מעוניינים בברית מילה רפואית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינים בברית מילה רפואית
    יפית
    23/07/2012

אנחנו רוצים לימול את בננו בברית מילה רפואית ולא דרך מוהל
    הוא נולד אתמול
    איך עושים זאת? למי פונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעוניינים בברית מילה רפואית - תגובה

ד``ר זאב שנקמן
    23/07/2012

שלום יפית ומזל טוב.
    ראשית - ניתן לבחור גם מוהל וגם רופא (כמוני...) אבל אני מציע לך לבחור רופא הרשום כמוהל ברבנות, ולודא איתו היטב שהוא אינו משתמש במכשירים שאינם מאושרים ע"י הרבנות (קלאמפ, Mogen וכד').
    שנית, מסתבר כי אחוז הסיבוכים (% קטן מאד, ב"ה) דומה מאד בין רופאים ומוהלים כך שאני חושב כי אין צורך להיות נחרץ נגד מוהלים שאינם רופאים. אני מכיר מוהלים שאינם רופאים העושים עבודה מצויינת! שוב, יש לברר שהמוהל רשום ברבנות ולודא שהוא עובד בצורה נקייה, עם כלים שעברו סטריליזציה / סט חד פעמי (אין הבדל לדעתי) וכד'.
    לבסוף - אל נא תתנו להטעות אתכם עם מושג של "ברית רפואית". לא בדיוק ברור לי למה הכוונה...
    בהצלחה!
    ד"ר שנקמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינים בברית מילה רפואית - תגובה

ד``ר אלון פרידמנס
    03/08/2012

יפית שלום , בשאלתך את מציינת ברית מילה רפואית , כנראה וכוונתך שאת מעוניינת כי המילה תתבצע על ידי רופא . הרופא יכול להיות גם מוהל ולקיים את המילה כחלק מטקס ברית המילה או לבצע המילה גם ללא החלק הדתי של הטקס, במידה וזה אכן רצונכם והחלטתכם. כדאי לבדוק לגבי מבצע המילה ולא משנה מה הגדרתו, קבל המלצות ולהגיע להחלטה נבונה.
    במידה ותרצי לקבל מידע נוסף את מוזמנת להתקשר עימי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו