כאבי ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברך
    תמי
    05/08/2012

לילה טוב
    אני בת 54 משקל עודף כ25-30 קילו. מזה שנים סבלתי מכאבים שונים בגוף, איברים שונים, ופרקי זמן שונים. כל כאב טופל אם על ידי כדורים משככי כאבים או אנטי דלקתיים. בביקור האחרון שלי לפני שבוע אצל רופאת המשפחה בשל כאב ברך העלתה הרופאה שני דברים מרכזיים:
    א. ירידה במשקל
    ב. מחלת הפיבריאולוגיה- רשמה מרשם לכדור סימלתיה , בתקווה שתוך חודשיים יתחיל להשפיע...
    מאז בכאב בברך רק הולך ומחמיר. האזור נוקשה ביותר. בקושי אני עומדת. צולעת לחלוטין. ובנוסף לכך יש לי כאבי גב תחתון בשני צדדיו. [כאב הברך- רגל ימין] אף כדור ממשככי הכאבים לא עוזרים.
    אני במצוקה ממשית משום שאף פעם לא סבלתי כאב כל כך חזק.
    אנא מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאבים.
    תודה מראש על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברך

הוספת תגובה

• כאבי ברך - תגובה

יוספה בראונשטיין
    05/08/2012

תמי שלום רב,

רופאת המשפחה צודקת: בראש ובראשונה את חייבת לרדת במשקל, כי ככל הנראה עודף המשקל גרם לשחיקה במפרקים ובסחוסים.

אני מציעה לך לנסות תוסף שנקרא ארט - 3 -פלקס שמכיל גם חומר משכך כאב בשם MSM במקביל לתהליך של ירידה במשקל ואני מקווה שתרגישי הקלה בכאב.
    ניתן להשיג את התוסף בכל בית טבע וברשתות הפארם.

יוספה בראונשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו