מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבחון פיברומיאלגיהשי29/07/2015
בן 28 סובל מחרדה מזה כ-11 שנים, בעקבות טראומה רגשית, במשך 9 שנים לוקח פקסט בהתחלה המינון היה 20 מ"ג בעקבות התקפי חרדה ירדתי ל 10 מ"ג אחרי 4 שנים והורדתי ל- 5 מ"ג ועליתי בחזרה ל10 מ"ג , בשלוש שנים האחרונות אני חווה כאבים במאמץ פיזי ומחשבתי , הסימפטומים במאמץ פיזי הוא שאני מתחיל לראות מטושטש , קושי בנשימה במקביל כאבי ראש . אחרי הפעילות כאבים בגב התחתון לפעמים מרגיש עליה של חום הגוף כאבים לפעמים כאבים על עמוד השדרה למשך יומיים( אפילו הלכתי לעשות בדיקה עצמות עם חומר ניגוד ) , המשכתי לקיים שגרה למרות הכאב כי זה מאוד חשוב לי פעילות גופנית עד שמלפני קרוב לשנה התחיל לי כאב שבא מהעורף לצד ימין של הראש ולחץ בעין ימין זה כאב שמשתק אותי , זה קרה לי גם במאמץ פיזי וגם במחשבתי , בעת מבחן , לאחר מכן הייתי מרותק למיטה לפחות לשבועיים ואז החלטתי שאני מפסיק פעילות גופנית(קטרגל) עד שאני מבין מה אני חווה ואיך אני מתגבר על זה ומוריד את הלחץ מהמבחנים בכלל אני לא יכול להתמודד עם לחץ בשוטף , הבנתי שזה לא רק חרדה יש פה משהו מעבר , רופא המשפחה במילים יפות לא שם עליי , וטרם מצאתי פתרון לבעיה , (הבנתי שהרפואה לא תביא עבורי בשורה , החלטתי לחקור עד למציאת פתרון) לאחרונה קראתי על פיברומאלגיה ורציתי לדעת האם קיים סיכוי שאני חולה בפיברומיאלגיה ? איך ניתן לאבחן בצורה טובה ? האם דרך נוירולוג ממוצע ניתן להגיע לפתרון או חבל על הזמן וצריך לשפוך כסף על מומחה בתחום (הנוירולוגים שומעים חרדה ישר זורקים לפסיכיאטר, פשוט מכה) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך.
שי30/07/2015אוסיף למה שכתבתי,
שיש לי חשיבה מאוד איטית , ועשיתי מלפני 3 שנים מבחן טובה להפרעת קשב וריכוז נתנו לי ריטלין כדור וחצי וזה הגביר לי את תחושות החרדה וגם הייתי במשך שבוע עד שבועיים מנוטרל מפעילות. תוצאת המבחן קבעה שיש לי הפרעת קשב וריכוז.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)