מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרע מלא בגיד מיישר אצבע אמצעיתנ׳22/08/2024
שלום,
בעקבות פציעה שגרמה לחתך עמוק בכף היד, נפגעה תזוזת האצבע האמצעית.
עברתי לפני כשבועיים ניתוח לתפירת גיד מיישר.
כעת אני עם סד גבס ויש לי ביקורת עוד שבוע.
החשש העיקרי שלי הוא שהתפר אולי נקרע ובמצב שבו עבר זמן מאז הפציעה הטיפול האפשרי והריפוי של הגיד עלול להיפגע.
השאלה היא קודם כל מה הסיכוי, הגורמים והתסמינים של קריעת תפר של הגיד?
יש לציין שאני לא רואה שיפור כלשהו עדיין ביכולת להרים את האצבע היא עדיין תקועה במקום (לכופף אי אפשר יותר מידי בגלל הגבס שנמצא מתחת, וניתן להזיז את מעט את הקצה של האצבע).
האם הייתי אמור להרגיש שיפור כלשהו?
בנוסף, לעיתים מרגיש איזשהו לחץ על הקמיצה שליד האצבע הפגועה שמשתחרר כשאני מזיז אותה אבל זה משהו שיכול לחזור על עצמו למשך זמן רב ולעיתים קרובות ושאני מרים אותה יש תחושה של מתיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור22/08/2024שלום, אתה אמור להיות בסד כעת. ממליץ להוועץ עם המנתח, חסר עוד מידע בשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מי יתן לי לדבר עם המנתח
נ׳22/08/2024אני לא איזה טייקון שיש לו מנתח פרטי.
המרפאה האורתופדית של בילינסון בכלל ב״פגרת קיץ״.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור22/08/2024זה לא משנה, אמור להיות תור לביקורת מסודרת זמן קצוב לאחר סוג ניתוח ללא קשר לפגרה כזו או אחרת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקורת
נ׳23/08/2024כמו שאמרתי, יש לי ביקורת בעוד שבוע.
פשוט הייתי רוצה לדעת שהכל כשורה, התפר לא נקרע וזה בסדר שאין שום שיפור בתנועת האצבע הפגועה ודווקא מהקמיצה אני סובל יותר כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור23/08/2024אי אפשר לדעת עד הביקורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקורת
נ׳23/08/2024תקן אותי אם אני טועה.
אם התפר נקרע וכבר עבר יותר משבועיים מאז הפציעה, הסיכוי לריפוי של הגיד יורד משמעותית.
אז מה ההגיון בלעשות ביקורת רק לאחר 3 שבועות מהניתוח ולר לאחר שבועיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה פשוטה
נ׳24/08/2024בנוסף אני שואל פה שאלה מאוד פשוטה
האם אמורים להרגיש שיפור כלשהו בתזוזת האצבע לאחר הניתוח או שרק לאחר תקופה מסוימת ו/או פיזיותרפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשורש כף הידרלי17/08/2024
בת 40, לפני חודשיים החלו לי כאבים ביד ימין בשורש כף היד עם מוגבלות בתנועה ונפיחות, אורטופד אבחן דלקת ונתן מנוחה של 15 יום, הציע כדורים אבל מלבד וולטרן וטראומיל לא לקחתי כלום והפנה לפיזיותרפיה.
כאבים נמשכים כבר למעלה מחודשיים, יש ימים בהם הכאבים יותר חזקים וימים שפחות אבל אין שיפור. גם נפיחות באיזור הולכת ובאה בסנכרון עם הכאבים לדעתי. ריפוי בעיסוק אמרו מנוחה בלבד וסד ללא תרגילי פיזיותרפיה.
מיוזמתי ביקשתי צילום,האורטופד אמר שצילום תקין. בינתיים עשיתי רק טיפול אחד של פיזיותרפיה בשל חוסר בתורים ואני עושה דיקור, ניסיתי טיפולי חום קור ללא שיפור.
האם צילום הוא מספיק לאבחון? איזה בדיקות עליי לבקש בכדי לוודא שאין משהו חמור יותר כמו קרע או בעיה אחרת, האם להמשיך בפיזיותרפיה או לתת מנוחה מוחלטת ליד? אם מנוחה לכמה זמן?
אני צריכה בבקשה הנחיות איך להמשיך בכדי לוודא שאני עושה כל מה שצריך לריפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור18/08/2024שלום, יש מספר גידים ביד ויש לאבחן במה בדיוק מדובר (לא ניתן לדעת מהכתוב) יש גידים שגם ניתן להזריק סטרוטידים כטיפול. כדאי להתחיל באבחון מדויק בבדיקה גופנית, ולהתקדם בהתאם. מומחה יד יוכל לעשות זאת בנקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
רלי18/08/2024תודה על התגובה המהירה. האורתופד שהייתי אצלו הוריד לי למטה את האגודל וכאב לי באיזור שמעל פרק כף היד בצד, באבחנה כתב דלקת דה קרוון, יש טיפול מסוים לאבחנה הזו? הכאבים שבאים והולכים זה הגיוני? האם לתת מנוחה או לעשות פיזוטרפיה? כי כל אחד מציע טיפול אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור18/08/2024הטיפול הוא שילוב של סד, ריפוי בעיסוק, הזרקה מקומית, ובמידה שלא מסתדר אף טיפול ניתוחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצבע הדק , באצבע קמיצהרבי14/08/2024
יש לי מצב שקרוי אצבע הדק , באצבע הקמיצה , מצב שאני סוגר אצבעות ופותח , ואצבע הקמיצה נתפסת בזוית של 90 מעלות אבל ניפתחת עם קצת כאב כמו קפיץ שמשתחרר, האם זה דורש ניתוח או שיש עוד טיפולים שיכולים לפתור את הבשיכולים לעזור , בבוקר זה מורגש יותר , האם יש עוד טיפולים שיכולים לעזור לטווח ארוך , בברכה , רבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור15/08/2024שלום, מפנה למאמר שכתבתי בנושא כאן באתר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפילה על כף יד (בפעילות ספורט)יאיר11/08/2024
לפני כשבועיים נפלתי על כף היד בפעילות ספורט.
לא היתה נפיחות, אבל היה כאב יחסית חזק שפחת עם הזמן. כעת אחרי שבועיים, עדיין יש כאב ברמה שאני לא יכול להיתמך על היד כשאני קם, למשל.
השאלה שלי, איך אני יכול לדעת האם צריך לטפל בזה או לתת לזה לעבור עם הזמן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור15/08/2024שלום, לא להמתין, לגשת מיד לברור הכולל בדיקה וצילום בתור התחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בגידים בשורש כף הידדליה10/08/2024
בת 70. אוסטאופורןזיס. דלקות בגידים בשורש כף היד. היצרות ו -2 אצבעות הדק . מומחית לכרורגית כף יד,המליצה על סד ל 3 חדשים ללא תנועה. השאלה היא האם נכון לא להניע את היד ולא לתרגל. חוששת מחוסר תנועה שרק יחמיר המצב. לטענתה מנוחה מוחלטת כי יש שם דלקת. אציין שגישת הפיזיוטרפיסט בדיוק הפוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור10/08/2024שלום, תלוי באיזו דלקת מדובר, יש כמה סוגים ובכמה מקומות אפשריים. הטיפול הוא ספציפי בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריר תפוס בכתף יד שמואל עם לחץ על עצבים הידאיתי09/08/2024
שלום
כנראה עקב עבודה מאומצת לפני שבועיים, יש לי שריר תפוס בכתף שמואל וזרוע עם לחץ על העצבים בכף היד. אין לי כוח אצבעות יד שמואל וגם אני לא יכול לישר אותם.
הייתי מאושפז 4 ימים כדי לשלול אירוע מוח. עכשיו עברתי מספר טיפולי פיזיותרפיה, אבל השיפור מאוד קטן. רציתי לדעת מה אפשר לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שריר תפוס בכתף יד שמואל עם לחץ על עצבים הידאיתי09/08/2024
שלום
כנראה עקב עבודה מאומצת לפני שבועיים, יש לי שריר תפוס בכתף שמואל וזרוע עם לחץ על העצבים בכף היד. אין לי כוח אצבעות יד שמואל וגם אני לא יכול לישר אותם.
הייתי מאושפז 4 ימים כדי לשלול אירוע מוח. עכשיו עברתי מספר טיפולי פיזיותרפיה, אבל השיפור מאוד קטן. רציתי לדעת מה אפשר לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים בצלקת וביד חודשיים לאחר ניתוח ctrשרי29/07/2024
שלום, כחודשיים לאחר ניתוח CTR, יש לי כאבים ורגישות גדולה בצלקת וכאבים ביד. יש עוד כמה בעיות אבל הן בבירור. האם זה נורמאלי כאבים ורגישות לאחר חודשיים? קצת מודאגת... תודה ויום טוב.
תשובה
עדי מור29/07/2024שלום, לא שכיח אך קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשורש כף יד לאחר חבלה- בן 13שרית26/07/2024
שלום וברכה בני בן ה13 נחבל בשורש כף היד בזמן שרץ וניסה לעצור את עצמו עם הידיים לקיר.
מאז סובל מכאבים בעיקר כאשר מרים את כף היד למעלה או מוריד אותה למטה. התבצע צילום שלא מצא שבר לאחר שבוע שוב התבצע צילום ושוב נאמר שאין שבר.
אך אלו תוצאות האולטראסאונד שנעשה אתמול
הדגמה תקינה של גיד ECR
לא הודגמה קולקציה נוזלית ברקמות הרכות. מפרק CM C1 מעובה בלתי אחיד עם נוזל בתוכו.
אשמח להבין מה אומר העיבוי של המפרק והנוזל שנמצא בתוכו?
רוב תודות וכל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור28/07/2024שלום, מעיד על נוכחות דלקת. ככל הנראה. ממליץ עם זאת להבדק ע"י כירורג יד לשלול פציעה נסתרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק עוד שאלה
שרית אלהרר29/07/2024תודה על תגובתך. היינו היום אצל האורטופד עם תוצאות האולטראסאונד והוא הסתכל על התוצאות בזלזול ואמר שאין לו שום דבר. המלצת על כירורג כף יד ...האם לא אורטופד כף יד הוא הכתובת ? מה ההבדל בינהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור29/07/2024אותו דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סכנה בעיכוב של ניתוח Glomangioma- ?בלה שלסינגר14/07/2024
יש לי מידיי פעם כאבים בקמיצה (בדרך כלל ללא כאב כאשר מידיי פעם,תוך נגיעה או לחץ יש כאב חד).
בבדיקת MRI מצאו מוקד קטן בקצה הקמיצה, בצד הפלימרי בצמוד לגליל המרוחק. מתאים לגידול מסוג
Glomangoioma Glomus Tumor/
כירורג כף יד רוצה לנתח בהקדם ולהוציא את הגידול, האם יש סכנה בדחיית הניתוח לכמה חודשים (נאמר עד אחרי חגי תשרי)?
מה עלול להשתבש אם הניתוח לא יתרחש בהקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור15/07/2024שלום, אין סכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בזרת לאחר נפילהחמוטל שורץ09/07/2024
שלוםלפני מספר חודשים נפלתי על כף יד, בעיקר יל הזרת, לאחר שהכאבים לא חלפו נעשה צילום ובו התברר שהיה שבר קטן. מאז האצבע עדיין כואבת במיוחד לאחר שינה. היא לא מתכופפת בקלות. מה ניתן לעשות כדי להחזיר את האצבע לתפקוד מלא ללא כאבים.
תשובה
עדי מור15/07/2024שלום, תלוי מאוד בסוג השבר. בדרך כלל בשלב זה שיקום יד (ריפוי בעיסוק, הוא טיפול נדרש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבר ליספרנק Lisfranc בקרסולרינת בר07/07/2024
שלום,
שבר ליספראנק יכול להתאחות מעצמו/עם גבס? בלי פעולה כירורגית?
הרופאים דברים איתי רק על ניתוח, אני קצת מפחדת. יש אופציה אחרת לאחות את השבר הנ״ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לאחר ניתוח תעלה קרפלית - החמרה בנימלוליםשרי06/07/2024
שלום, 3 שבועות לאחר ניתוח תעלה קרפלית שהיה במהלך תקין, כמעט לא היו לי כאבים. לפני כשבועיים החמרה בנימלולים בכל האצבעות, גם בפיזור מדיאני וגם בפיזור אולנרי. לציין שלפני הניתוח בדיקת EMG העצב האולנרי היה תקין והמדיאני היה במצב בינוני עד חמור. אני מרגישה זרמים בכל אצבעות הידיים והפרעה בתחושה. האם הניתוח יכול לגרום לנזק? לציין שלפני כחודשיים עשיתי בדיקת ct עמ"ש צווארי שהראתה מס' בלטים ובקעים בגבהים שונים. האם זו יכולה להיות הסיבה? פניתי למנתח שהפנה אותי לעוד בדיקות, בין היתר MRI, אולטרסאונד ו-EMG חוזר. הוא גם חושד במחלה ראומטולוגית. עד שיגיע תורי לבדיקות אני קצת מודאגת. תודה וערב טוב.
תשובה
עדי מור07/07/2024שלום, נשמע כיוון טוב להמשך ברור. לא נראה שצריך לדאוג לגבי סיבוכי ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב Diprospan עבור Trigger Fingerאלי29/06/2024
טיפול ב Diprospan עבור Trigger Finger
בשנת 2023 קיבלתי זריקה של Diprospan לאצבע הרביעית ביד שמאל עבור טיפול ב Trigger Finger.
הטיפול היה מוצלח.
בחודש האחרון התופעה חזרה באותה יד ואצבע וקיבלתי זריקה נוספת של Diprospan על מנת לטפל.
הטיפול היה מוצלח.
האורטופד אמר כי במקרה שה Trigger Finger יחזור שוב באותה יד ואצבע, אסור להשתמש באותו חומר שוב כי הוא יעשה נזק בדמות החלשת הגיד ואז עלול להיות קריעה (אני מתאמן הרבה בחדר כושר).
הוא המליץ על לחיצה של כדור רך ביד לאחר חדר כושר על מנת "לשחרר את היד".
השאלות שלי:
האם באמת לחיצה של כף היד עם כדור יכול לעזור?
האם האמרה לגבי הזריקה השלישית עם Diprospan נכונה?
במידה וכן, יש חומר אחר שעדיף להזריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור29/06/2024שלום, לא ממליץ על זריקה שלישית, כדור לעיתים יכול להחמיר, ממליץ לפנות לריפוי בעיסוק להמשך מיצוי טיפול שמרני. כתבתי מאמר על אצבע הדק באתר לעיונך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל לתת קישור לכתבה?
אלי30/06/2024* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלות
אלי30/06/2024קראתי את הכתבה. במידה ואני אגיע למצב של זריקה שלישית, אותה אמרת שלא מומלץ לעשות, יש טיפול טוב יותר מ- Diprospan?
אם אני ארגיש שהדלקת באצבע חוזרת, הזכרת שימוש במשחות. יש באמת משחה שמריחה שלה על העור מגיע עד הגיד ועוזר בריפוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור02/07/2024כן, משחת וולטרן לדוגמה, אך המשחות פחות טובות מהסטרואידים בהזרקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה אתה מציע...?
אלי03/07/2024אתה מציע אולי שימוש מידי פעם בוולטרן למניעה?
יש חומר אחר להזרקה ללא תופעת הלוואי שהזכרת של החלשת הגיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
עדי מור05/07/2024מציע לגשת למומחה יד, שיבדוק אותך ויתאים לך טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כרגע צורך בטיפול, כי היד בריאה. השאלה שלי היא אם יש חומר אחר להזרקה חוץ מ Diprospan שיתאים לזריקה שלישית במידה ואצטרך.
אלי05/07/2024אין כרגע צורך בטיפול, כי היד בריאה. השאלה שלי היא אם יש חומר אחר להזרקה חוץ מ Diprospan שיתאים לזריקה שלישית במידה ואצטרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עדי, תוכל לענות?
אלי08/07/2024השאלה שלי היא אם יש חומר אחר להזרקה חוץ מ Diprospan שיתאים לזריקה שלישית במידה ואצטרך.
תשובה
עדי מור08/07/2024לא שאני מכיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח צילום שורש כף ידיוסי בן מרגי04/06/2024
היי לפני שנה שברתי את עצם הסקפואיד
מאז הורדתי את הגבס ואני עדין סובל מכאבים באזור עשיתי צילום של 4 מצבים
והתשובה היא
אין עדות לשבר
מודגם וריאנט אנטומי אולנה+
מודגם מפרק בין הלונאיט להמאט
האם זה יכול להסביר את הכאבים?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
עדי מור04/06/2024שלום, ULNA+ עשוי להסביר, המפרק בין לונייט להמייט לא.
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)