מציצת הדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציצת הדם
    חסוי
    18/06/2012

הבנתי שבארה"ב יצא חוק שאסור למצוץ את הדם כי איזה תינוק מת מהרפס בגלל זה.. איך זה בארץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מציצת הדם

הוספת תגובה

• מציצת הדם - תגובה

ד``ר זאב שנקמן
    18/06/2012

שלום
    האמת איני יודע על החוק בארה"ב.
    בברכה
    ד"ר שנקמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציצת הדם - תגובה - תגובה

ד``ר אלון פרידמנס
    27/06/2012

מאחר ואתם מזכירים את שם המוהל אשר ביצע את ברית המילה, לא ניתן לדון על המקרה . באם אתם מרוסקים וחוששים לפין של ילדכם אני ממליץ להתייעץ עם אורולוג ילדים לצורך בדיקת איבר מינו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציצת הדם - תגובה

ד``ר אלון פרידמנס
    27/06/2012

אני חושב שמציצת דמו של תינוק אסורה בכל מדינה. במסגרת מצוות ברית המילה קיימת מצווה כזו, ( אשר נועדה כנראה להזהיר ולטפל בדימום אפשרי). ואני מקווה כי המוהלים המסורתיים מבצעים את המצווה הנ"ל בצורה סמלית בלבד, עם מבחנה וכו.. וללא מציצת דמו או פינו של התינוק באמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו