מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רברונית07/06/2012
אני לאחר שבר בכף רגל.
הטיפול הפזיוטרפי לא הועיל והרופא הציע לשקול טיפול הידרותרפי.
השאלה שלי מה זה אומר במידה ושולחים אותי לטיפול?
יש לי פחד מים לא מטורף,אבל אני לא נכנסת למקור מים שעוקף את איזור המרפקים שלי בגובה.
אשמח לתשובה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
אילנה לם08/06/2012שלום רונית
אפשר לעדות טיפול הידרותרפיה גם במים רדודים בעומק של מטר וזה אפקטיבי
אבל זו אולי ההזדמנות גם לטפל בפחד מים במסגרת טיפולי ההידרותרפיה ,
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב - תגובה
מושי חרוש17/06/2012הי רונית הסיפור קצת מוזר, בכל אופן הידרו יכול לעזור ,בשביל להמליץ לך צריך לדעת אזור מגורים. בכל זאת את יכולה לפרט קצת יותר לגבי השבר והמצב הנוכחי? איפה, מה את מסוגלת לעשות וכו.
להשתמע
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רונית17/06/2012כרגע המצב הרפואי שלי מתנדנד אני סובלת מכאבים עזים ברגל, עדיין מתהלכת עם קביים והוציאו אותי מטיפול פזיוטרפי עד החלטת אורטופד.
לפי מה שנאמר לי בבדיקת האמ אר אי יש לי בצקות ברגל דלקת בגידים ונוזל בקרסול.
מחר יש לי שוב ביקורת אורטופד .
אני כרגע מתגוררת בבת ים,אך אם המצב לא יוטב לא אוכל לחזור לעבודה ואעבור לדרום (קרית גת)
אם תרצי אעתיק לך לכאן את תוצאות האמ אר אי האחרונות .
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשתמי31/05/2012
אני סובלת מכאבי ראש כבר שנים רבות ולא מפסיקה לחפש פתרון
האם הידרותרפיה יכולה לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
אילנה לם04/06/2012שלום תמי , אני לא יודעת מה מקור הכאבי ראש , ואם הידרותרפיה תעזור לך , מצטערת
בברכה אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחייהבת שבע17/05/2012
אני מעוניינת בשיעורי הידרותרפיה אבל השחייה שלי לא משהו.. אני יודעת רק שחיית חזה וגם בקושי.. יש עם זה בעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה - תגובה
אילנה לם27/06/2012אין בעיה לקבל טיפולי הידרותרפיה גם אם את לא שוחה נכון
ואפשר גם לבקש מהמטפל הידרותרפיה לתקן את השחייה אם הוא גם מורה לשחייה
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כאבי כתפייםרעות06/05/2012
אני יושבת שעות ארוכות במשרד וסובלת מכאבי כתפיים באופן תדיר
האם הידרותרפיה יכולה לעזור לי להפיג את הכאבים במקום תרופות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי כאבי כתפיים - תגובה
אילנה לם07/05/2012שלום רעות
הידרותרפיה מאוד יכולה לעזור
ושחייה בסגנון חתירה וגב גם תועיל מאוד
ממליצה מאוד להיכנס למים פעמים בשבוע לפחות ולהתחיל להגמיש ולהפעיל את השרירים בכיוונים שונים
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמלכה23/04/2012
היי מה שלומכם?
לפני כמה שנים עברתי תאונת דרכים ומאז אני סובלת מכאבים כרונים שהרפואה לא יכולה לעזור
האם הידרותרפיה יכולה לעזור לי?
מודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילנה לם26/04/2012הי מלכה
הידרותרפיה עוזרת מאוד !רק כדאי שתפרטי יותר על מה מדובר , איזה כאבים, איפה הכאבים?מה המוגבלויות שלך בעקבות התאונה ?תפרטי יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאביגיל09/04/2012
האם אפשר לטפל בהידרותרפיה בבעיות נפשיות?
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי - תגובה
מושי חרוש15/04/2012שלום אביגיל,פעילות גופנית וגם פעילות במים, אם התעמלות או הידרו או ווטסו, עוזרות, אבל בליווי אנשי מקצוע,אם פסיכולוג, או פסיכיאטר, שהם בתמונה. לדעתי צריך שילוב.
מים לבד לא יעשו את העבודה, צריך שילוב!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרוטרפיה לקשישיםהגר20/03/2012
האם באזור נתניה יש אילו חוגים או טיפולים קבוצתיים עבור קשישים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרוטרפיה לקשישים - תגובה
אילנה לם21/03/2012יש חוגים לקשישים ברוב הבריכות הטיפוליות , תחפשי בגוגל טיפולי הידרותרפיה או בריכות טיפוליות ותבררי מי מקיים פעילויות לקשישים , אולי אצל ענת פרקש ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרוטרפיה לקשישים - תגובה
מושי חרוש22/03/2012איזה טיפולים? יש בחור בשם אורי סלע, שעובד בבריכה באזור נתניה.
בהצלחה
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרוטרפיה לקשישים - תגובה
מושי חרוש02/04/2012כן הגר,יש בבריכה של אורי סלע,חפשי באינטרנת.
בהצלחה
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכןהגר12/03/2012
האם הידרותרפיה יכולה לעזור לילדה בת 4 להתגבר על פחד ממים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכן - תגובה
מושי חרוש22/03/2012האם הידרותרפיה יכולה לעזור לילדה בת 4 להתגבר על פחד ממים?
שיעורי שחיה מאוד !לא דבקה הידרו!
שבת שלום
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברומיאלגיהבת18/01/2012
הידרותרפיה יכולה לעזור במקירם של פיברו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה - תגובה
מושי חרוש19/01/2012כן מאוד!!! כדי ליצור קשר עם מקום הקרוב לביתך, אשמח להמליץ אם תצייני אזור מגורים!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברו -הידרותרפיה
תוהה26/01/2012באזור פתח תקווה, אני לא מכירה יש ברמת השרון, אצל טובה, ברמת חן בבריכה פרטית, יש כפר ליד קירית אונו , כרגע לא זכור לי את שמו, אבל בעלת הביכה היא תמר ניצן. מקווה שזה עוזר!
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברו -הידרותרפיה - תגובה
מושי חרוש09/02/2012באזור הזה אני אישית לא מכירה, אני ממליצה על בית איזי שפירא ברעננה,בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומיאלגיה - תגובה
מושי חרוש27/01/2012כן בהחלט! זה המקום לעבוד, ולהרגיש הקלה.
שבת שלום
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומיאלגיה - תגובה
מושי חרוש09/02/2012מאוד!!!כדי לברר על בריכה וצוות מאומן באזור שלך!
בהצלחה!!!
מושי חרוש03/03/2012כן בוודאי! מרגיעה ,ועוזר. כדי לברר מקום קרוב למגורים!, בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ADHDעומר10/01/2012
היי, אני תלמיד תיכון שסובל מ-ADHD. אני לוקח ריטלין ולא מת על זה ומה שזה עושה לי ואני מנסה לחפש טיפולים אחרים. שמעתי איפשהו שהידרותרפיה זה משהו שעוזר? האם זה נכון? ואיך זה עובד, כמה פעמים בשבוע וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ADHD - תגובה
מושי חרוש19/01/2012הי עומר, אני לא בקיע בנושא, אבל נראה לי שאם תיצור קשר עם בית יזי שפירא, ברעננה,תבקש את המחלקה של ההידוטארפיה,אילנית, מרב, יוכלו לעזור לך בנושא בצורה מקצעוית.
מאחלת בהצלחה
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמתעניינת03/01/2012
רציתי לדעת אם אתן מכירות את המרכז ההידרותרפי במועצה שער הנגב והאם הוא מומלץ? לא יודעת, קצת מפחיד עם קאסמים וזה.. נפל שם פעם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מושי חרוש04/01/2012הי אני לא יודעת מי השואלת, המקום טוב מאוד, לטיפולים יש להם הרבה ניסיון! הבריכה טובה. אבל האם זה לטיפול או ללמוד הידרו? כי בקשר ללמידה, אני לא יודעת מספיק בשביל להמליץ או לא להמליץ. אני למדתי שם , קורס מדריכים להתעמלות במים, ומאוד נהניתי מהמקום, האווירה, והצוות. מקווה שעזרתי
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי לגבס לבריכה ?עוזי24/12/2011
הילד עם גבס על היד ורוצה להמשיך בשחיה. האם מכירות כיסוי יעיל לגבס לבריכה ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיסוי לגבס לבריכה ? - תגובה
אילנה לם25/12/2011עד כמה שידוע לי
יש גבס עמיד במים
אבל עדיף לבדוק עם האורטופדאם מומלץ
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסוי לגבס לבריכה ? - תגובה
מושי חרוש28/06/2012יש גבס פלסטי, אבל אני לא יודעת אם אפשר להכניס אתו למים.בהצלחה מושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיל מינימלימתן18/12/2011
מאיזה גיל מותר להביא תינוקות לטיפול במים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל מינימלי - תגובה
אילנה לם18/12/2011אני ממליצה להתחיל בגיל 5-6 חודשים אחרי כל החיסונים
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם בים?ליאור06/12/2011
שאלה קצת טיפשית אבל בכל זאת - אפשר לעשות הידרותרפיה רק בבריכה? או שזה משהו שאפשר לעשות בים? זה תמיד מתבצע עם המטפל או שאפשר ללמוד טכניקות ולעשות את זה עצמאית? אני סובל מכאבים כרונים בגב התחתון ומאד אוהב ים - ולכן תהיתי אם אפשר לשלב בין השניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם בים? - תגובה
מושי חרוש08/12/2011הי ליאור
אני בעצם עונה לך בקשר להתעמלות במים,אשר גם עוזרת במקרים של בעיות גב. אז בהחלט אפשר לעבוד בים, אם תקבל הנחיות מדוייקות. הבעיה היחידה נראה לי שבחורף הטמפרטורות נמוחות כל כמידי, לא נראה לי כל כך רצוי! נראה לי עדיף לעשות זאת בקייץ.
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרותרפיה ופעילות לתינוקותגבריאלה05/12/2011
הי, ראיתי בטלוויזיה לא מזמן כתבה על כך שזה מסוכן לתינוקות ויכול לגרום לשברים בעצמות, זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרותרפיה ופעילות לתינוקות - תגובה
מושי חרוש08/12/2011הי גבריאלה, את יכולה להגיד איפה קראת את זה? זה נשמע קצת מוגזם,...נראה לי שאם לוקחים למקום מסודר עם מסורת,עם מדריכים עם תעודה, שהוכשרו לעסוק בהדרכה מסוג זה לא צריך ליהיות בעיות!
בהצלחה
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)