מידע רפואי
פורומים
- נטורופתיה ותזונה
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- הפרעות קצב הלב, הפרעות לב
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- מחלות חניכיים
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- הפרעות דיבור, ליקוי דיבור, גמגום
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- איפור וטיפוח
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- רפואת עור משלימה
- זכויות רפואיות
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- מין וסקסולוגיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אחמד אבו אליונס
מומחה לגריאטריה, פסיכוגריאטר בעל ניסיון של למעלה מ-18 שנה. עורך ביקורי בית באזור חיפה והצפון.
- הידבקות עטרה לבסיס בגיל 4 חודשיםאבא מודאג26/02/2017
שלום, רציתי לדעת אם אני צריך לדאוג. לבן שלי בן הארבעה חודשים יש הידבקות מסוימת של העטרה לבסיס הפין. אני צריך להפריד את זה בעדינות? באיזו משחה כדאי להשתמש? ראיתי שנהיה שם קצת אדום ברווח ביניהם. תודה, זה מאוד מדאיג אותי ואשמח לתשובה בהקדם :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות העטרה
ד``ר זאב שנקמן26/02/2017שלום רב.
ראשית אין מה להיות מאד מודאג. צריך להפריד את זה אחרי אילחוש עם קרם אמלה. חשוב לא פחות למנוע חזרה של זה בעתיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות העטרה - המשך
ד``ר זאב שנקמן27/02/2017לאחר שקראתי את תגובתו של שותפי לניהול הפורום: כדי שלא ישתמע כאילו המלצתי שההורים יעשו את הפעולה: ברור שאין לעשות את הפעולה בעצמך, אלא ע"י מי שמוסמך לעשות זאת - איש מקצוע מנוסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות עטרה לשולי העורלה .
ד``ר אלון פרידמנס26/02/2017היי , ממליץ לפנות לרופא ילדים , כירורוג ילדים או אורולוג ילדים , ההפרדה בבדרך כלל לא מסובכת אבל דורשת בסיס רפואי , ולפעמים נדרש גם הליך של חיתוך גשרי ער . לא ממליץ לבצע ההפרדה עצמונית . בהמשך אכן חשוב למנוע הדבקויות עתידיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?