פיברומיאלגיה בגלל תאונה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה בגלל תאונה ?
    אור
    11/12/2014

שלום , אני מורה . לפני למעלה משנתיים תלמיד הפיל אותי בעוצמה בחמת זעם . נפגעתי פיזית וגם מבחינה נפשית .מאז יש לי בעיות בשינה וכאבים בכל הגוף , ולימים אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה ע״י שני ראמטולוגים. מאז התאונה ירדתי בשעות עבודה עד להפסקה מוחלטת . האם יתכן שהמחלה נגרמה עקב הטראומה שחוויתי ושאני למעשה נושאת עימי יום יום ? אשמח לקבל תשובה והסבר מפורט . תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיברומיאלגיה בגלל תאונה ?

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה בגלל תאונה

אור
    11/12/2014

רועי וחברים , בעקבות התאונה פניתי לבטוח הלאומי ורמטולוג מאד קשיש שבדק אותי קבע שאמנם יתכן אני סובלת מהמחלה אך אין לזה קשר לתאונה. לי יש השערה שמכיוון שהגדרת המחלה והבנתה מבוססת יותר בשנים האחרונות יתכן שרופא שהוא קשיש במיוחד לא יהיה מודע כל כך ולכן דחה מכל וכל את הקשר בין המחלה לתאונה . מה דעתך? האם לדעתך עשויה להיות סיבה אחרת לכך ? אם כן מהי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה בגלל תאונה - תגובה

רועי צור
    11/12/2014

ישנם עו"ד שעובדים עם עמותת אסף ומתמחים בהגשת התביעה לביטוח הלאומי. אפשר גם לקבל חוות דעת של ראומטולוג שמתמחה בפיברו כמו ד"ר אבלין. ידוע כי זו מחלה סטרסוגנית ואם היא התפרצה מספר חודשים לאחר התאונה בהמשך להשפעה הקשה שהיתה לתאונה עליך ניתן לטעון כי יש יסוד להאמין שזה על רקע זה. אבל שוב תצטרכי להעזר באנשים שמבינים בכך יותר ממני.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !!!

אור
    11/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברומיאלגיה ותאונה ?

אור
    11/12/2014

תודה על התשובה המהירה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו