ברית לא תקינה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברית לא תקינה?
    דנית
    15/09/2011

שלום,
    יש לי שאלה, בני בן שנתיים והיום יצא לי להסתכל על צורת איבר מינו. (בני עבר ברית מילה 7נ ימים לאחר הלידה) ועכשיו אני רואה כי לאיבר המין שלו אין צורה של כיפה בקצה.
    אני לא כל כך יודעת לתאר זאת אך אנסה בכל מקרה
    ישנה את הכיפה של איבר המין שבסיומה יש מעים מסגרת עגולה בולטת ואז זה את ההמשך של איבר המין ..
    כאשר אני מסתכלת אני רואה כי יש לו את הכיפה והיא ישר מתחברת לשאר איבר המין אין את המסגרת העגולה שכביכול מפרידה את ראש הפין לאורכו . מקווה שהצלחת להבין למה התכוונתי .
    אם אני מסתכלת על איבר המין אני חושבת שנשאר חלק מהעורלה על הכיפה של איבר המין וכאילו זה נדבק לחתיכה אחת.. האם יכול להיות הדבר?
    במידה וכן האם יש תיקון ברית? במה זה כרוך? למי אני אמורה לפנות?
    אשמח לתגובתך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברית לא תקינה?

הוספת תגובה

• ברית לא תקינה? - תגובה

פרופ' שאול דולברג
    15/09/2011

שלום
    מדובר בהדבקות קלה של העור לעטרה. רופא אורולוג ילדים בקופת חולים יוכל בודאי לעזור בזה. קרוב לודאי שבמרפאתו. לעיתים צריך גם בניתוח.
    פני גם למוהל שלכם שאולי יוכל לסייע.
    זה ממצא שכיח יחסית.

בברכה

פרופ' שאול דולברג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדבקויות עור לאחר מילה:

צביה
    10/10/2011

אפשר לחפש על זה חומר באנגלית למידע נוסף:

לחפש חומר באנגלית, תמיד יש מידע רחב ורב יותר

skin adhesion , circumcision

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו