פיברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה
    שני
    18/04/2014

האם פריצת דיסק בעמוד שידרה צווארי CT C3C4 בלט אחורי מרכזי ימני של הדיסקית גורם ללחץ קל על קדמת השק הדורלי. C5 C6 שינויים ניוונים של הדיסקית בלט אנורלי דיפוזי שטוח מאחור. לפני שנה עמוד שידרה מותי רווח חוליות L3 L4. למעשה כל עמוד הדירה כואב עם כאבים מוקרנים במיוחד כתף ימין יד ימין צלעות בית החזה. עצמות השכם. האם ממצאים אילו ניתן לשייך לפיברומאלגיה. מי אמור לטפל בממצאים אילו. אני כבר חודשים עם כאבי תופת עמוד שידרה צווארי. הטיפול טיפות טרמדרס. ארקוקסיה זה עוזר מעט. אבל כל פים יש התקף חזק של כאבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה - תגובה

רועי צור
    19/04/2014

היי שני,

אני מצטער לשמוע שאת סובלת.
    אני חושב שהכיוון הוא לא פיברומיאלגיה במקרה הזה. פיברומיאלגיה היא מחלה הגורמת לכאבים מופשטים וסימפטומים אחרים ללא סיבה ניראת לעין (כגון בלטים או פריצות דיסק). מקור הפיברומיאלגיה הוא ככל הנראה במערכת העצבים האוטונומית האחראית לוויסות מתח חרדה וכאב ואין לה קשר עם השלד. אני מציע שתמשיכי לחפש בכיוון האורטופדי. בהצלחה וחג שמח
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו