מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום גוף נמוך, רגישות לדלקות גידים פשיר18/01/2013
בת 34 .אני סובלת מתת בלוטת התריס מאוזנת.בתקופה האחרונה הידדים והרגליים שלי קפואות לכן מדדתי חום גוף במשך שבוע מתקבל על הבוקר חום גוף של 35.8-36
בנוסף:
אני סובלת מרגישות לדלקות גידים בבוהנות כף יד ובכף רגל כמוכן היתה לי בעייה גם בברך ובגב תחתון אך כרגע כבר לא קיימת.המצב כבר כשנה וחצי.אך מדובר בעיקר ברגישות שמדי פעם מתפתחת לדלקת ולא בכאב יומיומי. חוץ מיזה אינני חשה בעייפות. האם החום הנמוך קשור לסימפטומים הנ"ל?האם יש לי פיברומילאגיה? הייתי אצל רופא משפחה ורופא אינדוקרינולוג הם לא יודעים להסביר את חום הגוף הנמוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גוף נמוך, רגישות לדלקות גידים פ - תגובה
יוספה בראונשטיין20/01/2013שיר שלום רב,
מהתיאור שלך נראה כי התסמינים שאת חווה, בעיקר חום גוף נמוך קשורים יותר לתת פעילות של בלוטת התריס. ייתכן שיש גורמים נוספים לחום הגוף הנמוך ועל כן יש להרחיב את הבירור. נמצא גם שאצל חלק מהחולות בפיברומיאלגיה, נמצאה "תמונה" דומה לזו של תת פעילות בלוטת התריס. העובדה שאינך חשה בעייפות וגם העדר כאבים מפושטים בשרירים ומפרקים, מפחיתה את הסיכוי לכך שאת סובלת מפיברומיאלגיה.
יוספה בראונשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)