שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

שלום אני בן 37 סובל מחרדות בשנה אחרונה חרדות קשות וכמה חודשיים טובים שלח,לשה ברגליים כאבים צוואר ברכיים רגליים כפות ידיים עיפות בליילה בקושי יושן בקיצור מפורק סובל מסכרת בשבועיים אחרונים קפיצות שריר הייתי אצל שני נירולוגים שללו בעיה נירולוגית מאז חיי בגהנום מהפחד של הקפיצות האם קיים בהיפו גם קפיצות שריר ואיך אני יודע אם אין לי היפו באמת שאני משתמש בכדור קלונקס הכאבים נחלשים קצת והאם סימבאלתה מתאים לחולי סכרת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    26/12/2012

בסוכרת ישנה נטיה לפגיעה נוירולוגית הקפית בגפיים ובצורה הקלאסית ישנה נוירופטיה שמחמירה בשעות הלילה. באם ישנו ממצא בבדיקת הולכה עצבית אז יש מקום למתן תרופות אנטי נוירופטיות כולל ליריקה, טגרטול וגם סימבלטה
    באם אין ממצא בבדיקת הולכה עצבית אך הקליניקה חשודה, יתכן ומדובר בנוירופטיה של סיבבים קטנים ועדינים וגם שווה לנסות את התרופות הנ"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו