מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולרוזה04/11/2012
אני בת 53
אבקש לשאול איזה טיפול מתאים לכאבי גיד האיכלס פזותרפיה כבר לא עוזרת אז אולי הידרוטרפיה או גלי הלם מה עדיף ומה טוב בשבילי היות ואני סובלת מסי פי
האם הכאבים חוזרים אחרי הטיפול בגלי הלם למשל?
תודה עבור התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
אילנה לם14/11/2012רוזה שלום
הידרותרפיה יכולה לעזור , לגבי טיפול בגלי הלם אין לי מושג
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי שחיית חתירה כסגנון מועדףעמיחי25/10/2012
שלום,
ברצוני לשאול, האם יש עניין להתמקד דווקא בלימודי שחיית חתירה מקצועית, כולל דגש על מהירות, תנועות מדוייקות ומתוזמנות היטב, בדיקת דופק אחרי כל כמה בריכות, וכו'. הדגש הוא בעיקר על שחיית החתירה, ובשאר הסגנונות ללמוד בצורה יסודית אך פחות מעמיקה..
מה דעתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי שחיית חתירה כסגנון מועדף - תגובה
מושי חרוש31/10/2012עמיחי , השאלה שלך לא ברורה לי. מה המטרה שלך? כושר גופני? הרזיה, ? בבקשה תנסה להסביר יותר ברור!
תודה
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי שחיית חתירה כסגנון מועדף - תגובה
מושי חרוש14/11/2012עמיחי, אם המטרה ללמוד סגנון חתירה ,אז השקול שלך נכון. אם המטרה היא כושר גופני על ידי שחיה, כדי מאוד לגוון בסגנונות, כדי להגיע יותר קבוצות שרירים .
מקווה שעזרתי
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי שחיית חתירה כסגנון מועדף - תגובה
אילנה לם09/12/2012הי עמיחי
כמו שאתה יודע אני ממליצה להתמקד בחתירה וגב סגנונות בריאים ונכונים לגוף עם דגש על מנח גוף נכון במים שנכון לצואר ולגב
מבחינתי סגנון החזה מיותר לגילאים שלך
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכןלימי17/10/2012
אני אחרי צבא ומעוניינת ללמוד. מאוד רוצה ללמוד הידרותרפיה אבל אני גם רוצה לעשות תואר. האם יש מקצוע שהוא תואר שמשלב הידרותרפיה? אין לי כסף ללמוד את שניהם בנפרד :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכן - תגובה
אילנה לם17/10/2012שלום לימי
למיטב ידיעתי אין לימודי הידרותרפיה שמשולבים עם תואר
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרופרתיהקרן10/10/2012
שלום רב
הייתי רוצה לדעת אם משהוא יודע מה המשכורת של מטפלת בהידרופרתיה משהיא שרק סיימה קורס. ואיפה ממולץ ללמוד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידרופרתיה - תגובה
אילנה לם11/10/2012שלום קרן
אפשר ללמוד הידרותרפיה דרך וינגייט או סמינר הקיבוצים או תל השומר ,תבררי בכל מקום מה תנאי הקבלה ומיקום הבריכהו, יש גם בצפון ושער הנגב וירושלים אם את גרה באיזורים אלו , המשכורת נעה בין 40 שח לשעה ל 70 שח לשעה להערכתי
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץלוי04/10/2012
שלום יש לי אחיינית אשר נולדה בשבוע 25.
בעקבות כך נוצר לה דימום תוך חדרי ועוד מספר פגיעות נוירולוגיות. בעקבות כך יש לה קשיים התפתחותיים.
יש לה קושי בהליכה וטונוס גבוה בגפיים הימיניים. כמו כן, קושי לפרוס את היד הימנית עד הסוף. שמעתי שהידרותרפיה יכולה לעזור מוד במצבים אלו. כמו כן, אחותי לקחה אותה כבר כ-5 פעמים לשיעורי הידרותרפיה באשדוד שזהו העיר שבו אנו מתגוררים. היא מאוד לא מרוצה, גם מיחס וגם מהתפוקה. וכמובן שיש את הפן הכספי שגם לא ניתן לזלזל בו.
היתי רוצה שתעזרו לנו לעזור לה ע"י יעוץ לאן לפנות למען הטיפול הטוב ביותר.
תודה מראש, לוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ - תגובה
אילנה לם08/10/2012שלום
הידרותרפיה מאוד יכולה לעזור במקרה הזה , קחי בחשבון שזה תהליך שדורש זמן לא תמיד התוצאות בקצב המצופה , אני לא יודעת איזו בריכה להמליץ באיזור שלך אני מכירה יותר מאיזור המרכז, אני מציעה שתבדקי בגוגל ופשוט תתנסו בטיפול ניסיון ואל תוותרו על מקצועיות ושירות טוב עד שתמצאו את המקום
בהצלחה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אופי הטיפול במיםחיים27/09/2012
שלום
אני שוקל ללמוד את המקצוע
שאלתי היא האם עיקר הטיפול הוא עיסויים תוך כדי ציפה או טיפול בעזרת מכשירים ותרגילים
אני שואל מכיוון שאם אכן עיקר העבודה היא עיסויים במיים אז זה לא בשבילי אך אם זה יותר דומה לטיפולי פיזיותרפיה אז בהחלט מעניין אותי אשמח לתגובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אופי הטיפול במים - תגובה
אילנה לם28/09/2012חים שלום!
אם אתה מתכוון ללימודי הידרותרפיה , אז לא מדטבר על עיסויים במים, אלא יותר בכיוון עבודה עם ילדים ומבוגרים עם מוגבלויות גופניות ורגשיות,כגון אנשים שעברו אירוח מוחי, בעיות גב, פרקינסון, ניתוחי גב טהחלפת מפרקי ירך, ילדים עם קשיי קשב וריכוז, אוטיזם , היפראקטיביות וכדומה, יותר בכיוון טיפולי פיסיותרפיה אבל במיםץ
מקווה שעזרתי, אשמח לענות אם תרצה מידע נוסף
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי אופי הטיפול במים - תגובה
מושי חרוש31/10/2012שלום חיים הידרוטראפיה זה דומה לפיזיותרפיה אבל במים. יש קורסים רבים בארץ, מציעה לך ללכת לצפות , בית איזי שפירה, מקום ממומלץ. בהצלחה מושי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוג בריכהקורי10/09/2012
רציתי לשאול, האם יש חוגים בבריכה לילדים בבית ספר יסודי בהם עושים פעילויות שונות ומעניינות ולא רק לומדים לשחות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוג בריכה - תגובה
אילנה לם10/09/2012קורי שלום
למיטב ידיעתי , בבית ספר יסודי לוקחים את הילדים ל 12 מפגשים כשהמטרה היא לימוד שחיה ללא פעילויות נוספות
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואחרי שעות הלימודים?
שון20/09/2012תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי בריכה וטמפ המיםשלומית02/09/2012
אמא שלי עברה החלפת מפרק ירך ובמסגרת השיקום, הופנתה לבריכה השיקומית בתל השומר ועברה סדרת טיפולים שאכן עזרו לה.
אנחנו גרים קרוב לבריכה מחוממת בקאנטרי ורציתי לדעת האם יש מניעה שהיא תעשה את התרגילים שנתנו לה בשיקום, בבריכה מהסוג הזה? האם לטמפ יש משמעות כזו שרק בבריכה שמוגדרת טיפולית , ניתן לבצע תרגול יעיל או שאפשר בכל בריכה?
אודה על תשובה מנומקת :)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי בריכה וטמפ המים - תגובה
אילנה לם10/09/2012שלומית שלום
רצוי שטמפ המים תהיה 32 -34 מעלות , היא בהחלט יכולה לתרגל בבריכה , ומומלץ לבצע את התרגילים שנתנו לה בשיקום , אפשר לבצע תירגול בכל בריכה גם אם היא לא בריכה טיפולית חשוב שטמפ המים תהיה לה נעימה
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודים בגיל 40שירי25/08/2012
האם אפשר לראות בהדרכת הידרותרפיה גם מקצוע שיהיה רלוונטי לגיל 50-60?
מה רמות השכר בתחום למדריכה? מה הדרישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים בגיל 40 - תגובה
אילנה לם27/08/2012שירי שלום
אפשר בהחלט גם בגיל 50-60 להיות הידרותרפיסט , הדרישות שונות מסמינר אחד למישנהוא, יש לימודים בוינגייט, סמינר הקיבוצים, תל השומר , הלימודים נמשכים שנת לימודים אחת ,פעם בשבוע , והשכר נע בין 40-70 שח לשעה להערכתי .
בברכה אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת לשחותלאה14/08/2012
אני בת 30 ועדיין לא יודעת לשחות... אני קצת מתביישת לספר זאת לחברי ולבקש שילמדו אותי
האם יש קורס שאני יכולה לקחת בגילי? נראה לי שהגיע הזמן שאלמד :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת לשחות - תגובה
מושי חרוש14/08/2012לאה יקרה
ברור שאת צריכה ללחת ללמוד שחיה. אני לא ממליצה להצטרף לקורס אלה ללמוד אחד לאחד. כדי שתהיה לך חוויה נעימה, ועם הרבה צומת לב. אם תגידי אזור מגורים אשמח להמליץ. אל תותרי לכי על זה!! במדינה כל כך חמה, זה ממש התעללות לא לדעת לשחות....
בהצלחה מכל הלב
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת לשחות - תגובה
אילנה לם15/08/2012הי לאה
מסתבר שיש עשרות אלפים בגילך וצעירים ומבוגרים ממך שחוששים ממים, וזה טבעי לפחד אם לא למדת בילדותך או עברת חויה לא נעימה בבבריכה או בים , אין סיבה להתבייש וכשתתחילי לדבר על זה תגלי שמסביבך יש תמיד כמה אנשים שיש להם עניין עם המים, אני מציעה שתקחי רק שיעורים פרטיים ולא קבוצתיים ותודאי שהמורה מתמחה בשחרור מפחד מים , לא כל מורה לשחייה מתמחה בנושא הזה , ובדרך הכלל תוך 8-15 שיעורים את יכולה לשחות ביטחון 20-30 בריכות , לכן אל תהססי .... זה תהליך מדהי וחויה מדהימה להשתחרר מפחד מים ולדעת לשחות! בהצלחה !
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מקום שאת יכולה להמליץ ?
לילי19/08/2012אני בת 37 ולא יודעת לשחות, פחד ממים, אשמח לקבל המלצה על מקום טוב ללמוד בו קרוב לרחובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש מקום שאת יכולה להמליץ ? - תגובה
אילנה לם19/08/2012לא ידוע לי על מקום ספציפי ברחובות , תחפשי בגוגל טיפול בחרדות מים , וכדאי שתבדקי שיש התמחות בנושא פחד מים , כי לא כל מורה לשחייה מתמחה בתחום הזה בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לחזור לפעילות?תמרה05/08/2012
לפני כחודש וחצי שברתי את ידי, הגבס הוסר
מתי אני יכולה לחזור לשחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לחזור לפעילות? - תגובה
מושי חרוש06/08/2012שלום תמרה
מה בדיוק היה לך? האם המליצו על טיפול בפיזיותרפיה? הרופא שטיפל צריך לתת את הOK. ואז בהדרגה, אבל שוב קודם כל אשמח לדעת איפה השבר?
להמשך שיחה!
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי לחזור לפעילות? - תגובה
אילנה לם06/08/2012הי תמרה בדרך כלל אפשר ומומלץ לחזור לפעילות מתונה במים , אחרי כשבוע שבועים מרגע הורדת הגבס , רצוי להתחיל לשחות בהדרגה ולא להעמיס ואולי אפילו להתחיל בתרגילים מתונים לחיזוק שרירי היד הפגועה , ותמיד כדאי להתיעץ עם הרופא זה לא מזיק
בברכה אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי הידרותרפיהתמר25/07/2012
ראיתי פרסומת שבאחת המכללות נפתחים לימודים כאלה, אני מתלבטת האם כדאי
רציתי להתייעץ איתכם קודם
האם אתם למדתם הידרותרפיה? כמה זמן נמשכים לימודים כאלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודי הידרותרפיה - תגובה
אילנה לם26/07/2012שלום תמר
יש לימודי הידרותרפיה במספר מכללות בארץ , בהחלט ממליצה ללמוד הידרותרפיה אם את מעוניינת לעבוד במים , לימודים כאלה נמשכים בדרך כלל בין שנה לשנה וחצי פעם בשבוע תלוי באיזה מקום , יש מקומות שיש דרישה גם ללימוד הוראת השחיה , כדאי שתבררי במספר מכללות ותבדקי באיזו מיקום הבריכה נמצאת כי לא בהכרח מיקום המכללה מעיד על מיקום הבריכה , ותבדקי בכל מכללה מה הדרישות
בהצלחה
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה: טיפול ג'קוזי קריעה רצועת ברךיגא11/07/2012
נפגעתי לפני כחודשיים בתאונה ונקרעה לי רצועת הברך. אני מטופל אצל פיזוטראפיסט והולך פעמיים-שלוש לשחות. בתום השחיה אני נוהג לללכת לכ-10 דקות לג'קוזי. נאמר לי כי לא רצוי ללכת לג'קוזי בתקופת ההחלמה שלי. האם זה נכון? בתודה יגאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה: טיפול ג'קוזי קריעה רצועת ברך - תגובה
מושי חרוש15/07/2012הי יגא,נראה לי שהכי כדי לשאול את הרופא שמטפל בך, לי נראה שיכל ליהיות שבזמן שיש נפיחות או מצב דלקטי, מים מאוד חמים לא תורמים לעניין! שוב הכי בטוח לישאול מי שמטפל בך! בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!!!
יגא16/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באספרגראנונימי08/07/2012
האם יצא לכם פעם לטפל בהידרותרפיה לילדים עם תסמונת אספרגר.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באספרגר - תגובה
אילנה לם09/07/2012בהחלט אפשרי ורצוי לטפל בהידרותרפיה ושחייה עם ילדים תסמונת אספרגר , וזה בהחלט כדאי וחשוב ללמד אותם שחייה במקביל להידרותרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםסער25/06/2012
כמה עולה פגישת הידרותרפיה בממוצע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
אילנה לם27/06/2012טיפול הידרותרפיה נע בין 130-150 שח לחצי שעה באיזור המרכז
דרך קופות החולים יש הנחה משמעותית כדאי לבדוק
אבל יש גם רשימות המתנה ארוכות
מקווה שעזרתי
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)