מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שינהשמרית16/09/2010
בזמן האחרון אני קמה בארבע וחמש בבוקר ולא מצליחה לישון אחר כך. מה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שינה
סאטורי טלי וייס17/09/2010שמרית יקרה
ראשית, פרחי באך יכולים מאוד לעזור לנדודי שינה.
על מנת שאוכל להמליץ על תמציות עלי לדעת קצת יותר פרטים, מכיוון שאין תמצית לנדודי שינה יש תמציות שקשורות לרגש שלך שהוא המקור לנדודים למשל :
האם נדודי השינה מלווים במחשבות טורדניות? ואז תמצית - white chestnut יכולה לעזור
האם את בתקופה של שינוי משמעותי? מעבר כלשהו? walnut יכולה להתאים
האם פחד כלשהו מפריע לך לישון? ואז יש כמה תמציות שקשורות לפחדים
האם חווית לאחרונה טראומה? star of bet lehem היא תמצית לטראומה
איך מצב הרוח שלך? ועוד...
את מוזמנת להרחיב מעט ואוכל להיות יותר ספציפית או לפנות למטפל/ת בפרחי באך שיתאימו לך תמצית
חתימה טובה
סאטורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לקחת להרגעהנננ12/09/2010
אני מטופלת ברמוטיב מזה כחודש וחצי(בהמלצת פסיכיאטר שאמר שנראה כי אני בדכאון קל).התחלתי עם פעם ביום לאחר כ-3 שבועות העליתי לפעמיים עשיתי הפסקה בת שבועיים לערך וכעת אני התחלתי שוב עם 2 כדורים ליום.
אני הולכת לישון לקראת 10 בלילה ויש ימים שאני מתעוררת בלילה לקראת 4 ולא מצלחיה להמשיך לישון.כדור אחד אני נוטלת בבוקר ואחד בערב.
האם ייתכן שזו הסיבה "לנדודי השינה"?אני לא ממש מרגישה שינוי משמעותי עם נטילת הרמוטיב,ניסיתי לפנות לרופא שהביא לי את הטפול אך לא הצלחתי להשיגו,המשכתי בכדור בהמלצת ר המשפחה.שוחחתי עימו אך הוא לא מצא לנכון להחליף למשהו חזק יותר..(בעלי נוטל ציפרלקס מזה שנתיים וטוען שמאד מסייע לו)ולכן אמר להמשיך ברמוטיב.
האם יש קשר בין חוסר השינה לרמוטיב?האם עלי לגשת לפסיכיאטר שנתן את התרופה לספר לו על ההרגשה ואו מספיק לחזור לר משפחה ולבקש אולי משהו מעט חזק יותר?
ניסתי את הרסקיו בעבר ולא עזר לי!!האם יש משהו טבעי שאוכל להעזר בו לנדודי שינה ולהרגעה?גם כדורים כמו רגיעון לא סייעו לי.
האם יש משהו אחר טבעי שיכול לעזור למתח לחרדה בה אני נמצאת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נננ יקרה
רותי בזק12/09/2010את כדור הרמוטיב ואת תופעות הלואי שלו , אני לא כ"כ מכירה , לכן אני לא יכולה לענות אם את מתעוררת ממנו או ממשהו אחר.
ככלל , מתוך ידיעתי הכללית , אני יודעת שלוקח לכדורים מסוג זה שאת מתארת , לפחות 3 חודשים לפעול בצורה אופטימאלית.
וכמובן שהפסקות , באמצע , לא עוזרות להשפעה....... :)
תמיד אני ממליצה לחזור לרופא ממנו קיבלת את הכדור והמרשם , לשתף אותו בהרגשה ולשמוע מה דעתו.
לגבי נדודי שינה והרגעה בלילה , יש קומפלקס של פרחי באך שאני מאוד ממליצה עליו , לבעיות שינה , הוא כולל: אימפיישנט, ורויין, וייט צ'ס נאט וולנאט.
את יכולה לנסות לקחת אותו , בלי שום קשר לכדורים שאת לוקחת , אין התנגשות בין שני הדברים , ואם לא יעזור , לא יזיק.
למתח וחרדה הייתי לוקחת קופלקס שונה , ביום , אבל זה מצריך תשאול מפורט יותר כי יש הרבה תמציות שמתאימות לחרדה , וצריך להתאים לך ספציפית.
כדאי לך לפנות למטפל בפרחי באך ואני בטוחה שיוכלו לעזור לך
שתהיה שנה נפלאה והרבה בריאות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ברסקיו בשל חרדה על הבריאותטלי02/09/2010
לפני כחודש סבלתי מווירוס קיבה קשה שלווה בשלשולים והקאות, אבל מאז מצבי הבריאותי לא חזר לקדמותו ובימים האחרונים אני סובלת מבחילות מוגברות, מכאבי בטן ומחוסר תיאבון. בדיקות הדם שעשיתי שלשום יצאו כולן תקינות לגמרי, וכעת אני מחכה לתוצאות של בדיקת הצואה.
בעוד שבוע וחצי אני נוסעת לחו"ל לשבועיים, ומעבר להרגשה הרעה שמלווה אותי אני גם בחרדה איך אני אעבור את הטיול במצבי. נראה לי שחוסר התיאבון המוגבר שלי בימים האחרונים נובע גם ממתח נפשי ומחרדה, וקשה לי לומר מה גרוע יותר, הכאבים והבחילות, או הפחד להיות חולה, בעיקר הפחד שלא יגלו שום דבר גם בבדיקות הבאות אבל אני אמשיך לסבול.
הזמן דוחק וכרגע אין באפשרותי להתחיל בטיפול כלשהו. קניתי היום טיפות רסקיו, והייתי רוצה לדעת באיזה מינון ובאיזו תדירות כדאי לי להשתמש בהן כדי לצאת מהחרדה ולהיכנס למצב של רגיעה, יחסית. כמה זמן אחרי נטילת הטיפות הראשונות וכן כמה זמן לאחר תחילת הטיפול ברסקיו אני עשוייה לחוש בשינוי?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסקיו
רותי בזק02/09/2010טלי יקרה
צר לי לאכזב אותך , אבל לפי דעתי רסקיו ממש לא יעזרו לך בסיפור הנ"ל.
רסקיו הן טיפות נפלאות לטיפול במצבי מתח וחרדה לאחר טראומה , במצבי לחץ לקראת מבחנים וכו'.
אבל , למצב שאת סיפרת , לדעתי את צריכה משהו להרגעה (כמו impatiant), ומשהו נגד פחדים ומשהו לחיזוק המערכת החיסונית.
בקיצור , אולי הרסקיו קצת ירגיע , אבל לא לגמרי.....
הרבה בריאות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה!
טלי02/09/2010האם ניתן להשיג impatiant בבתי מרקחת וחנויות טבע ללא מרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימפטיאן
רותי בזק02/09/2010הי טלי
כן , בחנויות טבע ניתן להשיג , אבל תמצית אם , וממנה רוקחים את התמצית שאמורים לקחת.
אבל....... כדאי כבר שתגשי למטפל בפרחי באך שיכין לך תמצית שבתוכה מספר תמציות , גם נגד פחדים , גם להרגעה , וגם לחיזוק המערכת החיסונית.
המחיר של תמצית אם אחת , יקר יותר מבקבוק בו משולבות מספר תמציות , שיטפלו טוב יותר בבעיה שלך
שיהיה בהצלחה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקבוקים לטיפולסוזן30/08/2010
רותי שלום, שמי סוזן ואני מטפלת בפרחי באך
היכן בתל-אביב (או באיזור) אוכל לרכוש בקבוקים להכנת תמציות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקבוקים לטיפול
סאטורי טלי וייס31/08/2010הי סוזן
את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני ואוכל להפנות אותך לכמה אנשים שמוכרים בקבוקים לטיפול באזור תל אביב במחירים מצויינים
יום טוב
סאטורי
0523499198* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתחים בעבודהג'ני25/08/2010
האם פרחי באך יכולים להועיל במקרים של מתח ולחץ בעבודה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחים
רותי בזק25/08/2010ג'ני יקרה
פרחי באך יכולים להיות מצויינים להרגעת מתחים בעבודה
אם את רוצה לדעת איזו תרכובת טובה , אני זקוקה לקצת יותר פרטים:
האם המתחים היו מאז ומתמיד ?
האם הם קשורים לאירוע מסויים שקרה?
ועוד
אשמח לתת לך הסבר מפורט יותר רק אם תוכלי לפרט קצת על טיב המתחים ומדוע הופיעו
רפואה שלמה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה?גילה18/08/2010
האם יכולה להיות אלרגיה לפרחי באך? איך יודעים מראש במקרה ומדובר בבן אדם שסובל מהרבה אלרגיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
רותי בזק18/08/2010גילה יקרה
אני אישית לא נתקלתי אף פעם באלרגיה לפרחי באך , ועברו אצלי מאות (אם לא אלפי) מטופלים.
אבל , החיים לימדו אותי לא להגיד אף פעם "אף פעם" .........
בכל מקרה , אני הייתי בודקת בבדיקה קינסיולוגית פשוטה אם יש בגוף רגישות לפרחי באך , ונוהגת בהתאם לתוצאות.
שיהיה בהצלחה , והרבה בריאות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
סאטורי טלי וייס18/08/2010הי גילה
אני רוצה להוסיף לגבי אלרגיה שתמציות פרחי הבאך מהולות עד כדי שאין שם חומר פעיל של הפרח, והריפוי הוא בעזרת האנרגיה של הפרחים שנשארה בתהליך מיצוי הצמח (בשיטת הבישול/שמש) ועל כן גם אנשים אשר מפתחים בדרך כלל אלרגיה לצמחים מסוימים לא יפתחו אלרגיה לתמצית הפרח לאחר המהילה.
בברכה,
סאטורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי15/08/2010
איזה תמציות, מפרחי באך ומצמחי מרפא, ימנעו ממני לזלול, לנשנש ולהתמיד? צריכה ורוצה להקל עלי.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי יקרה
רותי בזק15/08/2010עדי יקרה
כדי לענות לך על השאלה , אני צריכה לדעת באיזה מצבים את מנשנשת ואוכלת , האם זה נובע ממצבי לחץ , חרדה , שעמום , עייפות , כעס או כל סיבה אחרת
מחכה לתשובתך ואז אנסה לעזור
כל טוב
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרחי באך ברגעי משברנלי10/08/2010
משפחתי עוברת תקופה קשה בגלל מחלה של אחד מבני המשפחה. אני לא רוצה להיכנס לסיפור אבל השאלה היא האם יש משהו כללי בתחום פרחי באך שניתן לתת לכולם כדי קצת להקל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נלי יקרה
רותי בזק10/08/2010ראשית כל חיזקו ואימצו ורפואה שלמה לאדם החולה.
לגבי שאלתך , משהו כללי שיכול לעזור זה הרסקיו רמדי.
מכיוון שאת לא נותנת יותר מידיי פרטים איך כל אחד מבני המשפחה חווה את המשבר ולאיזה מקומות הוא לקח אותו (פחדים , דאגת יתר לעצמו או לאחר , חוסר שקט , דכאון , ועוד) , התמצית הכללית ביותר היא הרסקיו.
אם תתני יותר פרטים אוכל להיות ספציפית יותר
בכל מקרה , רפואה שלמה.
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות ריכוזגילה05/08/2010
בני אמור להתחיל בית הספר בספטמבר הקרוב ומדובר בילד מאוד מאוד פעלתן. אני תוהה אם אולי כדאי לתת לו תמצית פרחי באך להרגעה קלה בימים הראשונים כדי שלא יתקשה לשבת לאורך השיעורים הראשונים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ריכוז
רותי בזק05/08/2010גילה שלום
כדאי מאוד לתת לבניך משהו שיקל עליו את הימים הראשונים בבית הספר
אם תרצי אומר לך איזה תמציות כדאי לשים או שתלכי למטפל שירקח לך בקבוקון.
בכל מקרה , מניסיוני , זה יכול לעזור מאוד
שתהיה לכם שנת לימודים פורייה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרחי באך לילד בגיל 7קרן29/07/2010
שלום רב, אקדים ברקע: שאני גרושה כשנה וחצי , ולבני היחיד, שימלאו לו בקרוב 7 שנים החלה תופעת דלילות בשיער מעין התקרחות בקודקוד הראש, אציין כי הוא עצבני וחסר סבלנות,(את כתה א' סיים השנה עם הרבה חוסר סבלנות שהפגין בשיעורים היה לו קשה לקבל הערות מהמורה, לקבל סירוב שלא הוא נבחר..הפסד במשחק כדורגל היה הופך אותו לסוער ורוטן..וקושי עם מעברים..בין הפסקה לשיעור/משחק וכו'.. קשה לו להשלים עם הפסד בזמן משחק עם חברים-אציין כי תמיד נאמר לי לצד תופעות התנהגותו כי הוא ילד מבריק מבחינה לימודית, ומאוד נבון בתפיסותיו המחשבתיות..אך בוחר להתנהג כך..), ואחרונה אף גיליתי סימפטומים של חרדת נטישה...אני מאוד מודאגת, (מעבר לבדיקה פיזיולוגית שבתהליך כרגע שייתכן שיש חוסר בברזל), הייתי שמחה לדעת אילו מהתמציות יכולות לאזן מבחינה רגשית את הילד ולתת לו בטחון ורוגע. תודה רבה על תשומת הלב והתשובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרחי באך לילד בגיל 7
סאטורי טלי וייס31/07/2010קרן יקרה
הרקע שנתת הוא בהחלט משמעותי ויכול לתת כיוון ראשוני לבחירת תמציות.
אני מבינה את דאגתך כאמא והרצו לתת לבנך בטחון ורוגע אך חשוב לי לומר כי את הרכב התמצית כדאי לעשות רק לאחר פגישה עם בנך על מנת לשמוע איך הוא חווה את התקופה הזו, את הגירושים, את חוסר הסבלנות בבי"ס, את תהליך הידללות השיער וכו' ... כיוון שהרגשות שעולים בו הם הבסיס הנכון לתמצית ומהסתכלות מהצד קשה לדעת מה בדיוק הוא מרגיש.
בכל זאת אני יכולה לומר שמדברייך עולות התמציות הבאות:
walnut - תמצית לשינויים ומעברים ולרגישות רבה
impatiens - תמצית לחוסר סבלנות ועצבנות
larch - לחוסר בטחון
מעבר לכך יכולות להיות עוד הרבה אפשרויות כמו תמצית לפחדים, לצורך בתשומת לב, לכעסים...
ממליצה בחום לפנות יחד עם ילדך למטפל/ת בפרחי באך ולקבל תמצית שמתאימה לו, ואולי במקביל גם עבורך על מנת לתמוך גם בך בתקופה זו.
בהצלחה
סאטורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפרחי באךנעמה28/07/2010
איך ניתן לדעת שמטפל זה או אחר בפרחי באך הוא לא סתם שרלטן. אני ממש חוששת שיעבדו עלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפל
רותי בזק28/07/2010נעמה שלום
את שואלת שאלה ממש קשה למענה....
האמת , אין לי תשובה חד משמעית.
אבל.... ראשית בדקי היכן הוא למד ואצל מי , והאם יש לו תעודה.
חוץ מזה , אולי כדאי ללכת למישהו שיש לך המלצות לגביו.
זה נכון שהתחום פרוץ למדי , ולא פשוט לדעת תמיד מי טוב ומי לא.
בכל מקרה , שיהיה לך בהצלחה והרבה בריאות.
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפרחי באך
סאטורי טלי וייס29/07/2010הי נעמה
אני לגמרי מסכימה עם רותי שזו שאלה לא פשוטה ואין עליה תשובה חד משמעית.
ומחזקת את ההמלצה לפנות למישהו שיש לך המלצות לגבי/לגביה
ובנוסף דברי עם המטפל בטלפון ותנסי לחוש בעצמך האם יש לאדם זה מה להציע לך? האם שאל שאלות לעניין? את גם יכולה לשאול כמה שאלות ולהקשיב לתשובות ובמקביל לתחושת הבטן שלך
בהצלחה
סאטורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרחי באך?תוםתום23/07/2010
קראתי מאמר שאומר שפחרי באך עובדים כמו תרופת דמה - שעובדת בגלל שאתה מאמין שלקחת משהו אבל בעצם לא לקחת כלום.
האם כאן הדבר שונה? האם יש מחקרים שמראים שבאמת מתבצע שינוי כלשהו בגלל הפרח? תודה.
האם יש פה אנשים שיכולים להגיד לי האם זה עזר להם ובמה? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה של פרחי באך
רותי בזק24/07/2010תומתום יקר
מנסיוני הרב (ויש לי כזה ,בשנים הרבות בהם אני מטפלת בפרחי באך) , לפרחי באך השפעה רבה.
ראשית , קרה , ולא פעם , שטיפלתי באנשים ללא ידיעתם או ללא שידעו על מה הטיפול (כשנעשה אבחון ואני החלטתי במה לטפל וביקשתי מהמטופל לתת אמונו בי ולקחת תמצית מבלי לדעת על מה ולמה , ורק לאחר מעשה הסברתי במה טיפלתי).
דוגמא אחרת לטיפול ללא ידיעתו של המטופל יכולה להיות טיפול בילדים (נגד פחדים או מעברים או תקופות קשות שעברו אחרי מוות של אדם קרוב ועוד עשרות דוגמאות), בהם ניתנו להם פרחי באך ללא ידיעתם - והרי זה פלא , חל בהם שינוי גדול לטובה.
דוגמא נוספת שמוכיחה שפרחי באך משפיעים באמת היא שפעמים רבות טיפלתי גם בבעלי חיים ובמיוחד בכלבים , וגם בהם חל שינוי התנהגותי.
אין לי מושג אם נעשו מחקרים בנושא , אבל מתוך הנסיון המאוד עשיר שלי , אני משוכנעת.
בכל מקרה , אני לא מנסה לשכנע אף אחד וכל אדם באמונתו יחיה.....
שרק נרגיש כולנו טוב ונהיה בריאים
כל טוב
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לגבי רסקיונינה20/07/2010
שאלתי קודם שאלה על רסקיו וקיבלתי תשובה. השאלה השניה שלי - מה זה אומר אם היא לא משפיעה עלי? ניסיתי גם את זו שך היום וגם את זו של הלילה ולא הרגשתי כלום. מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רסקיו
רותי בזק20/07/2010נינה שלום
כל תמציות פרחי באך משפיעות היכן שיש חוסר איזון. ותפקידן , לאזן.
אם את לא מרגישה שום השפעה יכולות להיות שתי סיבות עיקריות:
1. משהו באבחון לא היה תקין והתמצית שלקחת לא מתאימה לצורך הרגשי נפשי שלך.
2. יש אחוז קטן של אנשים (יש אומרים כ- 15%-20% ) , שאינם מושפעים מפרחי באך , ויתכן שאת נמצאת בקטגוריה הזו ,
אבל , אם לקחת בעבר פרחי באך והם השפיעו עלייך , זה אומר שאת לא מהמעטים עליהם פרחי באך אינם משפיעים , וכנראה שהאבחון לא נכון ואת צריכה תמצית אחרת מהרסקיו. יש נטייה לקחת את הרסקיו לקשת רחבה מאוד של מצבים , לטעמי , לעיתים רחבה מידיי .....
שיהיה הרבה בהצלחה ובריאות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- impatiansנטע13/07/2010
סאטורי ורותי שלום,
רציתי לשמוע את דעתכם לגביי התמצית impatians האם ידוע לכם על ריאקציות ? האם היא מתאימה כתמצית ראשונה ?
תודה רבה
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר impatiens
סאטורי טלי וייס13/07/2010נטע יקרה
התמצית impatiens מיועדת לעבודה עם חוסר סבלנות, ועצבנות (בעיקר לקצב של אחרים, לקצב עשייה, התנהלות וכו').
לכל תמצית יכולות להופיע ריאקציות בהתאם לאדם הלוקח אותן, כל אחד מגיב אחרת, אך ריאקציה היא חלק מתהליך הניקוי ולכן היא מבורכת (גם אם לא פשוטה לפעמים)
למשל: יכולה להיות ריאקציה של יותר חוסר סבלנות/ עצבנות בימים הראשונים...
בעיני היא יכולה להתאים כתמצית ראשונה אבל - חשוב מי האדם הלוקח, מה הוא מרגיש, מה סיבת הלקיחה, באיזה מצב נמצא כרגע...
אם תרצי את יכולה להוסיף פרטים ואז נוכל לענות בצורה יותר ספציפית
בהצלחה
סאטורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אם מניקהנועה09/07/2010
שלום רב
אני ממניקה האם ניתן לטפל בי באמצעות פרחי באך?
אם כן מי אני פונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה יקרה
רותי בזק09/07/2010קודם כל מזל טוב אם התינוק או התינוקת טריים - וגם אם לא...... מזל טוב.
אחד היתרונות הגדולים בפרחי באך שאפשר לטפל איתם גם במהלך כל ההריון וגם במהלך הלידה ומייד אחריה , גם בך וגם בתינוק.
אל מי את פונה ? תלוי היכן את נמצאת , גם סאטורי , וגם אנוכי מטפלות בפרחי באך ונשמח לטפל ולייעץ ואני בטוחה שבאיזור מגורייך גם כן יש מטפלים.
בכל מקרה ולמי שלא תפני , אני מאחלת לך הרבה בהצלחה וטיפול נפלא
הרבה בריאות
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)