מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימוד שחייה לפעוטות והקשר לאמבטיותאוסנת05/02/2011
האם קיים קשר בין חוויית האמבטיות הראשונות של התינוק להסתגלות שלו למים בבריכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד שחייה לפעוטות והקשר לאמבטיות - תגובה
אילנה לם10/02/2011אוסנת הי
סליחה על העיכוב במענה , אני בחופשה בחול אני אנסה לענות בקצרה
יש קשר גם בין חווית האמבטיות הראשונות להסתגלות למים בבריכה , ילד שלא אוהב אמבטיות קרוב לווגאי שירגיש עוד יותר אי נוחות בבריכה גדולה , מדריך זר , מחברה חדשה של הורים ופעוטות ,כמובן שהוא צריך זמן להסתגל ועדיף שיסתגל וירגיש נוח באמבטיה , כמובן שיש עוד סיבות לאי נינוחות שלפעוט במים כמו :
יש יתינוקות שמרגע היוולדם מרגישים נפלא במים ויש כאלו שאינם ,אני מאמינה שחוויה לא נעימה ברחם או בלידה יכולה להשפיע גם ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתוןניצן03/02/2011
שלום,
אני סובלת מכאבים בגב התחתון בזמן האחרון. אני אוהבת לשחות אבל לא עשיתי את זה שנים, האם יש משהו שמתאים להפחתת הכאבים? כמה פעמים בשבוע מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון - תגובה
מושי חרוש03/02/2011שלום ניצן, אפשר לשחות אבל בסגנון מותאם לא הסגנון הרגיל,זה תוכלי לקבל המלצה מאילנה שבוודאי תוכל להדריך אותך. בנוסף את יכולה להתאמן בהתעמלות במים ,מכיוון שניתן לתרגל עם משקל קטן על המפרקים. אם זה מעניין אותך תשאלי עוד ואשמח להדריך או לקשר למי שנמצאת קרוב לביתך. תרגישי טוב!עברתי ניתוח שאיבת דיסק! מבינה לליבך!!! בהצלחה!!
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב תחתון - תגובה
אילנה לם10/02/2011ניצן שלום
סליחה על העיכוב , אני בחופשה בחול ואנסה לענות בקצרה
שחייה בהחלט מומלצת , רצוי לא סגנון חזה ממליצה על סגנון חתירה, גב חתירה וגב קלאסי , במידה ואינך יודעת לשחות את הסגנונות הנ'ל ממליצה לך לקחת הדרכה מקצועית כדי לוודא שא שוחה עם דגש על מנח גב וצוואר נכון במים ,
ממליצה לשחות לפחות פעמים שלוש ,30-45 דקות
תתחילי בהדרגה ולאט ,קחי בחשבון שבדרך כלל הכאבים מחמירים בתקופה הראשומה כשמתחילים פעילות גופנית חדשה ולוקח זמן עד שהגוף השרירים והמפרקים נכנסים לאיזון מחדש ולכן אל תיבהלי , ממליצה ליווי של מדריך מקצועי בתחילת התהליך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי27/01/2011
שלום, אני בן 25 ויש לי כאבים בגב התחתון. רציתי לדעת - איזה סגנון שחייה יהיה הכי טוב בשבילי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילנה לם27/01/2011אבי שלום
סגנונות השחיה המומלצים לסובלים מכאבי גב ולכלל האנשים הם:
סגנון חתירה, סגנון גב חתירה וסגנון גב קלאסי בשילוב רגלים חתירה , הסגננות שאינם מומלצים הם סגנונות החזה והפרפר
אני ממליצה לקחת שיעור אצל מורה מוסמך לשחיה למבוגרים כדי לוודא שאתה שוחה נכון ושומר על מנח גב וצוואר נכון בזמן השחיה
אשמח לעזור במידה ויהיו שאלות נוספות
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
מושי חרוש27/01/2011שלום אבי, אם תקבל הדרכה האפשרויות הן רבות, פשוט מבצעים שינויים בסגנון המסורתי.
יש שיטת שאו, תסתכל באינטרנת , יש מורה בשם לימור שאו שיכולה להדריך אותך, וחניכים שהיא ממליצה.אני כמובן ימליץ גם על התעמלות במים, אשר אישמור לך על הכשר הגופני בצורה בטיחותית.
בהצלחה מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכלור בבריכהפנינה ויזניצר16/01/2011
שלום
אנ י אמורה לקבל טיפולי הידרותרפיה באחת הבריכות ביקרתי שם היום
ופשוט רמת הכלור במים כלומר באויר הריח היה בלתי נסבל לי השאלה עם
להייות שם בערך שעה אם זה מזיק לריאות או שלא מה ההשפעה של הכלור באויר
אנ י מרגישה שקנה הנשימה פשוט נצרב וזה שעוד לא הייתי במים רק הלכתי לבקר
תודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכלור בבריכה - תגובה
אילנה לם16/01/2011פנינה שלום
זה מאוד אישי נושא ההשפעה של הכלור אצל כל שחיין או מטופל , אני כבר 25 שנה במים יום יום הרבה שעות , לא ממש סובלת מזה ויש כאלה שמאוד סובלים מהריח, או הגירוי על העור , כך שזה מאוד אישי שעה בשבוע זה לא נורא כל כך , תודאי שיפתחו חלונות שיכנס אויר ותנסי אם תראי שזה מפריע תחפשי בריכה עם פחות כלור
בהצלחה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהמוריה08/01/2011
לפני כשנה וחצי אובחנתי כ-ptsd על רקע של ת.מינית.
לאחרונה אובחנתי עם פיברומיאלגיה והומלץ לי טיפול בהידרו'
איך עושים זאת? כשיש בעיית מגע לא פשוטה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
אילנה לם08/01/2011שלום מוריה
אפשר לטפל בבעית המגע בעזרת טיפולי ההידרותרפיה , וגם בפיברומיאלגיה , וטם יש קושי רציני ואפשר גם לתת לך תרגילים בהידרו גם ללא מגע של המטפל , איפה את גרה? תצרי איתי קשר. אולי אוכל לעזור לך
תודה , אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מוריה08/01/2011אעשה זאת הזמן הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירית02/01/2011
מאיזה גיל כדאי להתחיל התעמלות במים לתינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - מושי אולי את יכולה לתת מידע
אילנה לם02/01/2011חים שלום
אני לא מכירה את תחום התעמלות במים לתינוקות , יש הרגלי מים לפעוטות ,אולי מושי יודעת יותר ותוכל לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
מושי חרוש08/01/2011שלום מירית
יש שחיה לפעוטות. התעמלות זה מגיל בית ספר .
בברכה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי20/12/2010
שלום רב,
יש לי דוד שעבר ארוע מוחי פעמיים בעבר, בשת 98' ו-2001 ששגרם לחולשה של שרירי הצד השמאלי שלו.
מהם הדרכים היעילות ביותר הקיימות היום שיכולים לעזור לשיקום מטופל והאם יש סיכוי טוב לשיפור התפקוד.
הוא עבר סדרה קצרה ולא מספיקה לטעמי של טיפולי הידרותרפיה, האם זהו טיפול יעיל לדעתכם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילנה לם23/12/2010מירי שלום
הידרוותרפיה יכולה מאוד לעזור לו , בעיקר לחזור לתפקוד יומיומי , סדרה קצרה של טיפולים לא מספיקה לפי תיאור המקרה , הוא אמור לטפל 2-3 פעמים בשבוע לפחות ולהיות סובלני כי זה תהליך וכל אחד עובר את זה אחרת , אבל בהחלט ממליצה על פיסיותרפיה והידרורפיה .
בהצלחה והחלמה מהירה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
מושי חרוש23/12/2010מירי בהחלט כן! לסוג כזה של בעיה מים זה המקום הכי נכון לתרגל בו.
בהצלחה!
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
מושי חרוש02/01/2011מירי שלום
עבודה במים היא מאוד מועילה, במיוחד כי היא מחזירה ביטחון, עוזרת לחזק שרירים בסביבה בטיחותית. היא גם משפיע במצב רוח, מרגיע משמחת!
בהצלחה!
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ז'קוזי וסאונה-במה מועילים אם בכלל?אלי02/12/2010
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ז'קוזי וסאונה-במה מועילים אם בכלל? - תגובה
מושי חרוש02/12/2010הם מועילים לשחרור שרירים, ולהרגעה!
בברכה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולל סאונה יבשה?!
דנית03/12/2010גכולל סאונה יבשה
בברכה אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולל סאונה יבשה?! - תגובה
אילנה לם03/12/2010כולל סאונה יבשה
בברכה
חנוכה שמח
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודים בחור בן 23נטלי25/11/2010
היי אילנה
בני בן 23 מחפש את עצמו ... חשב על לימודי הידרוטרפיה "לימודי תעודה"
היכן המקום המומלץ ללימודי תעודה? האם יש ביקוש לעוסקים בתחום גם ללא ניסיון?
האם העובדה היא רב שנתית? והם המשכורות מכבדות את העוסקים במיקצוע?
אשמל לחוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים בחור בן 23 - תגובה
אילנה לם25/11/2010הי נטלי
לימודי הידרותרפיה מתקיימים בכמה מקומות:סמינר הקיבוצים, וינגייט, תל השומר, בית איזי שפירא ברעננה, בצפון הארץ ובירושלים , העבודה היא כל השנה , יש הרבה מטפלים ביחס לכמות הבריכות ולמען האמת השכר הוא לא גבוה במיוחד אפשר בהחלט לשלב את העבודה במים עם עבודה נוספת , כי אפשר לעבוד גם בבוקר וגם אחר הצהרים .
בהצלחה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרותרפיה והיפראקטיביותש.23/11/2010
שלום,בני בן ה4 היפראקטיבי{כמובן שי גם בעיות של קשב וריכוז}.
הדבר משפיע עליו ביותר בעיקר במהלך הגן-גננות כועסות ,ילדים מפחדים שיציק להם וכ'ו,,,
עברתי לתזונה כמה שיותר טבעית ונטולת סוכר.
אני מביאה לו כל בוקר לגן,לחם שיפון ללא סוכר.
בהמלצת הנתורופתית שלי שראתה אותו-היא המליצה לי על תרופה הומאופתית שנקראת "רוס טוקס"-התחלתי היום לתת לו,הבנתי ממנה שזה אמור קצת לאזן את חוסר השקט שלו.
אנחנו משתדלים לעשות קצת פעילות תחושתית לפני הגן-קפיצות בטרמפולינה,מסאז'ים,וכ'ו,,
ואני כל הזמן מחפשת עוד דרכים לעזור לו.
האם הידרותרפיה זה משהו שיכול לעזור?
בברכה
שושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש סיבה שרק הודעתי נותרה ללא מענה??
ש.29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה והיפראקטיביות - תגובה
אילנה לם30/11/2010שושי שלום
מצטערת שלא נענית עד עכשיו , לא יודעת איך פספסנו את ההודעה שלך , מתנצלים!
הידרותרפיה יכולה לעזור בהחלט אבל לא פותרת את הבעיה ואת הקשיים , המים מקום נפלא להוציא אגרסיות ואנרגיות והמים בהחלט מרגיעים ממקדים וממרכזים את הילד ואני ממליצה מאוד על שחיה והידרותרפיה כתוספת
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה והיפראקטיביות - תגובה
מושי חרוש30/11/2010שושי שלום
העיסוק שלי התעמלות במים.לכן לא חזרתי עם תשובה. בכל אופן כל הכבוד על כל מה שאת עושה למען ילדיך, כל הצעדים שלך נראים טובים ומושקעים. לי נראה שפעילות גופנית עם במים ואם לא יכל לתרום, בכיך שיהיה הוצעת אנארגיה מכוונת. ליהיות איתו בגן משחקים,במקומות פתוחים,שיוכל לרוץ...במים כל המשחקים להכנה לשחיה, הרגלי מים, גם מאוד מרגיע ילדים. בבית איזי שפירא ברעננה , עובדים מאוד יפה עם ילדים עם בעיות גם של קשב וריכוז.
שוב כל הכבוד! על ההשקעה!
מאחלת הצלחה!
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה ומה זהmiki19/11/2010
האם תוכלנה בבקשה להסביר מה ההבדל בין זומבה אקווה ל התעמלות במים..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה ומה זה - תגובה
מושי חרוש21/11/2010למיקי שלום! אין קשר חוץ מהעובדה ששניהם בתוך המים. זומבה זה סוג של ריקוד. שכמו ביבשה עושים אותו במים. התעמלות במים זה ענף שכדי ללמד אותו צריך ללמוד ביסודיות,כדי לנצל את התכונות המיוחדות של המים ולנצל אותם בצורה בטיחותית ומשמעותיות לטובת המתעמל. תודה על השאלה!!! אם תרצי עוד מידע ,כמו למשל קורסים שניתן לילמוד תוכלי למצוא במרכז הישראלי להתעמלות במים
בברכה
מושי חרוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיימתי לימודי הידרו בשנת 2008אודליה10/11/2010
ועד כה לא עסקתי בנושא ואני מעוניינת להתחיל לרכוש נסיון
ואיני יודעת איך לקדם עצמי בנושא,
אשמח לתגובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיימתי לימודי הידרו בשנת 2008 - תגובה
אילנה לם24/11/2010את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני ואנסה לעזור לך
תודה אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלאה02/11/2010
שלום רב,
האם אתן ממליצות על התעמלות במים למניעת אוסטיאופורוזיס אצל נשים בגיל 50 ומעלה? אם כן, כיצד המים מסייעים למניעת אוסטיאופורוזיס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
מושי חרוש06/11/2010ללאה שלום!
למים התנגדות, שכאשר יודעים לנצל תכונה זו בצורה מסכילה תשמור ואף תשפר צפיפות עצם. היו מספר מחקרים בנשא,גם בישראל. יחד עם זאת כדי לשלב עבודה במים וגם יבשה. בברכה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לקבל פירוט
שילה04/07/2011היי, תוכל לפרט לגבי המחקרים שנעשו בנושא?
או לכתוב היכן הם פורסמו ואיפה אפשר לקרוא אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לקבל פירוט - תגובה
מושי חרוש04/07/2011תכתבי בגוגל,
AQUATIC EXERCISE AND BONE DENSITY
לדעתי יש כבר הרבה יותר מחקרים
שלי ROTSHTEIN, HARUSH
בהצלחה
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי21/10/2010
שלום רב, האם הידרותרפיה יכולה לטפל בפרקינסון? מי ההשפעה שלה על מחלת פרקינסון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילנה לם21/10/2010שלום שירלי
הידרותרפיה תורמת בכמה מישורים :
חולי פרקינסון סובלים מנוקשות שרירית, הפוגעת במיומנויות תנועה ורעד בגפיים, המיים החמימים מרגיעים ומשחררים ועל ידי כך עוזרים להארכה ומתיחה וובעזרת תרגילים מתאימים. כמו כן הפעילות במים החמימים עוזרי לשמירה על גמישות וטווחי התנועה של המפרקים והשרירים,.במים חשים פחות כאב, אם מחוץ למים אפשר להסתכן בנפילה או פציעה .
המים מהווים תמיכה ומקום בטוח ללא סכנות גופניות בדרך כלל , כמו כן פעילות במים תורמת לחיזוק הריאות והלב , וכמובן שהמים מהויים מקום של הנאה וכיף , ותחושה של להיות 'כמו כולם' מבלי להרגיש מוגבל .
זה כמובן בקצרה , יש עוד הרבה יתרונות נוספים , אם תרצי מידע נוסף, צרי איתי קשר
0522756989
תודה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידרותרפיהרבקה12/10/2010
האם מישהו יודע על מקום שמבצע טיפול הידרותרפיה לילד PDD בברכה פרטית רק הילד והמטפל בברכה באזור המרכז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
מושי חרוש12/10/2010לדעתי אילנה תענה יותר טוב ממני, בכל זאת בבריכה בבית איזי שפירא עובדים עם PDD.
הבריכה נמצאת ברעננה.
בהצלחה!
מושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידרותרפיה - תגובה
אילנה לם12/10/2010שלום רבקה
אפשר לקבל טיפול בבריכה של מיכל ארמון בהרצליה פיתוח עם הידרוטרפיסטית טל סגל
אפשר לבדוק בבריכה של ימית ,אפשר במרכז water dance של אלון בתל אביב , יש המון מקומות תרשמי בגוגל 'טיפולי הידרותרפיה' ותקבלי המון תוצאות ותתקשרי לבדוק או שתשלחי מייל
מקווה שעזרתי
בברכה
אילנה לם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)