פיברו וטיסה לחו'ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברו וטיסה לחו'ל
    אורלי
    08/09/2014

חולת פיברומיאלגיה שאובחנה לפני מספר חודשים. בנוסף בובלת מסכרת מאוזנת ומיתר לחץ דם גם באיזון .
    קיבלתי את הפיברו בצורה מאוד קשה.יש ימים קשים עם התקף כאב שאני לא יודעת איך אפשר להתגבר על הכאב הזה. אני מטופלת אצל דוקטור חרץ באמצעות הזרקות קטנות בנקודות. השאלה שלי הינה האם ניתן לטוס לחוץ לארץ לנופש של כמה ימים?באירופה. אני חוששת מההתקפים הללו.אודה למי שיכול לתרום לי מניסיונו בתשובה .טשתהיה לנו רק בריאות טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברו וטיסה לחו'ל

הוספת תגובה

• פיברו וטיסה לחו'ל - תגובה

רועי צור
    10/09/2014

היי אורלי,

יש נטיה טבעית לחולי פיברומיאלגיה ותסמונת התשישות לנסות ולשמר אנרגיה ולהימנע מדברים היכולים לשאוב מהם כוחות פיזיים ונפשיים. הצמצום הזה אמנם עוזר אבל הוא מביא לעוד צמצום ועוד זהירות יתר. אם את מרגישה שאת יכולה לנסוע, תסעי. מקסימום אם כואב או קשה תנוחי, תאגרי אנרגיה ותמשיכי לטייל. אפשר להעזר גם בכדורים שונים כגון ציפרלקס או משככי כאבים במידת הצורך.
    בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו