סובלת מאוד דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מאוד דחוף
    מיואשת
    19/02/2014

לפניי כשנתיים גילו לי פיברומיאלגיה הקופה לא אישרה לי טיפול בלירקה אני סובלת מכאבים במרפקים נרדמות לי הידיים נשלחתי לנוירולוג שהבדיקות הראו על תסמונת התעלה הקרפלית אבל בשנה האחרונה אני סובלת מכאבים באגן ומסביב לגב התחתון בעיקר בצידיי האגן יש ימים שאני לא יכולה ללכת על הרגל פניתי לאורטופד שהזריק לי כבר כמה פעמים סטרואידים למקום הכואב שזה עוזר לשבוע ימים אני לא יכולה לשבת ואז לקום וללכת תמיד בצליעה אני לא יכולה לעמוד הרבה לא לנעול עקבים לא לנקות את הבית בעבר הייתי מלאת אנרגיה עבדתי משק בית 2 בתים ביום ועכשיו להעביר סמרטוט אני לא יכולה זה מתסכל נורא כואב אני מרותקת למיטה כבר שלושה ימים אתמול הזריקו שוב סטרואידים אך האורטופד אומר שזו תהיה הפעם האחרונה ויכול להיות שזה מהפיברומיאלגיה נתן הפניה לראומטולוג יש תור רק בעוד חודשיים פיזוטרפיה בעוד חודש אני עובדת המון שעות ביום בין 10 ל11 שעות מול מחשב בישיבה האם יש לי אפשרות להוריד משרה ולקבל השלמת הכנסה בגלל מכלול הבעיות?האם כאבים אלה אכן מתאימים לפיברומאלגיה? מה עושים ?אנא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מאוד דחוף

הוספת תגובה

• סובלת מאוד דחוף - תגובה

רועי צור
    21/02/2014

אתי שלום,

צר לי לשמוע על הסבל שלך.
    פיברומיאלגיה ותסמונת התשישות הכרונית הן מחלות המוכרות על ידי הביטוח הלאומי ומזכות באחוזי נכות. ניתן לפנות לעמותת אסף כדי שיפנו אותך לעורכי דין המתמחים בתביעות מסוג זה. לא ניתן לאבחן פיברומיאלגיה לפני שעוברת לפחות חצי שנה של סימפטומים האופיינים למחלה ושלילת מחלות אחרות. פיברומיאלגיה היא מחלה שלנפש יש מרכיב משמעותי באטיולוגיה שלה. לחולי פיברומיאלגיה יש קושי גופנפשי להתמודד עם עומס, מתח וחרדה והטיפול בה צריך לכלול מרכיבים אלה ולא רק מרכיבים פיזיולוגיים. את מוזמנת לקרוא כאן מאמר שכתבתי בנושא גוף-נפש בתסמונת התשישות הכרונית ובפיברומיאלגיה.
    בריאות,
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו