צמר גפן נדבק לפצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמר גפן נדבק לפצע
    ג
    03/03/2017

שלום, לפני יומיים עשינו ברית לבן שלי, ביום הראשון היה עם תחבושת וסיבים שלא נתנו לצחבושת להידבק לפצע, ביום השני המהול בא והוריד את התחבושת בהצלחה , לאחר מכן היה טיפה דם המוהל עטף את הפצע בצמר גפן, מאז הצמר גפן נדבק לפצע, המוהל טוען שהצמר גפן יפול בעצמו, אבל אני חוששת כי הצמר גפן כבר יממה שלמה דבוק מאד לפצע ורוב הזמן איזור הפצע רטוב(אני שוטפת הרבה)
    האם הצמר גפן אכן יכול ליפול לבד ולא לדאוג?
    מה דעתכם, מה ניתן לעשות עם הצמר גפן?
    האם זה לא מזיק שאיזור הפצע כל הזמן רטוב בגלל
    צמר גפן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמר גפן נדבק לפצע

הוספת תגובה

תמונה

• צמר גפן נדבק

ד``ר אלון פרידמנס
    04/03/2017

היי , השיטה של להדביק צמר גפן לצורך עצירת דימום אינה מוכרת לי , רצוי לא להשאיר חבישה לזמן רב , כי זהו מקור לזיהום ולא מאפשר ביצוע שטיפת הפצע בצורה יעילה. ממליץ להתייעץ עם המוהל לגבי הטיפול ההמשכי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• צמר גפן

ד``ר זאב שנקמן
    04/03/2017

שבוע טוב
    מדובר בצמר גפן או בחבישה הדומה לצמר גפן (קלטוסטאט). קלטוסטאט בד"כ נופל בעצמו. הייתי מציע להתייעץ במוהל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו