כאב בעצם הזנב ועוד בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בעצם הזנב ועוד בעיות
    שירי
    25/10/2010

שלום,
    בת 37, משקל עודף של 9 ק"ג, בפעילות ספורטיבית מתונה עד בינונית, דיאטה מאוזנת, מעשנת.
    יש לי הסטוריה של פריצת דיסק בחוליות L4-L5 מלפני כ- 13 שנה.
    במהלך השנים חל שיפור משמעותי במקרים של תפיסות הגב לאור שיפור בסגנון חיי.

בשנה האחרונה סבלתי פעמיים (כעת זו הפעם השנייה) ממקרים של גב תפוס המלווה בכאב חד בעצם הזנב לאחר מאמץ פיזי גדול מהרגיל. מעולם לא כאב לי קודם בעצם הזנב.
    מאחר ואני סובלת מתסמינים נוספים שלא קשורים לגב, התחלתי לחקור את הרעיון שהדברים קשורים ביניהם:
    אני סובלת מספר שנים ממעי רגיז, נפיחויות באות והולכות, לעיתים כאב חד בבטן, זיהומים חוזרים בנרתיק (לא נבדקתי לקנדידה), כאב בנרתיק, ליחה, הזעת יתר ולאחרונה גם הזעה עם ריח חריף.
    בשנה האחרונה התחלתי לסבול מחרדה ודכאון שאני מתגברת עליהם בהדרגה, יש לפעמים גם חוסר ריכוז עד כדי מבט לא מפוקס ותחושה של גודש במצח.

אם נתייחס למכלול הבעיות מהם אני סובלת, למה אפשר לייחס את זה? קראתי כאן לראשונה על פיברומיאלגיה, די בחשש.
    הייתי שמחה לשמוע אבחון כללי והאם יש כתובת אחת שאליה אוכל לפנות כדי לטפל בי.
    ההעדפה שלי היא לרפואה סינית אך אני פתוחה לכל טיפול מומלץ.

תודה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בעצם הזנב ועוד בעיות

הוספת תגובה

• כאב בעצם הזנב ועוד בעיות - תגובה

ד''ר אורון עילם
    27/10/2010

מיצבור התסמינים שאת מתארת - בייחוד המעי הרגיז , החרדה והדיכאון מופיעים בשכיחות מוגברת בחולי פיברומיאלגיה.
    רצוי כי תבדקי ע"י ראומטולוג שיאשר או ישלול אבחנה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בעצם הזנב ועוד בעיות - תגובה

ד''ר אורון עילם
    27/10/2010

מיצבור התסמינים שאת מתארת - בייחוד המעי הרגיז , החרדה והדיכאון מופיעים בשכיחות מוגברת בחולי פיברומיאלגיה.
    רצוי כי תבדקי ע"י ראומטולוג שיאשר או ישלול אבחנה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירי
    28/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו