מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיברומיאלגיה בגלל תאונה ?אור11/12/2014
שלום , אני מורה . לפני למעלה משנתיים תלמיד הפיל אותי בעוצמה בחמת זעם . נפגעתי פיזית וגם מבחינה נפשית .מאז יש לי בעיות בשינה וכאבים בכל הגוף , ולימים אובחנתי כחולת פיברומיאלגיה ע״י שני ראמטולוגים. מאז התאונה ירדתי בשעות עבודה עד להפסקה מוחלטת . האם יתכן שהמחלה נגרמה עקב הטראומה שחוויתי ושאני למעשה נושאת עימי יום יום ? אשמח לקבל תשובה והסבר מפורט . תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה בגלל תאונה
אור11/12/2014רועי וחברים , בעקבות התאונה פניתי לבטוח הלאומי ורמטולוג מאד קשיש שבדק אותי קבע שאמנם יתכן אני סובלת מהמחלה אך אין לזה קשר לתאונה. לי יש השערה שמכיוון שהגדרת המחלה והבנתה מבוססת יותר בשנים האחרונות יתכן שרופא שהוא קשיש במיוחד לא יהיה מודע כל כך ולכן דחה מכל וכל את הקשר בין המחלה לתאונה . מה דעתך? האם לדעתך עשויה להיות סיבה אחרת לכך ? אם כן מהי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומיאלגיה בגלל תאונה - תגובה
רועי צור11/12/2014ישנם עו"ד שעובדים עם עמותת אסף ומתמחים בהגשת התביעה לביטוח הלאומי. אפשר גם לקבל חוות דעת של ראומטולוג שמתמחה בפיברו כמו ד"ר אבלין. ידוע כי זו מחלה סטרסוגנית ואם היא התפרצה מספר חודשים לאחר התאונה בהמשך להשפעה הקשה שהיתה לתאונה עליך ניתן לטעון כי יש יסוד להאמין שזה על רקע זה. אבל שוב תצטרכי להעזר באנשים שמבינים בכך יותר ממני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !!!
אור11/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומיאלגיה ותאונה ?
אור11/12/2014תודה על התשובה המהירה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)