פולימיאלגייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פולימיאלגייה
    ניצה
    02/07/2012

שלום
    אני בת 74.
    לאחר למעלה מחצי שנה עם כאבים המתאימים לפיברו/פולי מיאלגייה - קיבלתי מפרופסור לראומטולוגייה טיפול בפרדניזון למשך שבועיים.
    שאלותי:
    1. יש לי קצת שפעת.האם זו הזיבה לכך שעדיין יש לי עייפות? הכאבים כמעט נעלמו..
    2. כמה זמן להמשיך בטיפול?לא הבנתי זאת מהרופא ושכחתי לשאול.

אודה לך על תשובה למייל כי אני לא אזכור איך להיכנס למקום הזה - פורום - שוב...?

תודה מראש

ניצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פולימיאלגייה

הוספת תגובה

• פולימיאלגייה - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    11/07/2012

שלום רב. מחלתך אשר נשמעת חריפה או תת חריפה, מגיבה לפרדניסון לאור קבוצת הגיל, מעלה אבחנה אחרת כגון פולימיאלגיה ולא פיברומיאלגיה. אבחנה זו מצריכה מעקב צמוד במרפאת הראומטולוג, ולעיתים זקוקים לתקופות ארוכות יחסית של פרדניסון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלטרולט סימבלטה וליריקה

פיברואית חדשה
    07/08/2012

ד"ר סוהיל שלום
    אובחנתי בפיברומיאלגיה לפני חצי שנה.(אתה אבחנת)עד היום לא לקחתי תרופות במחשבה להסתדר בלי אך כרגע כשהחלטתי לקחת אני לא יודעת מה להחליט כי הפסיכיאטרית אומרת סמבלטה והראומטולוג אלטרולט. גם ליריקה עלה על הפרק ... היתי רוצה שתסביר מה השוני בין התרופות ובמידה ולדעתי מרכיב הכאב חזק מהדכאון המשני מה כדי לי יותר לקחת?
    איזו מהתרופות לא גורמת להשמנה, ממה קל יותר להגמל?עם מה קל יותר לנהוג תודה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו