מה עושים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים ?
    סובלת
    19/10/2012

אני סובלת מיזה שנים מחרדות קשות ומטופלת בציפרלקס,מאז ומעולם סובלת מבעיות שינה, והפרעת קשב וריכוז, גם לכל אחד מהם קיבלתי כדורים בתקופות מסויימות,
    ומיזה כ10 שנים אני סובלת מכאבי ברכיים, הדיעות חלוקות באשר לסיבה,
    ובשנים האחרונות, הצטרפו גם כאבי פרקים קשים בידיים,מרפקים ,כתפיים ,צוואר,כפות רגליים,ולעתים דקירות בגב עליון. כאמור זה פוגע לי בתפקוד מאוד, אני לא ממש מסוגלת לעבוד,הן מבחינה נפשית והן פיזית, אני כיום בת 31, וחוששת להביא ילדים לעולם עם כל הבעיות הללו שיש לי , אז אני שואלת כזה דבר, איך בן אדם כמוני , אמור להסתדר בחיים ,ובכלל לשרוד בחיים בצורה כזו וללא כל עזרה .
    פניתי לקופה לעזרה נפשית , לא קיבלתי כלום מלבד פגישה עם פסיכיאטר פעם בשלושה חודשים. בנוגע לפיברו הראומטולוג הציע לי טיפולים שלא מתיישבים עם שאר ההפרעות שלי.ובזה תם הסיפור,אין עבודה אין חיים קשה קשה....
    מיותר לציין שזה משפיע קשות גם על הנישואים שלי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים ?

הוספת תגובה

• מה עושים ? - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    20/10/2012

תיאור התסמינים מהם את סובלת אכן מעלה את החשד כי מדובר בפיברומיאלגיה סימפטומטית, פעילה וגם מפריעה לתיפקוד. הסבל הינו במישורים שונים גם במישור התיפקוד, והכאבים גם במישור המוסקולוסקליטאלי וגם סבל רב במישור הנפשי
    הטיפול מחייב התיחסות לכיוונים השונים, כולל משככי כאבים לכאב, פיסיוטרפיה ועיסויים לכאבי השרירים, כדור שינה לשיפור איכות השינה, נוגדי חרדה או דכאון לסבל הנפשי ואנטי נוירופטיים לכאבים העצביים ושינויי התחושה וטיפולים לא תרופתיים וגם אלטרנטיביים לשיפור מצב האנרגיה ולהפחתת נושא העייפות והתשישות
    הטיפול בהנחית ראומטולוג והדרכה במרפאת כאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו