פיברומיאלגיה אשמח לקבל תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיברומיאלגיה אשמח לקבל תשובה
    פנינה
    17/12/2021

ב2012 הייתה לי תאונה ברחוב בתוך מדרכה של הולכי רגל היה בור ורגל שמאל שלי נתקעה בתוך הבור ונקלעתי את רגל שמאל לאחר כמה ימים נקעתי שוב את הרגל ואז התחילו לי נקעים חוזרים עד היום לאחר הפעם השלישית שנקעתי את הרגליים החלו לי כאבים שהתלוו בתשישות רק שלב מאוחר יותר אובחנתי על פיברומיאלגיה ב2019 שוב כשנקעתי את הקרסול נוצר לי שבר תלישה מציינת שכל פעם אחרי כל נקע הכאבים החמירו ואחרי השבר תלישה הכאבים עוד יותר החמירו בכל הגוף שמהכאבים והחולשות הגעתי כבר לכיסא גלגלים רציתי לדעת האם יש קשר בין התאונה של הנקעים החוזרים והשבר תלישה להגיע למצב של כיסא גלגלים כי הכאבים בלתי נסבלים ואני מהחולשות מכל הנקעים ואחרי השבר תלישה כבר ממש מרגישה בקריסה ואף אחד לא מבין אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פנינה. את התשובות האלו את צריכה לקבל מאורטופד אני לא אורטופדית

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/12/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כן חושבת שתוכלי לגשת לרופא MD הומאופת לקבל טיפול בקופת החולים שלך

ד``ר אדית מרלין דניאל
    19/12/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו