום ,הגברתי את צריכת הקפה שלי מכוס אחת לשלוש.
    4. התחלתי לעשן סיגריה אחת ביום לכל היותר.
    עכשיו אולי אני סתם נלחץ אבל השיער שלי כן חשוב לי ואני יודע שיש תקופות בו יש נשירה ותחלופה מוגברת (כל חמש שנים בערך).
    השאלה היא האם זו נשירה תקופתית? או נשירה בגלל השינויים הדרסטיים בצורת החיים? או תחילתה של התקרחות גברית טיפוסית?

תודה מראש, ליאור.

לקביעת תור
    סגירה
    פחד נוראי להתחלת התקרחות.

הוספת תגובה

• המשך

ליאור מזרחי
    19/07/2011

שכחתי לציין שמאז ומתמיד השיער שלי היה דליל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאור

אחד שמבין
    19/07/2011

על פניו נשמע שההתקרחות שלך נובעת משינויים דרסטיים במידה ואין לך את גן ההתקרחות כאשר תחזור לאכול סדיר (חלבונים ויטמנים קלוריות בצורה מספקת) מצב שיערך יחזור במידה ויש יכול להיות שהאצת תגן על ידי השינוחי הדרסטי לך תעשה בדיקות דם אולי מדובר בחסר תזונתי בברזל ודברים כאלה שיכולים לגרום לנשירה ואז אם תשלים את מה שחסר כנראה מצבך יחזור חבל לטפל אם זה לא התקרחות גברית טיפוסית קודם תעשה בדיקת דם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחד נוראי להתחלת התקרחות. - תגובה

ד``ר אייל פרץ
    21/07/2011

ליאור שלום,
    יש צורך בבדיקה קלינית לאיפיון סוג הנשירה, לכן אני ממליץ שתפנה לבדיקת רופא עור.
    בברכה,
    דר' פרץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי זה קרה פעם..

לא נראה לי
    02/10/2011

היום אני בן קרוב ל-17. לפני שלוש שנים, כשהייתי בן קרוב ל-13 נשרו לי פול שיערות והייתי מודאג בטירוף, אבל לא הייתה לי אפילו התחלה של נשירה או מפרצים או כל זה. עד היום אין לי מפרצים בכלל.
    ושמעתי שזה מתחלף כל 7 שנים בערך ככה שזה הגיוני..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה