מאובחן עם פיברו במישור הנפשי והשילדי מאז התאונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאובחן עם פיברו במישור הנפשי והשילדי מאז התאונה
    תומר
    11/07/2021

אני סובל מכאבים בלתי נסבלים מאז התאונה באזורים ספציפיים בגוף ולפעמים במצב מנוחה הכאב יותר חזק. זה בא מעיקר מהמקומות שבהם הוכנס לי מתכות לגוף. במפרק ירך ימין אני סובל הכי הרבה. זה מה שהרופא כתב בצילומי רנטגן עדכניים- יש חדירה של בורגה נעילה המקורב מעבר לקורטקס בטרוכנטר הגדול, דבר הגורם לכאבים בנשיאת משקל ורוטציות במפרק הירך הימנית. הכאבים רק הולכים ומחמירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בורג נעילה במפרק ירך ימין

תומר
    12/07/2021

מצורף צילום ד"ר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך לפנות להומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים שלך

ד``ר אדית מרלין דניאל
    13/07/2021

הי תומר

אני חושבת שהומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים תוכל לעזור לך
    בקופת חולים כללית אני יודעת שיש רופאים MD שהם הומאוטוקסיקולוגים שזה אומר שילוב של הומאופתיה עם ניקוי רעלים לדעתי חלק מהכאבים נובעים מהרעלת המתכות שהוחדרו
    ניתן גם לודא הרעלת מתכות באמצעות בדיקת שיערות -אבל צריך לדעת לאיזה מעבדה בחוול לשלוח בדיקה כזאת ובהקשר הזה לצערי לא אוכל לעזור ולהמליץ -כדאי לעשות מחקר בנושא ולדרוש מידע מדוייק על המעבדות בחוול כי לא כולן אמינות בתוצאות שלהן

בכל מקרה אם יהיו לך תוצאות של בדיקת שיער ממעבדה כזאת ותוכל לשלב את זה עם טיפול בהומאוטוקסיקולוגיה בקופת החולים שלך אני יודעת שדר מוטי לוי רופא הומאופת מנהל את התחום בקופת חולים כללית -לדעתי זה יעזור

בהצלחה דר מרלין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

תומר
    13/07/2021

ד"ר רציתי לדעת מה הסוג טיפול שיש למצב כזה?
    האם את מייעצת להוציא את המתכות?
    ואשמח לדעת איך נקרא מצב של רעלים בדם והאם הוא מקנה נכות מסויימת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו