ברית מילה זה בריא או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברית מילה זה בריא או לא?
    לילי
    19/03/2013

אני מנסה להבין כבר שנה בערך, ולא הגעתי לתשובה חד משמעית. אני מצפה לבן ראשון עוד חודשיים ואשמח לעצתכם - האם כדאי בכלל לעשות לו ברית מילה? ובשאלתי אני מתכוון לשיקולים רפואיים בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברית מילה זה בריא או לא?

הוספת תגובה

• ברית מילה זה בריא או לא? - תגובה

ד``ר אלון פרידמנס
    07/04/2013

לילי שלום, לדעתי אין כלל ספק כי המילה הכירורגית בריאה ליילוד. השאלה האמיתית הינה האם היתרונות הבריאותיים שלה יכולים לגרום להמלצה גורפת לביצוע פעולה זו. כאורולוג ילדים ומבוגרים אני רואה את הצד החיובי שלה, מאחר ואני פוגש את כל הסיבוכים הקורים לאלו שלא נימולו. מצד שני כנראה יש מיליארד סינים שלא סובלים מסיבוכים אלו.
    ולסיכום , ההחלטה הינה כמובן שלכם. אגב , ישנו מאמר עדכני בעיתון הרפואה הישראי אשר מעלה סוגיה זו . ממליץ לקרוא את המאמר.
    ובהצלחה בהחלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובותיכם המפורטות!

לילי
    15/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תגובותיכם המפורטות! - תגובה

ד``ר זאב שנקמן
    15/04/2013

בהצלחה
    ד"ר שנקמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו