אבחון לפיברומיאלגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון לפיברומיאלגיה
    ר
    13/11/2010

בת 51 מזה שנתיים םטופלת בסימבלתה עקב דכאון וחרדה םלווים בכאבי גוף ושרירים עיפות שמקשה כל פעילות כאב ולחץ בראש שינה עם סיוטים וצורך לנוח ולישון להשתמש בםשככי כאבים עד להקלה אבל בעקרון ההרגשה תמיד נמצאת הבנתי שהגוף שלי צריך הרבה מנוחה כדי לחיות עםסבל מעין זה בדיקות דם בגדר הסביר האם זוהי המחלה ולאן עליי לפנות באזור חיפהלאבחון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון לפיברומיאלגיה

הוספת תגובה

• אבחון לפיברומיאלגיה - תגובה

ד''ר אורון עילם
    15/11/2010

ייתכן כי מדובר בפיברומיאלגיה. עלייך לפנות לראומטולוג העובד עם קופת החולים שלך או לראומטולוג העובד באופן פרטי ( אפשר למצוא ב "דפי זהב" ) כדי שיבדוק אותך וייקבע האם זוהי האבחנה וימליץ על המשך טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיברו

אורנה שמר
    02/12/2010

אני סובלת זה זמן מה מהירדמות רגל שמאל ויד שמאל עם תחושות של בחילה סחרחורות וזרמים שעולים לכיוון הראש נשירת שיער חזקה שבירת ציפורניים ... עפעפיים נפוחים וכו
    הייתי אצל המון רופאים (אולי לא הנכונים) יש לי 2 ילדים קטנים וחיי הפכו לסיוט
    מה דעתכם ולאיזה רופא עליי לפנות ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו