פיברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה
    דבורה
    03/11/2012

אני סטודנטית בת 21 שמזה שנים אחדות סובלת בדלקות בגידים בעיקר בכף היד
    והמרפקים, עד עכשיו הייתי מאובחנת אצל ראומטולוג כסובלת מטניס אלבו וגולף
    אלבו.
    בזמן התקף קשה אני מקבלת טיפול- זריקת קורטיזון ישירות לגיד המודלק.
    בתקופות של מאמץ יתר כגון: הכנה למבחנים ומבחנים עצמם אני נוטה יותר לקבל
    התקף של דלקת. בפעם האחרונה שנבדקתי אמר לי הרופא כלאחר יד שאני סובלת
    מפיברומיאלגיה ואין מה לעשות עם זה.
    מעבר לזה אין לי שום אינפורמציה על המחלה ודרכי אבחונה. כרגע אני אובדת
    עצות וברצוני לדעת האם יש דרך לאבחן אותה? מי בארץ מוסמך לאבחן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    05/11/2012

התיאור העיקרי כאן הוא לארועי דלקות גידים חוזרות ואשר באות בהתקפים ומחמירות אחרי מאמצים שגורמים להתחדשות הדלקת הגידית. הטיפול כמובן, מנוחה, קיבוע או חבישה, משחה מקומית, נוגדי כאבים ועיסויי פיזסיוטרפי ולעיתים באם אין הטבה , הרי אפשרי הזרה מקומית סביב הגיד המודלק.
    למרות כי ישנה אסוציאציה עם הפיברומיאלגיה אך לא בהכרח כך ונדרש מעקב נוסף וחוזר אצל ראומטולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דבורה
    05/11/2012

תודה רבה! זהו פחות או יותר הטיפול אותו אני מקבלתכבר קרוב ל4 שנים. בנוסף להנ״ל רציתי להוסיף כי ישנם כן כאבים ברגליים (זה מרגיש כמו כאב בעצמות) עייפות מתמשכת לאורך כל היום גם לאחר שינה של 7-8 והדבר הכי מפריע ליהינו בלבול חוסר ריכוז שמקשים עלי בלימודים וכן איבוד התמצאות במרחב (קרה פעם- פעמיים) אולם לאחר בדיקות דם מקיפות שברובן יצאו תקינות גילו כי הb12 נמוך ביותר כ-150 רציתי לדעת האם ניתן לתלות את כל התסמינים בחוסר בויטמין והאם יש בדיקה המאששת או שוללת את נוכחותה של פיברומיאלגיה.
    דבר אחרון לפני כ4 שנים אובחנתי לאחר שנה שלמה של תשישות ותסמינים שונים כחולת cfs תשישות כרונית אולם למרות זאת המשכתי בלימודיי והדבר עבר כלא היה לאחר שנה וחצי.
    אשמח לתשובה חוזרת
    בתודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי לך לנסות אצלו

מורן אהרון
    21/11/2012

אני ממליץ לך מאוד על ד"ר קורלנד הוא עזר מאוד לאנשים שאני מכיר.
    כל מי שסובל או בן משפחה שלו סובל יכול להיכנס לאתר שלו ולהתרשם
    שתהיו בריאים ולא תדעו עוד כאב
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו