בעיה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מוזרה
    אורי
    14/04/2015

שלום יקרים , אני אובחנתי לפני כשנה בפיברומיאליה וכל פעם שאני מתחיל טיפול עם כל תרופה פסיכיאטרית הגוף שלי מתחיל להרגיש זוועה , כאב בעצמות , כמו מין שפעת מהסוג הנורא ביותר, אחרי כמה ימים של סבל אני נאלץ להפסיק התרופה ולחזור לקלונקס 2 מג ביום + כדורי שינה ואז אני ככה חי חיים של כאב כרוני יומי כללי בגוף (פחות נורא מזה עם הכדורים הפסכיאטרים)יש יום פחות כואב ,ולפעמים יום ללא כאב , אין תרופה פסיכאטרית שלא ניסיתי , האחרונה הייתה סימבלתה , ולפני זה אלטרולט , ולפני זה עוד 10 סוגים שאין לי כבר כוח לציין , אשמח לעצה

אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מוזרה

הוספת תגובה

• בעיה מוזרה - תגובה

רועי צור
    21/04/2015

היי אורי,

אני לא פסיכיאטר אבל אני יודע שלכל תרופה יש את תופעות לוואי כאשר מתחילים לקחת אותה. לפעמים צריך לתת לזה קצת זמן וסבלנות כל עוד כמובן זה אפשרי ואתה יכול לעמוד בתופעות. אני לא יודע אם זה המקרה אבל יש כאלו המתייאשים לפני שהם חוצים את התקופה הראשונית הקשה. אני מניח שניסית הרבה תרופות ואתה כבר מכיר את עצמך טוב אבל שווה לעבוד עם פסיכיאטר מיומן שיכול לעזור בזה.
    בהצלחה ורפואה שלמה
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו