מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינוקסי 5 לנשיםחן26/04/2011
שלום,
בין רופאת העור שלי לרופאים אחרים יש כנראה מחלוקת..האם נשים יכולות להשתמש במינוקסי 5 אחוז?? האם אין סיכוי כי זה יצמיח שיער בפנים?? האם יש רק תכשירים שמיועדים לגברים שמכילים אחוז כזה, ועליי לקנות אותם?
בנתיים השתמשתי ב-2 אחוז (כמה שנים) השיער עדיין דק ודלילי מאוד, צפיפות מאוד נמוכה, אולם הנשירה התמנתנה מאוד. האם מעבר למינוקסי 5 אחוז יכול לעזור בהצמחת שיער?
תודה!
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי 5 לנשים - תגובה
ד``ר אייל פרץ26/04/2011נופר שלום,
מינוקסי 5% לא מאושרת לשימוש בנשים, למרות שמדובר באותו חומר - מינוקסידיל, אך בריכוז גבוה יותר. הריכוז הגבוה יעיל יותר. בהחלט יכול להצמיח שיער בפנים, השתדלי להימנע ממגע ישיר של התרופה עם עור הפנים.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אבל..
חן26/04/2011לא הבנתי מתשובתך אם זה אפשרי להשתמש או לא...
אם זה לא יצמיח לי שיער בפנים כל עוד זה לא יבוא במגע עם עור הפנים- מעולה.
אבל אם עצם השימוש בקרקפת מעורר גם גידול שיער בפנים, או שמא זה לא בטוח לנשים מסיבה אחרת, לא אעלה את הריכוז...
מה המלצתך?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...אבל.. - תגובה
ד``ר אייל פרץ28/04/2011חן שלום,
מינוקסי 5% לא מאושר לשימוש בנשים בארץ (לא ברורה לי הסיבה).
גם שימוש בקרקפת יכול לגרום לשיעור בפנים, אך בעיקר המגע הישיר עם העור .
בבברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהשמעון25/04/2011
שלום אני בת 45 ובשנה האחרונה יש לי נשירת שיער רצינית ביותר ,פניתי לרופאת העור היא ערכה לי מס' בדיקות ואמרה שהכל תקין חוץ מזה בדקה לי את קרקפת הראש ואמרה שהכל תקים ויש צפיות שיער , אבל בכל זאת כרגע יש לי מחצית מכמות השיער שאני זוכרת אודה לכם אם תהיה איזושהי תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה - תגובה
אפרת בן נון25/04/2011מתי יקרה שלום
הסיבות לנשירה הינם חסרים תזונתיים ,שינויים הורמונליים וסטרס על רקע פיזי או נפשי.
אם בבדיקות דם לא נמצאו חסרים ,סביר שהרקע הינו על רקע שינויים הורמונליים.
ניתן לטפל בנשירה באמצעות מינוקסידיל 2% .או לטפל בשיטות טיבעיות ,,את יכולה לחפס באינטרנט .
בברכה אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
אלמוני09/05/2011תודה רבה על התשובה, הבנתי שזה סוג של הורמון, האם זה משפיע על שאר חלקי הגוף (הצמחת שיער ) או ספציפי בראש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאה ונשירה- האם יש קשר?יעל21/04/2011
שלום רב,
אני בת 26 וסובלת שנים רבות מסבוריאה ומנשירה הולכת וגוברת.
בדיקות הדם יצאו תקינות.
רופא עור אמר לי בעבר כי זו נשירה תורשתית.
שאלותיי הן:
1. האם יש קשר בין סבוריאה ונשירה?
2. מהן דרכי הטיפול לנשירה תורשתית? האם קיימות בכלל?
3. מה הטיפול המומלץ לדעתכם לסבוריאה? אני כבר כמה שנים מטופלת דרך הומאופתיה, אך לא רואה תוצאות עקביות ויציבות..
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה ונשירה- האם יש קשר? - תגובה
ד``ר אייל פרץ21/04/2011יעל שלום,
אין קשר בין סבוריאה לנשירת שיער !.
הטיפול בנשירה תורשתית באמצעות תמיסת מינוקסידיל ( גברים ונשים) או בכדורי בפרופסיה ( בגברים בלבד).
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהם ההשלכות של טיפול בנשירה תורשתית
יעל22/04/2011שלום ד"ר פרץ ותודה על תשובתך.
האם לתרופה שציינת, שמטפלת בנשירה תורשתית, אין השפעות לואי?
האם היא מגרה את הקרקפת?
האם כאשר מפסיקים את הטיפול בה- הנשירה חוזרת שוב?
ומהם אחוזי ההצלחה?
תודה רבה-רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהם ההשלכות של טיפול בנשירה תורשתית - תגובה
ד``ר אייל פרץ22/04/2011יעל שלום,
תמיסת מינוקסידיל יכולה לגרום לגירוי בעור הקרקפת ולעיתים להצמיח שיער באיזור גוף אחרים, בעיקר בפנים. התכשיר יעיל בעד 40% מהמטופלים.
מאחר והתקרחות תורשתית היא תהליך שמתקדם בהדרגה אזי התהליך יתחדש בעקבות הפסקת הטיפול.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיערגל20/04/2011
שלום רב.
אני קב"ט בחברה גדולה,ועיקר יומי אני מבלה בחדר ממש קטן כמו לצורך העניין גודלו כמו שתי תאי שירותים, שבתוכו יש שני מסכי טלוויזיה ו3 מסכי LCD(שבהם אני מסתכל על המצלמות) שאלותתיי הם:
1)האם כתוצאה מכך (מהקרינה) אני יכול לסבול מהתקרחות או נשירת שיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - תגובה
ד``ר אייל פרץ21/04/2011גל שלום,
לא ידוע לי על קשר בין קרינה אלקטרומגנטית ממסכי LCD לנשירת שיער.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה וקומדיןרונית16/04/2011
שלום דר' אני בת 65 צורכת קומדין מספר שנים בהפסקות , לפני חצי שנה התחלתי לצרוך גם מולטאק להפרעות קצב,ואז החלה נשירת שיער ובשבועות האחרונים גם גירוד בקרקפת בזרועות ובגב , היש קשר והאם זה בלתי הפיך( הכוונה לנשירה) בתודה , רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה וקומדין - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/04/2011רונית שלום,
האם הגרד בקרקפת מלווה בפריחה בקרקפת?
על פניו נראה שאין קשר אך יש צורך בביצוע בדיקות דם לבירור סיבות לנשירה והגרד.
נשירת שיער אכן מוכרת כתופעת לוואי לטיפול בקומדין.
בברכה, דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בנשירת שערדנה14/04/2011
שלום
האם טיפול במינוקסי יעיל רק בנשירת שער על רקע תורשתי או שהוא יעיל גם כאשר יש נשירה רצינית על רקע של מחלת עור כגון סבוראה או פסוראזיס?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנשירת שער - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/04/2011דנה שלום,
מינוקסי אכן יעיל לטיפול בנשירה תורשתית.
פסוריאזיס וסבוריאה לא גרמות לנשירת שיער !
בברכה,
דר פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוקסי 2רוני14/04/2011
שלום.
אני בת 26 וסובלת מנשירת שיער על רקע תורשתי.
רופאת העור שלי רשמה לי תרסיס של מינוקסי 2.
כשהגעתי אל בית המרקחת כדי לרכוש אותו, הרוקח הסביר לי שהשימוש בתכשיר הזה הוא כמו "חתונה קתולית"- לכל החיים. הוא הוסיף שאם מפסיקים להשתמש בו, הנשירה חוזרת ואף נעשית גרועה יותר משהייתה בהתחלה.
האם זה נכון???
תודה רבה,
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוקסי 2 - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/04/2011רוני שלום,
אם אכן מדובר בהתקרחות תורשתית אזי שמינוקסי הוא תכשיר יעיל המאושר לשימוש בנשים. מאחר ומדובר בתהליך כרוני הטיפול הוא בהתאם. לא ידוע לי על החמרה בנשירה בעקבות הפסקת הטיפול.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מסיביתליאל13/04/2011
שלום רב,
לפני כחמישה חודשים עברתי טראומה נפשית קשה.. שלא ממש יכולתי ועדיין אינני יכולה לעכל.
שלושה חודשים לאחר מכן החלה נשירת שיער בלתי פוסקת שנמשכת עד היום..
כרגע השיער שלי הפך מאוד מאוד דליל.. והשאלה שלי.. מה ניתן לעשות כדי לעצור זאת מלבד שימוש במינוקסי (שכאשר אני יפסיק לקחת אותו הנשירה תימשך).
האם יש סיכוי שאי פעם השיער שלי יחזור להיות מה שהיה...??
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער מסיבית - תגובה
ד``ר אייל פרץ17/04/2011ליאל שלום,
מחד את מתארת נשירת שיער משמעותית לאחר מתח נפשי ומאידך טיפול במינוקסי שנועד לטיפול בהתקרחות תורשתית.
ממליץ לפנות לרופא עור לאיפיון אופי הנשירה ובירור בהתאם.
ברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 3 - והשיער עדיין לא גדללאה05/04/2011
יש לי נכדה בת 3 שהשיער שלה לא גדל מאז נולדה. האם ניתן לבצע בדיקות כלשהן ע"מ לדעת אם חסרים לה ויטמינים / מינרלים כלשהם ? האם האבץ יכול לזרז את גדילת השיער ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 3 - והשיער עדיין לא גדל - תגובה
ד``ר אייל פרץ06/04/2011לאה שלום,
יש צורך בבדיקת רופא עור לאיפיון אופי הנשירה ולבצע בירור בהתאם לממצאים הקליניים.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוטס HR וחרדותדודי05/04/2011
שלום אני בחור בן 30 לוקח רוטס HR בערך חודש ומרגיש בכמה ימים אחרונים מן תופעה מוזרה של חרדות משהו שלא היה בעבר האם יתכן שהתוסף גורם לזה או שאין קשר??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוטס HR וחרדות - תגובה
ד``ר אייל פרץ06/04/2011דודי שלום,
לא ידוע על קשר בין נטילת כדורי רוטס לחרדה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסיה וטיפול לייזריניב04/04/2011
האם לקיחת פרופסיה תפגיע בטיפול לייזר להסרת שיער מהגב ומהחזה? האם שני הטיפולים נוגדים אחד את השני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופסיה וטיפול לייזר - תגובה
ד``ר אייל פרץ06/04/2011יניב שלום,
התגובה לטיפול בלייזר לא תיפגע והטיפולים אינם נוגדים זה את זה .
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי - סטרונג הייראלונה03/04/2011
שלום רב,
אני סובלת משיער דליל מאוד.
רוקחת המליצה לי על טבליות סטרונג הייר של לייף ואמרה שהם ממש עוזרים והם מורכבים מחומרים טבעיים.
ברצוני לדעת האם יש להם תופעות לוואי מכיוון שלא ראיתי שמצורף לטבליות דף הסברים על תופעות לוואי.
בעיקר ברצוני לדעת האם הטבליות עלולות לגרום לי לשיעור יתר בשאר הגוף חוץ מבקרקפת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי - סטרונג הייר - תגובה
ד``ר אייל פרץ06/04/2011אלונה שלום,
למיטב ידיעתי הטבליות מכילות ויטמנים, חומצות אמינו ו-MSM (תרכובת סולפור) ולא ידוע על תופעות לוואח מיוחדות לרבות שיעור יתר. אך ראשית אני ממליץ לבצע בדיקת דם לברזל, B12 , חומצה פולית ובלוטת התריס ולטפל בהתאם. כמו כן מומלץ לפנות לרופא עור לאיפיון אופי הנשירה.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לגעת בכדורים האלה
עומר נעים15/11/2015שלום לכם היה לי נשירה חלשה הלכתי לסופר פרם לדעת אם יש איזה שמפו שיכול לעזור לי עם הדלילות של השיער ואמרו לי שם שיש כדורים של לייף ושזה יכול לעזור לי מאור אז בחרתי לקחת אותם ושאלתי אם צריך מרשם של רופה אמרו לי שלא מאז שאני לקוח אותם הנשירה שלי יותר חזקה בהמון ממה שהיה לי ובקיצור חברים אל תתקרבו לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמינים אבץ לעזרה לשיער דלילרימה03/04/2011
האם באמת הויטמינים האלו עוזרים לשיער דליל שלא צומח טוב
אני לא אוכלת נכון זה ידוע לי ויש לי מחסור בהרבה ויטמינים
הרוקחת בפארם המליצה לי על פורקפיל האם הם טובים, והאם הם יעזרו לשיער שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים אבץ לעזרה לשיער דליל - תגובה
ד``ר אייל פרץ06/04/2011רימה שלום,
במידה ומדובר בנשירת שיער אקטיבית יש צורך לבצע בדיקות דם לברזל, B12 , חומצה פולית ותפקוד בלוטת התריס ולטפל בהתאם.
ממליץ לפנות לרופא עור לאפיון אופי הנשירה, יתכן שמדובר בתקרחות תורשתית???.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות???אמיר30/03/2011
שלום רב למומחים לשיער,
שמי אמיר ואני בן 23, לפני כשלושה שבועות שמתי לב שלפתע נהיו לי מפרצים די גדולים בשיער (במקום בו יש מפרצים), וגם קווים בראש בהם אין שיער, אני ממש בלחץ שאני עומד כולי להקריח...
מה שמוזר פה הוא ש: אני קם מהשינה ואיני רואה שערות על הכרית או שאני מושך בקבוצת שיער אין לי שערות ביד..
אבל כשאני מסתרק אל מול הכיור, אני רואה שהרבה שערות נופלות אל הכיור, בדרך כלל זה בבוקר, אבל הכי מוזר , לאחר שאני מתרחץ וחופף את שיערי (לא מיידית,אלא באותו היום), לא נופלות שערות כאשר אני מסתרק, כאילו לאחר החפיפה השיער שלי מוצק וטוב יותר (באמת כאשר אני לא חופף את השיער הוא שמנוני וגם גם הקרקפת, מדוע זאת??)
בבקשה עזרו לי, יש לי שתי שאלות:
1. האם זו באמת תחילתה של התקרחות (אני רק בן 23)???
2.האם יש אמצעי שיכול לעצור את תופעת ההתקרחות, והאם הוא באמת עוזר ועוצר זאת??
אני ממש מודה לך על התשובות,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות??? - תגובה
ד``ר אייל פרץ31/03/2011אמיר שלום,
דלילות שיער באיזור המפרצים יכולה להיות ביטוי להתקרחות תורשתית. יחד עם זאת התקחות תורשתית מתבטאת בהידללות הדרגתית של השיער ולא בנשירה אקטיבית.
ממליץ לרופא עור לאיפיון אופי הנשירה והתאמת טיפול.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה ושיער דליל בגיל 19!!ליאור27/03/2011
אני בן 19 ואני סובל מנשירה רצינית ושיער מאוד דליל..ואני יודע שזה מלחצים,דכאונות ועצבים..הרבה מזה נגרם לי לצערי מהצבא ,דברים כאלה ואחרים שמבשרים לי..לצערי אני לוקח קשה מדי..ואני יודע שזה נגרם לי כתוצאה מזה,לפעמים אפילו הרגשתי חולשה מזה..ממש את המערכות שלי בגוף יורדות..אני לא יודע איך להסביר את זה,חשוב לי לציין שאף אחד במשפחה שלי אינו סובל מנשירה או משיער דליל..אני מפחד שבעוד חצי שנה בקושי ישר לי שיער ..השאלה שלי היא אם השיער שלי יגדל בחזרה לשיער חזק מלא ובריא כמו שהוא היה ..ומה בכללי אני יכול לעשות עם המצב..באמת שאני לא יודע לאיזה רופא לפנות ומה לשאול..העניין הזה ממש ממש מפריע לי ואני כבר אובד עצות אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
סיון28/03/2011שלום ליאור היקר,
אני אומנם לא רופא ולנו במשפחה (לפחות בחציה) יש את הבעיה של נשירת שיער. בני הצעיר ששערו היה מלא ויפה החל בטיפול אלטרנטיבי לאחר שהחל לנשור לו השיער.
לפני הוא השתמש בכדורים שרופא נתן לו אבל הם העלו לו את לחץ הדם לכן הפסיק עם הטיפול.
היום הוא לוקח ל-קרניטין 250 מ"ג L-Carnitine של סולגאר. שזה תוסף שחבר המליץ לו עליו שאמור לעזור לתאים להתפתח. אני לא מבין בזה הרבה, ואני חושב שרואים שיפור, כדאי לך לבדוק את העיניין לפני שתרעיל את גופך בכל מיני כדורים ומשחות שעוזרות יחד עם תתופעות לוואי.
בהצלחה, וקח הכל בקלות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער
ליאור31/03/2011אני בהחלט חושב שאתה צודק בעניין של לא לקחת ישר כדורים..אני הכי אנטי בכל מה שקשור להחדרת כימיקלים לגוף מכל סוג שהוא.זה מבחינתי זה המפלט האחרון..אתה יכול אולי לומר לי לאיזה רופא הלכתם או איך בדיוק התחלתם לבדוק את העניין..לכוון אותי במה שתוכל אני אשמח,תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה ושיער דליל בגיל 19!! - תגובה
ד``ר אייל פרץ31/03/2011ליאור שלום,
מתח נפשי יכול לגרום לנשירת שיער, אך יתכן שמה שאתה מתאר ("שיער דליל") הינו ביטוי להתקרחות תורשתית.
ממליץ לפנות לבדיקת רופא עור.
בברכה,
דר' פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער דליל
ליאור31/03/2011קודם כל תודה שהתייחסת,עכשיו זאת בדיוק הבעיה..שאף אחד מהמשפחה שלי לא סובל מבעיות של שיער תודה לאל ובכלל...עכשיו אני דיי בטוח שזה רק ממתח נפשי לחצים וכדומה..והלוואי והייתי לוקח דברים בצורה אחרת..נכון לעכשיו אני חייל אז אני לא יכול לפנות ככה לקופת חולים רגילה....יש אולי בית חולים שנותנים מענה שאתה יכול להפנוות אותי אליו? או משהו שאתה יכול להמליץ לי לעשות..בדיקות..רופא מסויים...באמת שאין לי שמץ..משהו שתוכל לכוון אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)