מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיברו או סטרסגל17/04/2015
שלום רב,
בעקבות מצב בריאותי לפני שלוש שנים וחיפוש מידע באינטרנט הגעתי בטעות למידע בנושא פיברו ומאז זה הפך להיות הפחד הגדול שלי.
לפני שלושה חודשים הפסקתי לקחת ציפרלקס .
בשלושה חודשים האחרונים אף ירדתי 12 קילו , יש לציין שאני בעודף משקל.
מאז הפסקת הציפרלקס שנת הלילה שלי הפכה להיות גרועה. נרדמת בקלות ומתעוררת באי שקט.
יש לציין כי בבדיקות דם מחסור בברזל וויטמין די.
לםץפני כחודש בעקבות עומס רב התחלתי לחוש עייפות..ישר הפחד מפיברו משתלט ואין ספק שאני חווה סטרס עצום וחרדה.
כחלק או בגלל הפחד אני מרגישה כאבים בכל הגוף שכץקשה לי להסביר וככל שהפחד עולה כך אני מרגישה את הכאב. הכאבים בעיקר ביידים וכפות הרגליים.
יש לציין כי עיסוי רקמות חזק ודגש על חזק עוזר לי מאוד ומרגיע את הגוף.
איך ניתן לדעת האם יש לי פיברו או שהחרדה והמתח הם הגורמים לכך??
תודה על המענה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברו או סטרס - תגובה
רועי צור21/04/2015היי גל,
ראשית אני רוצה לאחל לך רפואה שלמה ושנת לילה טובה.
את מתארת סימפטומים הקשורים לחרדה כללית כולל הפחד מפיברו. בפיברו התופעה העיקרית היא כאב גופני עקב רגישות גבוהה לכאב. כאב זה יכול להחריף במצבים של סטרס וחרדה. מעבר לכך יש צורך להתייעץ עם ראומטולוג המכיר את המחלה מקרוב.
בהצלחה,
רועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)