מה דעתכם על פרולותרפיה? בעיה סבוכה:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתכם על פרולותרפיה? בעיה סבוכה:
    עלי מרג
    14/08/2011

יש לי פיברו, אך בנוסף גם דלקות גידים אמיתיות
    שטופלו במשך שנים גם בהזרקות דיפרוספאן
    וגם אולטראסאונד וגלים קצרים
    כמו כן עברתי ניתוחים במרפקים
    הן למרפק טניס והן את הניתוח של דר' באואר בשוויצריה
    זה עזר מעט ונקודתית
    אני מרגישה חולשה רבה גם בכתפיים שכמות זרועות וכו'
    להרים את היד או ללחוץ על כפתור זה קשה
    עם הנהיגה הסתדרתי עד לאחרונה, וגם כעת, אבל
    כואב לי שצריך לסובב את ההגה הרבה (למשל חניה ברברס)
    או להעביר הילוכים
    ----
    שמעתי על טיפול בשם פרולותרפיה שמזריקים משהו לחיזוק גידים ורצועות אך למיטב הבנתי זה מבוסס על גרימת דלקת מקומית על מנת להגביר זרימת דם לשם, וזה מפחיד אותי כי דלקות כבר היו לי שם (עקב שימוש יתר- תנועות חוזרות ונשנות כנראה, כמו כן אני אדם לחוץ מטבעי). מה דעתכם? אם כן, אז על מי הייתם ממליצים בארץ? (או לחילופין ההיפך. אפשר לענות גם למייל שלי [email protected] )
    ----
    שאלה שניה: האם יש לפילאטיס השפעה חיובית גם על פיברו? ניסיתי מעין התעמלות לנכים קשישים במועדון ספיבק, וזה הגביר לי את הכאב והמוגבלות בכתפיים. :(( כך שאני די מיואשת...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה דעתכם על פרולותרפיה? בעיה סבוכה: - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    15/08/2011

בפיברומיאלגיה ישנם מכלול טיפולים וגם הצעות שמדווחות מדי פעם, אך אין ביסוס מחקרי לרוב ההצועות. וזה כולל גם את הטיפול בפילאטיס, זריקות סטרואידים, גלי קול וגלי לייזר, הניתוח של ד"ר באוור בגרמניה, וגם פרולותרפיה,שיטת אלכסנדר ומיזוטרפיה ועוד. היו עבודות בעניין הידרוטרפיה, באלניאותרפיה וטיפול במי ים המלח וחמי טבע, ואקופונקטורה , שיאצו ועוד, כאשר מגמה חיובית במידה מה בין קלה עד בינונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו