מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברית לפג בן 3 חוד'מרינה11/06/2018
שלום רב, פג נלד בשבוע 30+4. השתחררנו מהפגיה אחרי חודש וחצי עם משקל 2400. הגענו למשקל 2700 שבמשקל כזה המליצו לנו לעשות ברית, כבר רצינו לעשות ברית אבל התברר שיש בקע מפשעתי , ועברנו ניתוח שבו לא הסכימו לנו לעשות גם ברית. עכשיו שבועיים אחרי הניתוח, התינוק כגרע בן 3 חודשים כרונולוגים ובן חודש בגיל המתוקן, משקל כמעט 4 קג. המוהל אמר שאין בעיה לעשות ברית רגילה... מה דעתך? יש אופציה לעשות ברית אצל מוהל כירוג במרפאה.
פשוט נלחצתי כי ראיתי בשאלה הקודמת שאתה לא ממליץ לעשות ברית גרילה לתינוק בן 3 חוד' אלא בגיל שנה בחדר ניתוח.תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל טוב מרינה
ד``ר שלמה סטיב ג`קסון11/06/2018אני לא ידוע למה התכוונת- אבל אני לא! אמרתי שאין אפשרות לבצע ברית רגילה לתינוק בגיל 3 חודשים !!!!!!
אני מסכים עם המוהל שניתן לבצע,אבל! אני ממליץ על משככי כאב מקדימים להליך.
רק רופא!!! יכול לתת זריקת אלחוש נגד כאבים.
המתנה לגיל שנה היא רק ע"פ המלצה של אורולוג/רופא ילדים שמכיר את התינוק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)