מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ישנה בלילותמיואשת17/01/2015
שלום רב
אני אישה בת 43 סובלת מפיברומיאלגיה וFMF לא מטופלת בשניי האבחנות
בחורף אני נורא סובלת בעיקר בלילות אני לא יכולה לישון ברצף אין מקום שלא כואב כל העצמות השרירים והגידים היד הגב האגן אני מחממת את המקומות עם בקבוק מים חמים נוגדיי כאבים לא עוזרים שום תנוחה לא מקלה עליי את הכאבים
אנא עזרתכם הדחוף בעיניין בבקשה סובלת מאוד רוצה לישון.
למרות הכל אני קמה מוקדם מהמיטה ומשתדלת מאוד לנהל חיי שגרה נורמליים משתדלת להעסיק את עצמי רוב שעות היום עובדת במשרה מלאה חולת ניקיון ולא מחסירה כלום
אבל רוצה לחיות ללא כאב ובעיקר לישון בלילות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ישנה בלילות - תגובה
רועי צור20/01/2015היי,
לגבי השינה, אפשר להעזר גם בכדורי שינה וגם לנסות מינונים נמוכים של כדורים כדוגמת ציפרלקס או סימבלטה המשמשים בהתוויה הקלאסית לטיפול בדכאון/חרדה. הם עוזרים להפחית את הכאב ולהקל על הסבל. אני לא יודע אם התנסית בכדורים שונים בעבר. אם לא, אני ממליץ לך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך או עם ראומטולוג המכיר את המחלה מקרוב. מנסיוני כדורים ממשפחת הSSRI עוזרים לחולים רבים כאשר מוצאים את הכדור והמינון המתאים.
באופן יותר הוליסטי אני מתייחס לחלק שכתבת על התפקוד שלך ועל זה שאת "חולת ניקיון" ולא מפספסת כלום. חולים רבים הם בעלי נטיה אישיותית פרפקציוניסטית, בעלי ביקורת עצמית גבוהה ומתקשים להרפות.
תרגישי טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)