הידבקות עטרה לבסיס בגיל 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הידבקות עטרה לבסיס בגיל 4 חודשים
    אבא מודאג
    26/02/2017

שלום, רציתי לדעת אם אני צריך לדאוג. לבן שלי בן הארבעה חודשים יש הידבקות מסוימת של העטרה לבסיס הפין. אני צריך להפריד את זה בעדינות? באיזו משחה כדאי להשתמש? ראיתי שנהיה שם קצת אדום ברווח ביניהם. תודה, זה מאוד מדאיג אותי ואשמח לתשובה בהקדם :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• הידבקות העטרה

ד``ר זאב שנקמן
    26/02/2017

שלום רב.
    ראשית אין מה להיות מאד מודאג. צריך להפריד את זה אחרי אילחוש עם קרם אמלה. חשוב לא פחות למנוע חזרה של זה בעתיד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הידבקות העטרה - המשך

ד``ר זאב שנקמן
    27/02/2017

לאחר שקראתי את תגובתו של שותפי לניהול הפורום: כדי שלא ישתמע כאילו המלצתי שההורים יעשו את הפעולה: ברור שאין לעשות את הפעולה בעצמך, אלא ע"י מי שמוסמך לעשות זאת - איש מקצוע מנוסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הידבקות עטרה לשולי העורלה .

ד``ר אלון פרידמנס
    26/02/2017

היי , ממליץ לפנות לרופא ילדים , כירורוג ילדים או אורולוג ילדים , ההפרדה בבדרך כלל לא מסובכת אבל דורשת בסיס רפואי , ולפעמים נדרש גם הליך של חיתוך גשרי ער . לא ממליץ לבצע ההפרדה עצמונית . בהמשך אכן חשוב למנוע הדבקויות עתידיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו