מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פולימיאלגייהניצה02/07/2012
שלום
אני בת 74.
לאחר למעלה מחצי שנה עם כאבים המתאימים לפיברו/פולי מיאלגייה - קיבלתי מפרופסור לראומטולוגייה טיפול בפרדניזון למשך שבועיים.
שאלותי:
1. יש לי קצת שפעת.האם זו הזיבה לכך שעדיין יש לי עייפות? הכאבים כמעט נעלמו..
2. כמה זמן להמשיך בטיפול?לא הבנתי זאת מהרופא ושכחתי לשאול.
אודה לך על תשובה למייל כי אני לא אזכור איך להיכנס למקום הזה - פורום - שוב...?
תודה מראש
ניצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פולימיאלגייה - תגובה
ד''ר אעמר סוהיל11/07/2012שלום רב. מחלתך אשר נשמעת חריפה או תת חריפה, מגיבה לפרדניסון לאור קבוצת הגיל, מעלה אבחנה אחרת כגון פולימיאלגיה ולא פיברומיאלגיה. אבחנה זו מצריכה מעקב צמוד במרפאת הראומטולוג, ולעיתים זקוקים לתקופות ארוכות יחסית של פרדניסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרולט סימבלטה וליריקה
פיברואית חדשה07/08/2012ד"ר סוהיל שלום
אובחנתי בפיברומיאלגיה לפני חצי שנה.(אתה אבחנת)עד היום לא לקחתי תרופות במחשבה להסתדר בלי אך כרגע כשהחלטתי לקחת אני לא יודעת מה להחליט כי הפסיכיאטרית אומרת סמבלטה והראומטולוג אלטרולט. גם ליריקה עלה על הפרק ... היתי רוצה שתסביר מה השוני בין התרופות ובמידה ולדעתי מרכיב הכאב חזק מהדכאון המשני מה כדי לי יותר לקחת?
איזו מהתרופות לא גורמת להשמנה, ממה קל יותר להגמל?עם מה קל יותר לנהוג תודה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)