מיואשת לגבי שילובי תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת לגבי שילובי תרופות
    גלית
    23/02/2011

שלום דר',

לצערי הרופא שלי לא מכיר בפיברו.

בעבר קיבלתי סימבלתה 30 מג' לפיברו והיא הקלה מאוד אך לא עזרה לדיכאון שהייתי בו.
    הרופא החליף לי לנורטילין 50 מג' ויצאתי מהדיכאון באופן נפלא. אך הכאב נשאר והחמיר.
    נאמר לי לשלב את הסימבלתה עם הנורטילין ושזה בסדר. האם השילובים של SNRI וטריצקלים במינונים כאלה ניתנים?
    כמו כן מהו המינון של הנורטילין שאמור לטפל בכאב?
    כמו כן האם טרגטול כמיצב משפיע גם על הכאב יותר מלמוג'ין?
    הרופא אמר שזה לשיקולי באיזה אופציה לבחור ואני ממש לא יודעת מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת לגבי שילובי תרופות - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    27/02/2011

מציע כי תהיי במעקב סדיר של ראומטולוג
    מתן סימבלטה הינו יעיל ולעיתים צריך להעלות מינון. שילוב עם תרופות אנקסיוליטיקה, וגם אנטי נוירופטיות אפשרי. תוספת תרופות נוגדות דכאון וגם אנטי אפלפטיות כגון טגרטול גם עשוייה לעזור לכאבים נוירופטיים וכאבי פיברומיאלגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם טרגטול טובה יותר מלמיקטל?

גלית
    27/02/2011

רשמת משפחות של סוגי תרופות,לא הבנתי,האם תוכל לפרט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם טרגטול טובה יותר מלמיקטל? - תגובה

ד''ר אעמר סוהיל
    27/02/2011

תרופות אנטי אפלפטיות כגון טגרטול ולאמיקטאל עשויות לעזור בפיברומיאלגיה. הדבר אינדיווידואלי ואין יותר טוב או פחות טוב.
    לגבי תרופות אנקסיוליטיות- הכוונה לנוגדי חרדה כגון טרנקסאל, לוריבאן ואלפרוקס, קלונקס ועוד
    תרופות אנטי נוירופטיות - שימוש בנוירונטין, ליריקה וגם סימבלטה עשוי גם להקל על סימפטומים במישור כאבים עצביים כגון זרמים, רדימויות, שינויי תחושה וגם טויטשים בגפיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו