דכאון אחרי לידות קיסרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון אחרי לידות קיסרי
    רעיה
    23/01/2020

היי, בת 35, אחרי 2 קיסרים אחד לפני 4.5 שנים ואחד לפני שנה וחודשיים. האחרון היה חירום.
    שני ההריונות עברו יחסית בקלילות, עם סכרת אך מאוזנת. אחרי הלידה השניה, גילו דלף מנוזל השדרה לחלל הגב ועברתי אחרי 4 ימי אשפוז תיקון אפידורל .
    הציפיות ללידה טבעית על כל ההשלכות שלה נגוזו.
    מאותו הרגע לא מרגישה שיצאתי מהאכזבה הזו אלא רק שקעתי יותר. אני עצבנית, רואה רק שלילי, לא מרגישה מרוצה מכלום, הכל מאוד צורם לי ומפריע לי כולל הילדים. חייבת לציין שסביבי יש תמיכה גדולה מאוד, וכלפי חוץ כמעט ולא מרגישים בי משהו שונה, אבל בעלי מאוד מודע וביקש מספר פעמים שאגש לקבל עזרה.
    אני תוהה אם זה אכן דכאון אחרי לידה או משהו אחר. אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון אחרי לידות קיסרי

הוספת תגובה

• דיכאון אחרי לידות

ד``ר שרון בן-רפאל
    23/01/2020

הי רעיה,

תודה על הפניה. התיאור שלך יכול להתאים לדיכאון אולם כמובן שכדי לעשות אבחנה צריך להגיע לפגישה. דיכאון יכול להופיע ברמות שונות ונשים רבות ממשיכות לתפקד עם הדיכאון כך שמבחוץ קשה לזהות את הקושי. אם את בהתלבטות כדאי שתפני לפגישה ראשונית ותחליטי לאחר מכן. יש אפשרויות טיפול דרך קופות החולים וכן באופן פרטי.

בברכה,

שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו