מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאובחן עם פיברו במישור הנפשי והשילדי מאז התאונהתומר11/07/2021
אני סובל מכאבים בלתי נסבלים מאז התאונה באזורים ספציפיים בגוף ולפעמים במצב מנוחה הכאב יותר חזק. זה בא מעיקר מהמקומות שבהם הוכנס לי מתכות לגוף. במפרק ירך ימין אני סובל הכי הרבה. זה מה שהרופא כתב בצילומי רנטגן עדכניים- יש חדירה של בורגה נעילה המקורב מעבר לקורטקס בטרוכנטר הגדול, דבר הגורם לכאבים בנשיאת משקל ורוטציות במפרק הירך הימנית. הכאבים רק הולכים ומחמירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בורג נעילה במפרק ירך ימין
תומר12/07/2021מצורף צילום ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה לך לפנות להומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים שלך
ד``ר אדית מרלין דניאל13/07/2021הי תומר
אני חושבת שהומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים תוכל לעזור לך
בקופת חולים כללית אני יודעת שיש רופאים MD שהם הומאוטוקסיקולוגים שזה אומר שילוב של הומאופתיה עם ניקוי רעלים לדעתי חלק מהכאבים נובעים מהרעלת המתכות שהוחדרו
ניתן גם לודא הרעלת מתכות באמצעות בדיקת שיערות -אבל צריך לדעת לאיזה מעבדה בחוול לשלוח בדיקה כזאת ובהקשר הזה לצערי לא אוכל לעזור ולהמליץ -כדאי לעשות מחקר בנושא ולדרוש מידע מדוייק על המעבדות בחוול כי לא כולן אמינות בתוצאות שלהן
בכל מקרה אם יהיו לך תוצאות של בדיקת שיער ממעבדה כזאת ותוכל לשלב את זה עם טיפול בהומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים שלך אני יודעת שדר מוטי לוי רופא הומאופת מנהל את התחום בקופת חולים כללית -לדעתי זה יעזור
בהצלחה דר מרלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
תומר13/07/2021ד"ר רציתי לדעת מה הסוג טיפול שיש למצב כזה?
האם את מייעצת להוציא את המתכות?
ואשמח לדעת איך נקרא מצב של רעלים בדם והאם הוא מקנה נכות מסויימת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)