מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מופשטים זמן רבאנונימי11/01/2011
בס"ד
שלום אני אסף בן 15 וחצי,
בסביבות סוכות בערך לפני 3-4 חודשים חליתי בוירוס ויראלי, ממש לא הרגשתי טוב והייתי אצל רופאים שהפנו אותי לבדיקות דם שונות, שיצאו תקינות למעט אנמיה קלה וחריגה בבלוטת התריס שלאחר בדיקה חוזרת לבלוטת התריס יצאה תקינה לחלוטין.
לקחתי כדורי ברזל והברזל השתפר.
מאז ועד היום אני סובל מחרדות רבות שמא מדובר במחלה נוראית, יש תקופות טובות יותר ויש פחות, הפסדתי מספר לא מועט של ימי לימודים, הייתי אצל המון רופאים עשיתי המון בדיקות בינהן גם צילום חזה, בדיקת צליאק, שתן, צואה, כמה ספירות דם וביוכימיה, הבדיקות יצאו תקינות, בשבוע הבא ישלי אולטרסאונד עקב כאבי בטן, ולאחר מכן בדיקה אצל רופא גסטרו.
הכאבים כל פעם במקום אחר וכמעט בכל הגוף: בטן, צוואר, שכמות, כתפיים, חזה, גב, צלעות, רגליים, ירכיים, ברכיים, לפעמים נימול בידיים, היה תקופה של תחושה של גולה בגרון אבל זה עבר, לפעמים גם דקירות בעיניים, כאבי פרקים פה ושם, שאני עושה כושר (הליכה, כדורגל) אני מרגיש יותר טוב ולא חש כולכך בכאבים.
הייתי אצל רופאת מתבגרים שהפנתה אותי לפסיכולוגית עקב החרדות (גם אמא שלי סובלת מחרדות המון שנים),
קראתי בכל מיני אתרים על פיברומיאלגיה והרגשתי תחושת הזדהות.
אני מאוד חרד מהכאבים האלה! האם הכאבים יכולים להתאים לתסמונת הזאת? האם היא יכולה להופיע גם בגיל שלי? לאדע כבר למי לפנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מופשטים זמן רב - תגובה
ד''ר אורון עילם12/01/2011התמונה הקלינית מתאימה בהחלט לחרדה. כדי לדעת האם מדובר בפיברומיאלגיה ( +/- חרדה ) מומלץ כי תיבדק ע"י ראומטולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התסמונת יכולה להופיע גם בגילי?
אנונימי12/01/2011תודה רבה רבה :]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התסמונת יכולה להופיע גם בגילי? - תגובה
ד''ר אעמר סוהיל16/01/2011הפיברומיאלגיה עלולה להופיע גם בגילך הצעיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים מופשטים זמן רב - תגובה
ד''ר אעמר סוהיל16/01/2011התיאור שלך מאוד מפורט, ויתכן בעיקבות הזיהום הויראלי.
התפתחות סימפטומים נוספים עלולים לכוון גם לכיוון פיברומיאלגיה
הדרך הנכונה היא לפנות להערכה אצל ראומטולוג לאישור אבחנה זו
ומעקב רופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)