מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי למומחיםתותי11/08/2013
צהריים טובים למומחים,
הייתי רוצה לברר לגבי ערכת מילה טובה, הערכה החד-פעמית לטקס
המילה.
האם היא מומלצת? האם שווה לרכוש?
תודה לכם ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי למומחים - תגובה
ד``ר זאב שנקמן12/08/2013שלום רב
ההחלטה על קניית הערכה נתונה להחלטת ההורים בלבד, אכן אני משתמש בה לבקשת ההורים. בד"כ אני משתמש בערכות שלי בהן הלהב של הסכין חד פעמי והשאר עובר סטריליזציה באוטוקלב רפואי, ממש כמו הסטים בחדר הניתוח בבתי חולים.
בהצלחה
ד"ר שנקמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי למומחים - תגובה
ד``ר אלון פרידמנס26/08/2013תותי שלום , אני לא מתייחס לערכה זו או אחרת. הכלים והציוד בערכות אלו הן בד"כ , מאיכות נחותה. כלים כירורגיים רפואיים עולים סכומי כסף לא מבוטלים ולא ניתן למכור כלים אלו שיהיו חד פעמיים במחיר הערכה. חשוב שהמוהל\ רופא ישתמש בציוד הטוב ביותר, עם חיטוי כנדרש לפעולות ניתוחיות.
כמובן שעדיף ערכה כזו על פני חוסר סטריליות מוחלט, חשוב לברר את מבצע הברית שאלות לגבי הציוד והחיטוי אשר הכלים עוברים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)