מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ברךתמי05/08/2012
לילה טוב
אני בת 54 משקל עודף כ25-30 קילו. מזה שנים סבלתי מכאבים שונים בגוף, איברים שונים, ופרקי זמן שונים. כל כאב טופל אם על ידי כדורים משככי כאבים או אנטי דלקתיים. בביקור האחרון שלי לפני שבוע אצל רופאת המשפחה בשל כאב ברך העלתה הרופאה שני דברים מרכזיים:
א. ירידה במשקל
ב. מחלת הפיבריאולוגיה- רשמה מרשם לכדור סימלתיה , בתקווה שתוך חודשיים יתחיל להשפיע...
מאז בכאב בברך רק הולך ומחמיר. האזור נוקשה ביותר. בקושי אני עומדת. צולעת לחלוטין. ובנוסף לכך יש לי כאבי גב תחתון בשני צדדיו. [כאב הברך- רגל ימין] אף כדור ממשככי הכאבים לא עוזרים.
אני במצוקה ממשית משום שאף פעם לא סבלתי כאב כל כך חזק.
אנא מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאבים.
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ברך - תגובה
יוספה בראונשטיין05/08/2012תמי שלום רב,
רופאת המשפחה צודקת: בראש ובראשונה את חייבת לרדת במשקל, כי ככל הנראה עודף המשקל גרם לשחיקה במפרקים ובסחוסים.
אני מציעה לך לנסות תוסף שנקרא ארט - 3 -פלקס שמכיל גם חומר משכך כאב בשם MSM במקביל לתהליך של ירידה במשקל ואני מקווה שתרגישי הקלה בכאב.
ניתן להשיג את התוסף בכל בית טבע וברשתות הפארם.
יוספה בראונשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)