חום גוף נמוך, רגישות לדלקות גידים פ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום גוף נמוך, רגישות לדלקות גידים פ
    שיר
    18/01/2013

בת 34 .אני סובלת מתת בלוטת התריס מאוזנת.בתקופה האחרונה הידדים והרגליים שלי קפואות לכן מדדתי חום גוף במשך שבוע מתקבל על הבוקר חום גוף של 35.8-36
    בנוסף:
    אני סובלת מרגישות לדלקות גידים בבוהנות כף יד ובכף רגל כמוכן היתה לי בעייה גם בברך ובגב תחתון אך כרגע כבר לא קיימת.המצב כבר כשנה וחצי.אך מדובר בעיקר ברגישות שמדי פעם מתפתחת לדלקת ולא בכאב יומיומי. חוץ מיזה אינני חשה בעייפות. האם החום הנמוך קשור לסימפטומים הנ"ל?האם יש לי פיברומילאגיה? הייתי אצל רופא משפחה ורופא אינדוקרינולוג הם לא יודעים להסביר את חום הגוף הנמוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חום גוף נמוך, רגישות לדלקות גידים פ - תגובה

יוספה בראונשטיין
    20/01/2013

שיר שלום רב,

מהתיאור שלך נראה כי התסמינים שאת חווה, בעיקר חום גוף נמוך קשורים יותר לתת פעילות של בלוטת התריס. ייתכן שיש גורמים נוספים לחום הגוף הנמוך ועל כן יש להרחיב את הבירור. נמצא גם שאצל חלק מהחולות בפיברומיאלגיה, נמצאה "תמונה" דומה לזו של תת פעילות בלוטת התריס. העובדה שאינך חשה בעייפות וגם העדר כאבים מפושטים בשרירים ומפרקים, מפחיתה את הסיכוי לכך שאת סובלת מפיברומיאלגיה.

יוספה בראונשטיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו