מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתגלית03/04/2011
בוקר טוב. שוב לא כתבתי זמן מה אין לי כוח אפילו לשבת ליד המחשב ונמאס לאנשים לשמוע אותי. כולם מיואשים ממני. אני עדיין לא יודעת אם מה שאני עוברת כרגע שייך לפיברו אבל אני סובלת. גם פיזית וגם נפשית.
סיפרתי על כאבים בצד אחד של הגוף שלא כל כך אופיני בפיברו אבל הסתכלתי במכתב של הראומטולוג מפני 11 שנה וגם הוא כתב שם כאבים יותר בצד שמאל.
יש לי כאבי גב תחתון כאילו שברו לי את הגב. בנוסף כאבים ברגל מהברך ומטה. לא יודעת להסביר אבל הכאב כאילו סביב הברך וסביב הקרסול. אני האשה הכי אנרגטית ופעילה בעולם לא מצליחה לעמוד וללכת. והכי נורא זה המחשבות אולי יש לי משהו אחר. עשו לי צילומים ואולטרסאונד ובדיקות דם. מחר יש לי מיפוי עצמות.
היד השמאלית גם כואבת אבל לא כל הזמן כמו הרגל אלה יותר שאני מאמצת אותה וגם האצבעות.ומשהו נוסף שקרה רק הפעם מפרק הלסת גם בצד שמאל. אני קמה בבוקר אחרי הלילה עם כאבים חזקים שנמשכים כמעט לאורך כל היום.השחמה השמאלית ויש לי עוד משהו שמטריד אותי ועליו סיפרתי בעבר. יש לי הזעות לילה. עשלחו אותי לאולטרסאונד בטן, צילום חזה ובדיקות דם. הרופא נשים אמר לי שההזעות יכולות להיות בגלל החלב שיש לי עדיין למרות שהפסקתי להניק אז נרגעתי אבל כשהתחילו הכאבים בלסת מצאתי בלוטה נפוחה בפנים. אמרו לי שזו בלוטת למפה ויש לי גם כאבים בצואר ואני מפחדת. בדיקות הדם מלפני שבועיים יצאו תקינות אבל הרופא הנחמד שלי היה צריך להגיד לי שלימפומה לא רואים בבדיקות דם ובכלל לא רואים דברים בבדיקות דם רק כשמאוחר מדי. כמובן שהכניס אותי לפי 2 חרדות. אני לא מוצאת נפשעת מנוחה כל הזמן טרודה. אשמח לשמוע מכם ולהתעודד מעט
תודה ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד''ר אעמר סוהיל04/04/2011תודה על תיאור התסמינים הנרחבים מהם את סובלת, וגם תחושת החרדה, היאוש וגם חוסר הכח שאת מדגישה, בכל זאת בולט הדיוק בתיאור התסמינים, והיכולת לסכם את תחושותייך וגם להביא לתמונה כה מפורטת וציורית.
מותר לכל חולהעם פיברומיאלגיה לפתח תחלואה נוספת, בעיה רפואת שונה וכי לא כל דבר שסובלים ממנו ישר לשייך את זה לפיברומיאלגיה.
מן הראוי להשלים את הבדיקות כמקובל, ולהיות בסופו של דבר רגוע לגבי נושא בלוטות הלימפה שהעלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
סיטי עמוד שידרה גבי תשובות
טיפולים אלטרנטיביים מומלצים והסיכונים
האם יש לי פיברומיאליגה והאם סטרואידים מקלים?
חיסון להרפס זוסטר שינגריס לחולה פיברומיאלגיה
נטילת ויפאקס בפיברומלגיה - בירור
סחרחורות בלתי מוסברות -בירור
חשד לפיברומאלגיה טיפול לצריבה בצידי הגוף
איכות חיים של חולת פיברומיאלגיה
גרד בעקבות טרמדקס 100
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)