חשש לפיברו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לפיברו
    אנונימי
    08/07/2015

שלום רב.
    רציתי לשאול שאלה שממש מטרידה אותי.
    לפני כשנה וחצי קיבלתי התקף חרדה.
    לאחר מכן..בערך חצי שנה סימפטומים רבים שהיו לי נעלמו.היו לי כאבי ראש מוזרים....צפצופים באוזניים ועוד.. היום לאחר שנה וחצי יש לי תופעות שממש דומות לפיברו. אני מקווה שלא...זה מאד מדאיג אותי.לאמא שלי יש פיברומאלגיה.אני יודע כמה שזה נוראי כואב מטיש מדכא ולוקח ממך את כל החיים.הבנתי שזה גנטי.עכשיו רציתי להסביר קצת מה יש לי....יש שבועות שאני מרגיש די טוב ואין זכר לכלום אך לעיתים אני מרגיש חולשה כאבים ברקה השמאלית שהולכים ובאים.עקצוצים בגוף שממש מגרדים.צפצופים באוזניים לפעמים ממש חזקים ולפעמים חלשים.יש לציין שבהתחלה הם היו ממש חזקים והיום הם לעיתים מגיעים.מה שיש לי עוד זה מאין כאבים חלשים בברך בכפות הידיים ובכפות הרגליים באיזור המפרקים.
    כדאי ללכת ולאבחן? אני ממש מפחד! האם זה נשמע כמו תלונות של אנשים שחלו במחלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש לפיברו

הוספת תגובה

• חשש לפיברו - תגובה

רועי צור
    09/07/2015

שלום,

לפיברומיאלגיה יש מרכיב גנטי ולא פעם היא באה ביחד עם חרדות ולחצים. קשה לדעת לפי מה שאתה מתאר אם יש לך פיברו, יכול להיות שאלו רק סימפטומים סומטיים של הגוף כתגובה לארועים לחוצים בחייך. בשביל אבחון אתה צריך ללכת לראומטולוג טוב המבין במחלה. בפיברו יש קשר ישיר בין הגוף לנפש.

תרגיש טוב,
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשש לפיברו

אנונימי
    09/07/2015

האם כשאלך לאבחון.יגלו זאת רק ע"י לחיצה על נקודות ההדק? הרי לכולם יש כאב שנוגעים להם באזורים הרגישי של המפרקים.
    תראה חשבתי לעצמי דבר...מצד אחד לכל אחד יש תקופות לחוצות בחיים.אני כרגע סטודנט ויש עוד מלא סטודנטים כמוני.האם הגוף שלי מגיב בצורה מוקצנת ללחץ המבחנים? האם התקף החרדה שעברתי הפך אותי לחרדתי? יש לציין שיש לי נימולים בגרון אני יודע שזה מוזר אל זוהי תחושתי.
    ורציתי לשאול שוב ברשותך.האם חולין שהתגלתה אצלם פיברומאלגיה מגיעים עם תלונות כמו שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו