פיברומיאלגיה יכולה לגרום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה יכולה לגרום
    בן 28
    12/08/2014

לקשיים בהשתנה ובהתרוקנות של השתן, השתנה מהוססת ואיטית, כבר כחצי שנה יש לי תופעות אלו בהשתנה ואני בינתיים לא יודע מה הגורם לבעיה, אני אמור לעבור בקרוב בדיקה פולשנית של צינור השתן שאני מאוד חושש ממנה... וחוץ מזה יש לי הרבה כאבים בגוף, עצירות, תחושות הירדמות בגפיים, תחושת שריפה בכף יד שמאל רוב הזמן ושינה מאוד לא טובה, עברתי בדיקות דם ובדיקות אחרות שיצאו תקינות, הרבה תופעות שיש לי מתאימות לתסמונת פיברומיאלגיה, אצל מי אני צריך להיבדק? זה בכלל מצב שאפשר לשפר? עברתי גם בחיים דברים נפשיים קשים, יש לי גם תסמונת אספרגר, יש קשר לפיברומיאלגיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה יכולה לגרום

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה יכולה לגרום - תגובה

רועי צור
    17/08/2014

שלום אבי,

קודם כל אני מאחל לך רפואה שלמה ושהרגשתך תשתפר במהירות.
    התופעות שאתה מתאר יכולות להיגרם ע"י פיברומיאלגיה כפי שהן יכולות להיגרם ע"י תסמונות או מחלות אחרות. אתה צריך לעבור אבחון באופן מקצועי.
    השתנה מרובה יכולה להתרחש בפיברומיאלגיה עקב העדר טונוס בשרירים. כפי שיש לעיתים ריבוי יציאות עקב מעי רגיז יתכן ויש השתנה מרובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו